A legjobb Weebly alternatívák – 5 webhely-készítő csinálja jobban

A Weebly jó hírnevet élvez, és könnyen érthető, miért. Megfizethető, kezdőbarát, és még a gyerekek is használhatják.


Ennek ellenére, bár a Weebly többnyire pozitív értékeléseket kap, nem mindenki számára a megfelelő webhely-készítő. Ez egyike azoknak az eseteknek, amikor az egyszerűség korlátozott funkciókat jelent, és valószínűleg Ön és a webhely ezen a ponton kinövi a Weebly-t.

Talán jobb sablonokat vagy érdekes alkalmazások szélesebb választékát keresi.

Akárhogy is, örömmel fogja tudni, hogy vannak kiváló alternatívák is. Kipróbáltuk az összes fő szereplőt, és ebben a cikkben a legjobbakat tekintjük át. Kész vagy?

Wix

Ez nem meglepő Wix az első Weebly alternatíva a listánkon. Most már több mint 110 millió ügyfele van, köszönhetően elkötelezettségének, hogy megkönnyítse a webdizájnot és a tárhelyet, valamint folyamatos innovációjának. A Wix öt árképzési tervet kínál, köztük egy ingyenes tervet, a költségvetések és igények széles skálájának kielégítésére.

Nyilvánvaló látni, hogy az értékelők szeretik.

A legjobb Weebly alternatívák - 5 webhely-készítő csinálja jobban

Előnyök

 • A Wix hatalmas sablonkönyvtárat kínál több mint 500 professzionálisan tervezett sablonnal, számos kategóriában. Minden sablonhoz ingyenesen hozzáférhet bármilyen árazási tervvel.
 • Több száz ingyenes és prémium alkalmazás létezik, hogy kibővítse szolgáltatásait. Az alapvető alkalmazások, például a Formakészítő és a Blog ingyenes.
 • Egy pixel tökéletes drag and drop eszköz, amelyben megtalálhatók az összes kívánt eszköz, ami azt jelenti, hogy széles körben testreszabhatja weboldalát.
 • A Wix folyamatosan frissíti és korszerűsíti szolgáltatásait sablonok, alkalmazások és szolgáltatások szempontjából, anélkül, hogy hamarosan leállnának a jelei.
 • A Wix többféle módszert kínál webhelyének felépítésére és testreszabására a Wix Szerkesztő vagy az egyedi kód használatával, vagy ha hagyja, hogy az ADI (mesterséges tervezési intelligencia) az Ön számára megcsinálja..

Hátrányok

 • Mivel a Wix készítője nagyon széles körű eszközöket és testreszabhatóságot kínál, eleinte kissé lenyűgöző lehet.
 • A sablontól függően sok Wix funkciója még nem lesz beépítve; előfordulhat, hogy előbb hozzá kell adni vagy meg kell vásárolni az App Market oldalon.
 • A Wix általában a legtöbb tervvel biztosítja a sávszélesség és a tárolás legalacsonyabb erőforrás-korlátját.

Miért van a Wix jó Weebly alternatíva??

A tisztesség kedvéért a Wix hatalmas sablonkönyvtára csaknem minden más weboldal-készítő felett rendelkezik mennyiség, fajta és minőség szempontjából. A Wix által megengedett nagyobb kreatív szabadság azt is jelenti, hogy sokkal egyedi weboldalt hozhat létre. Noha a Weebly több „out-of-the-box” funkcióval rendelkezik, mihelyt figyelembe vesszük a Wix App Marketjét, ismét kibővíthető tetején jelenik meg..

Hajrá apu

A GoDaddy már egy ideje a webes tárhely neve. Amit sokan nem tudnak arról, hogy van egy kiváló webhely-készítője is, akit hívnak GoCentral.

A legjobb Weebly alternatívák - 5 webhely-készítő csinálja jobban

Előnyök

 • Mint az egyik legnagyobb domain regisztráló és más tárhelyhez kapcsolódó szolgáltatások szállítója, a GoDaddy széles körű integrációt kínál különféle termékek között.
 • A GoCentral az egyik legegyszerűbben használható weboldal-készítő ebben a listában, gyakorlatilag nincs tanulási görbe.
 • Annak ellenére, hogy csak egy hónapos próbaidőszakot biztosítanak, nagyszerű, hogy kipróbálhatja a vizsgált terv minden funkcióját.
 • A GoDaddy tervei általában olcsóbbak, mint a verseny; például az e-kereskedelem képességeit kevesebbel oldja meg, mint a legtöbb.
 • Annak ellenére, hogy ez egyetlen szempontból sem mester, a legtöbb értékelő egyetért azzal, hogy a GoDaddy biztosítja az összes legfontosabb funkciót, mint például az e-kereskedelem, a kezdő SEO és az egyszerű blogolás.

Hátrányok

 • Az új GoCentral weboldal készítő nagyon korlátozza a rendelkezésre álló sablonokat, valamint a korlátozott testreszabási lehetőségeket..
 • A GoDaddy csak korlátozott, 30 napos próbaidőszakot kínál, amelynek során otthont adhat webhelyének; mások építők ezzel szemben korlátlan időt adnak Önnek.
 • A GoDaddy az egyik építő ezen a listán, a legkevésbé kiterjedő szolgáltatáskészlettel.

Miért jó Goebaddy alternatívája??

Mivel az egyik legszélesebb körben használt domain-regisztrátor, sok ember, aki online jelenlétre vágyott, valószínűleg már vásárolt e-mailt, domaineket vagy egyéb termékeket a GoDaddy-től. Ha tőlük is otthont vásárol, akkor lehetővé teszi az összes vásárlás egy fiókból történő kezelését. Noha nem olyan testreszabható vagy átfogó, mint a Weebly Builder, a GoCentral vitathatatlanul még könnyebb és gyorsabb a használatához..

WordPress

A legjobb Weebly alternatívák - 5 webhely-készítő csinálja jobban

A WordPressnek nincs szüksége bevezetésre, mivel a név szó szerint elindította a weboldal-készítő ipart. A WordPress.com a világ leggyakrabban használt tartalomkezelő rendszerének tulajdonában lévő, üzemeltetett platform. