10 ok, amiért az e-mail hasznos az üzleti élet számára

A közösségi média és a fizetett keresési hirdetések elterjedése a kis- és középvállalkozások számára sokkal több lehetőséget kínál a közönség elérésére.. Miért forduljon olyan régimódi médiához, mint az e-mail?


Először: az e-mail előfizetői listája közvetlen kapcsolat az ügyfelekkel és a potenciális ügyfelekkel, tehát lehetetlen, hogy egy algoritmusfrissítés az egyik napról a másikra felére csökkentse előfizetői listájának elérését (például a Facebook). Másodszor, az előfizetői listád olyan erőforrás, amelyet ön irányít, így a versenytárs hirtelen nem tudja megduplázni a közönség előtti költségeket (például a PPC).

De van egy harmadik, a legfontosabb ok. A ROI ott van. Az e-mail továbbra is felhívja az emberek figyelmét, hatékonyan továbbítja az üzleti üzenetküldést, elősegíti a konverziókat, és visszatér az emberekhez azzal a kiváltsággal, hogy eladja nekik. Más marketing vagy értékesítési csatorna nem állíthatja ugyanezt.

De ne vegye meg a szavamat érte. A kemény adatok biztosítják az összes szükséges bizonyítékot.

# 1. Az amerikai munkavállalók napi napi e-maileik 25% -át költik

Az e-mail hasznos az üzleti élet számára, mivel mindenki megszállottja az elterelés elolvasásának. Az Adobe Systems Inc. kutatása azt mutatja az átlagos amerikai szellemi dolgozó napi 6,3 órát tölt az e-mailek ellenőrzésével. És ehhez nagy figyelmeztetés vonatkozik – 90% -uk elismerte, hogy ezen idő legalább egy részét személyes e-mailjeinek ellenőrzésére is felhasználta.

Az e-mail lehetővé teszi az üzenetküldés elindítását azon emberek előtt, akik energiát fogyasztanak abban a pillanatban, amikor figyelmen kívül hagyják munkájukat. A marketingüzenetekre az emberek teljes figyelmet fordítanak, különösen akkor, ha alternatíva a főnök e-maile.

# 2. A tíz e-mailből kilenc eljut a Beérkező levelek mappába

Az e-mail jó üzlet számára, mert a közönség valóban megkapja az üzenetet. A Campaign Monitor e-mail szolgáltató által végzett kutatás azt mutatja a Facebook-hozzászólások átlagos szerves elérhetősége megközelítőleg 2%. Ezzel szemben az előfizetői listára küldött e-mailek 90% -a kézbesítjük.

A tartalom létrehozása pénzbe kerül. És ha azt akarja, hogy a közönség láthassa az Ön által fizetett üzenetküldést, akkor az e-mail a jobb csatorna. Minden olyan dollárt, amelyet egy közösségi médiabejegyzés létrehozására költött, a közönségnek csak egy kis része láthatja. Az e-mail üzenetküldésre fordított erőforrásokat azonban a szándékolt közönség nagy többsége látni fogja.

Ez az oka annak, hogy egyes e-mail megoldások, például a GetResponse, a kiszállítási arány növelésére specializálódtak. Nézze meg a GetResponse szakértői véleményét, hogy többet megtudjon a platformról.

# 3. A fogyasztók közel 75% -a részesíti előnyben az e-mailt

Az e-mail hasznos az üzleti élet számára, mert a vásárlók kedvelik ezt. Amikor a Marketing Sherpa kutató cég kérte a fogyasztóitól, hogy melyik csatornát választják márkák általi forgalmazásukhoz, a válasz nyomasztó volt – a szóban forgó e-mailek közül csaknem három.

10 ok, amiért az e-mail hasznos az üzleti élet számára

A közösségi média és a keresési hirdetések népszerűek, de amikor a kkv-k arra törekednek, hogy észrevegyék, hol fogadják őket, a beérkező levelek nem helyettesítik a beérkező leveleket. Ez az a hely, ahol a fogyasztók a leginkább fogékonyak az ön számára, miközben az interneten vannak.

