5 legjobb webtárhely és domain szolgáltatás, amely elfogadja a Bitcoin 2020-at

Jól jönnek-e olyan fogadó cégek, amelyek elfogadják a bitcoint, vagy a kriptovaluták előnyei a minőség költségeire vezetnek? A válasz: attól függ. Nem számít, mennyire szeret fizetni, Fontos, hogy válassza ki a megfelelő internetes hostot. Nem kell kompromisszumot kötnie anonim maradás érdekében.


A legtöbb nagyvállalat még mindig megteszi az első lépéseit a bitcoin-tárhely piacán. A kisebb házigazdák vezetik a díjat, és bár néhányuk fenomenális hosting megoldásokat kínál, mások a katasztrófa receptje.

Magam teszteltem a vállalatokat, hogy segítsen elkerülni a lehetséges tragédiákat. Olvassa el tovább, és győződjön meg arról, hogy a kriptocoinokat jól felhasználta.

Rövid idő? Itt állnak a legjobb webgazdagépek, amelyek elfogadják a Bitcoint:

 • Hostinger – Az Uptime 99,9% és annál magasabb, a teljesítmény gyors, és a támogatás elérhető a nap 24 órájában.
 • Hostwinds – Korlátlan hely és sávszélesség, választás két amerikai és egy európai adatközpont között.
 • Namecheap – Olcsó domain nevek, megbízható tárhely és ingyenes domain védelem.
 • Lásd még 2 olyan webhelyet, amely elfogadja a Bitcoint
 • Összehasonlító táblázat

Mit keresünk a legjobb web hosting cégeknél, amelyek elfogadják a Bitcoint

A listán szereplő összes hosting cégnél számíthat:

 • Fizetés kriptovaluta fizetési platformon keresztül – Noha ezeknek a házigazdáknak néhány eszköze lehetővé teszi a pénzeszközök manuális átutalását, sokkal könnyebb fizetni egy ismert titkosítási fizetési platformon keresztül. A Bitcoint mindenki elfogadja, de a legtöbb a többi kriptocoint is elfogadja.
 • Megbízható teljesítmény és rendelkezésre állás – Olyan minőségi tárhelyet keresek, amelyben valóban megbízhat, magas, ellenőrzött uptimes időtartama 99,9% felett és gyors teljesítmény. Vegye figyelembe, hogy a valódi offshore tárhely a célközönségtől távol helyezkedik el, ami befolyásolhatja a betöltési sebességet.
 • Rengeteg tárhely és sávszélesség – Webhelyének szüksége van ezekre az erőforrásokra, függetlenül attól, hogyan fizet érte. Ez a lista nem tartalmaz hihetetlen 500 MB-os terveket, amelyek egy biztonsági másolatot követően elfogynak a helyek.
 • Domain nevek vásárlása bitcoin segítségével – Ezek a házigazdák lehetővé teszik domain név megvásárlását kriptovaluták segítségével is, így semmi nem vezethető vissza fiókjába.
 • További adatvédelmi szolgáltatások – Cryptocurrency esetén a magánélet a játék neve. Ha pénzpályája rejtett, de minden más látható, akkor nem fog sokat keresni. A következő vállalatok további lehetőségeket fektettek be annak érdekében, hogy személyazonossága továbbra is magántulajdonban maradjon.

Rendben, jó dolgok állnak előttünk. Ugorj be egy láncot, és kezdjük el!

1. Hostinger – Olcsó tárhely kiváló teljesítményű és 24/7 támogatással

Hostinger szerverek

Megemlítettem, hogy egyes nagyvállalatok még mindig érzik magukat a kriptovaluta helyzetében, de a Hostinger már all-in. Néhányat kínál ezek közül legolcsóbb tárhely-tervek a piacon, és most dönthet úgy, hogy bitcoin-nal fizet.

Ne hagyja, hogy az alacsony árak becsapják téged. A független referenciaértékek következetesen megmutatták, hogy a Hostinger oly módon drágább versenytársakat. Emellett 24 órás hozzáférést kap a cég támogatási szolgáltatásához, elérhető élő csevegésen keresztül (miután regisztráltál).

Vegye figyelembe, hogy Noha néhány általános funkció, például az SSL-tanúsítvány hiányzik az alapcsomagokból, megvásárolhatók alacsony, egyszeri díjért.

 • Fizessen a CoinPayments segítségével – A Hostinger lehetővé teszi, hogy bitcoin, Ethereum, Litecoin és Bitcoin Cash segítségével fizessen. A fizetés során átirányítja Önt a platform oldalára, akárcsak a PayPal esetén.
 • Fizetni kell a BitDegree használatával – A Hostinger azon kevés vállalatok egyike, amely elfogadja a BitDegree kriptocoint, és kézi blokklánc-átadással.
 • 10 GB tárhely és 100 GB sávszélesség – A legalapvetőbb közös terv rengeteg helyet kínál az Ön igényeinek. A fejlettebb tervek magasabb specifikációval járnak, és a Powerhouse VPS (virtuális magánszerver) gépek is rendelkezésre állnak.
 • A domain adatvédelem megvásárolható – Ez a szolgáltatás elrejti a domain regisztrációjának részleteit, és nem teszi elérhetővé azokat a szomorú felek számára, akik a domainben Whois-keresést futtatnak.

A szolgáltatások teljes listájáért lásd: részletes Hostinger áttekintés.

2. Hostwinds – Teljesítmény-bölcs, ez a legjobb tárhely, amelyet a Bitcoin vásárolhat

Hostwinds honlap

Noha a Hostwinds drágább, mint a Hostinger, ez még mindig jól megy abban, amit megfizethetőnek tartok. A valódi teljesítmény és teljesítmény szempontjából valószínűleg a legjobb házigazda e listán és elkötelezi magát egy őrült 99,9999% -os rendelkezésre állási garancia mellett.

Hostwindsgyűlölt hosting tervek jön egy ingyenes SSL tanúsítvánnyal, korlátlan tárolóval, sávszélességgel és adatbázisokkal. Minden hostolási megoldásért kriptokoinokkal lehet fizetni, ideértve a különleges adatvédelmi funkciókat is, mint például a Hostwinds VPN szolgáltatása és a fejlett SSL tanúsítványok..

 • CoinPayments – A Hostwinds a kriptovaluták széles skáláját képes elfogadni a CoinPayments segítségével, a népszerű bitcoin és az Ethereum között, a kevésbé ismert érmékig, például Digibyte, Qtum és Dogecoin. Ezenkívül a rejtjelezéses kifizetések számla jóváírásként is visszatéríthetők a regisztrációtól számított 30 napon belül.
 • Válassza ki az adatközpontot – A vállalat három modern adatközpontot üzemeltet Dallasban és Seattle-ben az Egyesült Államokban és Amszterdamban, Hollandiában. Válassza ki a legközelebb a célközönséget, hogy élvezze a legjobb sebességet és rendelkezésre állást.
 • Windows tárhely – A Hostwinds az egyetlen társaság, amely mind Windows-tárhelyet, mind bitcoin fizetést kínál. Választhat a Windowsra a VPS-terv bármelyikén, a vállalattal együtt, akár menedzselt, akár nem irányított.
 • Opcionális biztonsági mentések – Biztonsági szolgáltatás áll rendelkezésre havi további költségek ellenében. A szolgáltatás teljesen automatikusan működik, webhelyének éjszakai másolatait készíti, amelyek szükség esetén visszaállíthatók.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el teljes Hostwinds beszámoló.

3. Namecheap – az online adatvédelem okát adományozza, és ingyenes kiegészítő szolgáltatásokat kínál

Név olcsó honlap

A Namecheap, ahogy a neve is sugallja, a domain nevek számára különösen olcsó regisztrátorként indult. Azóta kibővítette működését, hogy magában foglalja a webtárhelyet is, a megosztottól a VPS-ig és a dedikált szerverekig, és fizetési módként elfogadja a bitcoint.

Arra gondoltam, hogy a társaság „Good Guy Namecheap”, mivel létezik az iparág azon kevés vállalatának egyike, amely valóban megvédi az online adatvédelmet. Adományoz az alapítványoknak, amelyek harcolnak a felhasználók magánélethez való jogaiért, és nyilvános álláspontot képviselt a velük szembeni kormányzati kezdeményezések ellen.

Továbbá, Namecheap a tárhelyszolgáltatások nem szabad enyhén venni. A teljesítmény több mint elegendő, különösen, ha a közönség az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság környékén helyezkedik el, és minden terv nagyszerű szolgáltatásokat tartalmaz, mint például az SSL és a biztonsági mentési eszközök.

 • Használjon kriptovalutát a számlaegyenleg finanszírozásához – Ahelyett, hogy a szolgáltatásokkal fizetne a CoinPayments segítségével, és várjon fizetési engedélyre, használja a BitPay-t a számlaegyenleg finanszírozásához. A fizetés bitcoin vagy Bitcoin Cash segítségével történhet.
 • Ingyenes WhoisGuard – A Namecheap Whois védelmet nyújt külön díj ellenében. Engedélyezze a beállítást pénztárnál, és adatai nem lesznek láthatóak a Whois adatbázisban.
 • Könnyű WordPress tárhely – A WordPress tervek automatikus telepítéssel, SSL tanúsítvánnyal és egy kattintással készített biztonsági másolat funkcióval érkeznek.
 • Biztonságos SFTP hozzáférés – A Namecheap tartalmazza az SFTP-t a legalapvetőbb terveivel, lehetővé téve a webhelykezelő tevékenységek teljes biztonságát.

További információkért olvassa el a Névbiztos szakértő véleménye.

4. Bitcoin webtárhely – szigorúan titkosítási szolgáltató, amely extra védelmet kínál

Bitcoin Web Hosting honlap

Ezek a srácok nem verték meg a bokrot, amikor megnevezték a cégüket. Sőt, nem az, hogy a társaság is elfogadja a bitcoint, ennyi csak elfogadja, és néhány másik kiválasztott kriptovaluta. Nem támogatja a hitelkártyákat, a PayPal szolgáltatást és a többi „klasszikus” fizetési módot.

A Bitcoin Webtárhely tervek, amely magában foglalja a megosztott, a VPS-t és a dedikált szervereket, erősen azokra az ügyfelekre irányul, akik ismeretlennek és elérhetetlennek akarnak maradni. A vállalat választható frissítést is kínál a tárhelyhez, amely biztonságos a szerzői jogi pertől és a megfigyeléstől.

A szolgáltatások költségesebbek, mint a listán szereplők, és az erőforrások korlátozottak. Mégis, ha ez a védelem szintje, amelyet keres, kevés más házigazda összehasonlíthatja.

 • A CoinPayments segítségével fizetje ki a számlát – Miután megvásárolta a tárhely szolgáltatást, nem fog azonnal aktiválódni. Ehelyett be kell írnia a számlát, és a CoinPayments linkre kell fizetnie. A fizetés bitcoin, Ethereum, Monero, Ripple és hat másik kriptovaluta fizetésével lehetséges..
 • Opcionális európai fogadás – Az alapterveket az USA szerverein tárolják, de a felhasználók választhatnak egy „offshore” európai adatközpontot, amely biztonságos a DMCA (Digital Millennium Copyright Act) kiadásaitól, a PRISM felügyeleti kezdeményezésétől és a Patriot Acttől..
 • Ingyenes SSL és dedikált IP – Ez a két nagyszerű szolgáltatás nem érhető el a megosztott tárhely-tervek többségén, hanem csak a legfejlettebb, a Business számára.
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia – Nincs gond, nincs kérdés és pénz-visszatérítési politika. Elérhető a megosztott webtárhely és viszonteladói tárhely-tervek számára.

Ha többet szeretne tudni erről a házigazdáról, olvassa el a teljes Bitcoin Web Hosting áttekintés.

5. Shinjiru – valódi tengeri tárhely, hatékony adatvédelemmel

Shinjiru honlapja

A tengeri tárhely vicces kifejezés, mert ez attól függ, hogy melyik parton állsz. Ez valójában azt jelenti, hogy „távol”, „távol” található az első világ országaitól, amelyek elkötelezték magukat szerzői jogi megállapodásokkal, és ezért megsérthetik az Ön személyes adatait.

Shinjiru esetében ez a távoli part lehet Malajzia, Bulgária, Szingapúr és öt másik hely. A társaság minden országban korszerű adatközpontokat működtet, és megosztott tárhelyet, VPS-t és dedikált megoldásokat kínál.

Az árak meglepően tisztességes és egyenlőek Shinjiru a alapvető megosztott tárhely-terv 100 GB tárterülettel kezdődik. Noha a vállalat számos védelmi funkciót kínál, ezek nem szerepelnek az alapvető megosztott tervekben. A WordPress és a Strongbolt kínálatából tele vannak ezek a nagyszerű extrák.

 • Fizessen a CoinPayments segítségével – A platform segítségével fizethet a bitcoin és az Ethereum segítségével, vagy manuálisan továbbíthatja a bitcoint a vállalat bitcoin pénztárcájára. A bitcoin kézi átvitele hosszabb megerősítési folyamatot eredményez, és nem vonható vissza.
 • LiteSpeed ​​szerver technológiát használ – A LiteSpeed ​​az egyik legújabb és leghatékonyabb technológia a mai piacon, bár még mindig nem használják. A vele tárolt webhelyeknél gyorsabb töltési idő és jobb általános teljesítmény várható.
 • Erős csavar tervei – Ezek tartalmaznak minden olyan védelmet, amelytől az alaptervek hiányoznak, ideértve a rejtett DNS-t (domain névrendszer) és az IP-címet, a fejlett DDoS (elosztott szolgáltatásmegtagadási) védelmet és egy biztonsági programcsomagot webhelyének a rosszindulatú programok és a hackerek elleni védelmére..
 • 24/7 támogatás – A cég ügynökei éjjel-nappal telefonon, Skype-on, élő csevegésen és támogatási jegyek segítségével állnak rendelkezésre segítségre.

A házigazda részletesebb megtekintéséhez olvassa el a mélyreható Shinjiru áttekintés.

Megérti az adatvédelmi igényeit, és ennek megfelelően válassza ki a Bitcoin Hostot

Van hátránya a bitcoin-val történő fizetésnek, mivel fiókját nem aktiválják azonnal. A fizetés ellenőrzése néhány órát, vagy akár hosszabb ideig is eltarthat, és a kriptocoinok ingatag jellege miatt ki tudja, hogy mennyit fog visszatéríteni – ha úgy dönt, hogy kéri.

És mégis, ha fontos a magánélet, az anonimitás és a rejtjelező közösség támogatása, akkor nincs sok alternatíva a bitcoin számára. Semmi pénzpálya nem vezet vissza neked, és az offshore tárhely használatával olyan védett leszel, amennyit csak tudsz a kormány beavatkozása ellen..

Míg a listán szereplő összes házigazda szépen kiszolgálja Önt, Hostinger biztosítja a legjobb árakat.

Ha keresel bitcoin tárhely, amely távol áll a kíváncsi szemtől és garantálhatja a magánélet teljes védelmét, Shinjiru lenne a legjobb fogadás.

A következő táblázat segítségével gyorsan megértheti a különbségeket:

Alapvető közös tervCryptovaluuták elfogadvaTengeri tárhely
Hostinger10 GB tárhely, 100 GB sávszélességBitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, BitDegreeiNem
HostwindsKorlátlan tárhely, korlátlan sávszélességBitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin és még sok másNem
Namecheap20 GB tárhely, nem mért sávszélességBitcoin, Bitcoin CashNem
Bitcoin webtárhely5 GB tárhely, 500 GB sávszélességBitcoin, Ethereum, Monero, Ripple és 6moreFelár ellenében
Shinjiru100 GB tárhely, nem mért sávszélességBitcoin, EthereumIgen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map