# 4. A fogyasztók több mint 40% -a jutalmazza Önöket a marketingért nekik

Az e-mail hasznos az üzleti élet számára, mivel a fogyasztók azt akarják, hogy az érték milyen módon jön, és hajlandóak sokat adni el, hogy megszerezzék. A PunchTab kutatása kimutatta, hogy a fogyasztók 59% -a nem hajlandó rendszeres e-maileket kapni, ha jutalmakat tartalmaz, hanem 41% hajlandó megosztani személyes adatait, hogy megkapja azokat..

Az e-mail nem csak lehetővé teszi az érdeklődő közönség megtalálását – jutalmazza meg személyes adataival, így felhasználhatja azokat marketing- és értékesítési stratégiájának részeként másutt is.

# 5. Az e-mail 40% -kal jobb a beszerzésnél, mint a közösségi média

Az adatok azt mutatják, hogy az e-mail népszerű. Tehát nem meglepő, hogy az üzleti vállalkozások számára is jó, mivel ez a népszerűség felvásárlóerővé vált. McKinsey kutatása azt mutatja Az e-mail marketing 40% -kal hatékonyabb márkák beszerzési csatornájaként, mint a Facebook vagy a Twitter.

A közösségi média felépítése fontos csatornát jelent a márkák számára, de nehéz lehet kiemelkedni és észrevenni. És még akkor is, ha észreveszik, mindig a többi márkával versenyeztek a közönség figyelme érdekében. Ezzel szemben az e-mail intim és magányos. Ha ott valakivel kapcsolatba lép, akkor sokkal valószínűbb, hogy meggyőzi ezt a személyt fizető ügyféllé válni.

# 6. A webhely forgalmának körülbelül 10% -a fordítható e-mail lista-előfizetőkre

Az e-mail hasznos az üzleti élet számára, mivel akár a webhely forgalmát is hosszú távú kapcsolattá alakítja. A Tartalomstratégia által idézett kutatás azt mutatja, hogy a webhely és az e-mail közötti konverziós arány – annak mérése, hogy hány egyedi webhely-látogató iratkozik fel az e-mail listára – az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknál 7% -12% lehet..

A statisztika nagyszerű, hogy ezeknek az előfizetéseknek a nagy része kedvezmények és egyéb promóciós ajánlatok igénybevételéből származik. Tehát nem csak növeli a listáját, hanem az előfizetőkkel való átalakítás iránti érdeklődéssel is.

# 7. A fogyasztók az e-mailekben az idő akár 40% -áig kattintanak a tartalomra

Az e-mail jó üzleti vállalkozások számára, mert ösztönzi az elkötelezettséget. A Marketing Land kutatása azt mutatja, hogy az e-mailek kattintási-nyitási aránya – amely azt méri, hogy hány megnyitott e-mailben is volt egy linkre kattintva – akár 40% is lehet.

Ez azt mutatja, hogy az e-mail lista elkészítése nem hiúságmérő. Az e-mail tartalom előfizetőknek történő továbbítása nemcsak a megtekintéseket, hanem az elkötelezettséget is növeli. Hidaként felhasználhatja a közönség és a termékek közötti szakadék áthidalására, és a fogyasztókat közvetlenül oda vezetheti, ahol konvertálni tudnak.

Annak érdekében, hogy maximalizálja ezt a potenciált, egyes e-mail megoldások szolgáltatói, például az AWeber, speciális sablonokat biztosítanak, amelyeket a webhelyek átalakításának legjobb gyakorlataira terveztek. Nézze meg az AWeber szakértői véleményét, hogy többet megtudjon arról, hogyan segíthetik a webhely feliratkozási űrlapjai az internetes forgalmat az előfizetői lista bővítésében..

# 8. Az e-kereskedelem e-mailben történő átváltási aránya ötször magasabb, mint a Facebookon

Ezért nem kellene meglepőnek lennie, hogy az e-mail jót tesz az üzleti életnek: Sokkal hatékonyabb az átalakítások létrehozásában, mint a közösségi médiában.. A GrowCode kutatása azt mutatja, hogy az e-kereskedelmi webhelyre e-mailben eljuttatott kilátások átlagos konverziós aránya 10,2% – ötször magasabb, mint a Facebookon.

Valójában az e-mail forgalomból származó vezetések háromszor valószínűbb konverziót mutatnak, mint a közvetlen forgalomból származó vezetések, kiemelve az e-mailek azon képességét, hogy kiszűrjék a forgalmat azon közönség számára, amely nem csak az Ön termékét érdekli, hanem kész és hajlandó vásárolni.

# 9. Az e-mail több mint kétszer hatékonyabb a mobil, mint a társadalmi konvertálásban

Az e-mail az üzleti vállalkozások számára is jó, mivel konverziós képessége kiterjed a mobiltelefonokra is. A Shopify több mint milliárd dolláros mobil értékesítésből származó, a fekete péntek / kiberhétfő hétfőn történő értékesítéséből származó kutatás azt mutatta, hogy az e-kereskedelem e-mailben szereplő látogatóinak e-mailben történő átirányítása az idő 4,29% -át tette ki, szemben a közösségi média áttételének csupán 1,81% -ával..

10 ok, amiért az e-mail hasznos az üzleti élet számára

Legyen szó akár asztalról, akár mobilról, az e-mailek jobban átszámítják az ügyfelek konvertálását, mint a többi fő csatorna, ahol az SMB-k irányítják erőforrásaikat és erőfeszítéseiket.

# 10. Az e-mailben öt ügyfélből négy marad meg

Az e-mail hasznos az üzleti élet számára, mivel nem csak konvertál, hanem folyamatosan visszatér az ügyfelekhez. Az emarketer kutatása azt mutatja, hogy az e-mailen átalakított ügyfelek megtartási aránya 80%. Ez majdnem kétszerese a közösségi média (44%) és a fizetett keresés (43%) árának..

Az e-mail lehetővé teszi a kapcsolattartást az ügyfelekkel. Követheti további termék ajánlatait, vagy csak folytathatja a beszélgetést. Akárhogy is, a csatorna lehetőséget ad arra, hogy tartós kapcsolatot létesítsen, amely nem ér véget egyetlen vásárlással.

Az e-mail nem csak hatékonyabb – olcsóbb és könnyebb használni

A közösségi média és a fizetett keresések elérhetősége árat jelent. Egyrészt a közösségi hálózatok tisztában vannak azzal, hogy a vállalkozások túlzottan támaszkodnak csatornáikra a közönséggel való kapcsolattartás érdekében, és folyamatosan módosítják az algoritmusokat az organikus elérhetőség csökkentése érdekében. Másrészről, a keresőmotor PPC-je heves versenybe hozza Önt, amely magasabbra és magasabbra növeli az ajánlatokat.

Ezzel szemben egy olyan e-mail megoldás, mint a Constant Contact, lehetővé teszi az előfizetői listán szereplőkkel való kommunikációt, amennyire csak akar, alacsony rögzített díj ellenében. Elérheti azt a közönséget, amelyről empirikusan bebizonyosodott, hogy más csatornák költségeinek kis részéért konvertál. Nézze meg az állandó kapcsolattartó szakértő véleményét, hogy többet megtudjon a platform lehetőségeiről.

Nem számít, hogyan néz rá, az e-mail egy olyan csatorna, amelybe a kkv-knak befektetniük kell. Minél hosszabb ideig vársz, hogy megkezdhesse a csatorna minél komolyabb figyelembevételét, annál több pénzt hagy az asztalon..

források

https: //www.huffingtonpost.com/entry/check-work-email-hours-survey_us_55ddd168e4b0a40aa3ace672
https: //www.campaignmonitor.com/resources/guides/why-email/
https: //www.marketingsherpa.com/article/case-study/customer-communication-by-channel
https: //loyalty360.org/content-gallery/daily-news/customer-loyalty-shouldnt-be-about-rewarding-high-spenders-insight-from-pun
www.mckinsey.com/insights/marketing_sales/why_marketers_should_keep_sending_you_emails
https: //contently.com/2015/07/13/the-magic-content-marketing-ratio-email-conversion-rate/
https: //marketingland.com/the-email-metric-you-should-be-tracking-but-arent-8879
https: //www.growcode.com/blog/ecommerce-conversion-rate/
https: //www.smartinsights.com/ecommerce/ecommerce-analytics/ecommerce-conversion-rates/
https: //inboundrocket.co/blog/6-reasons-why-email-marketing-is-important-for-internet-marketing/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map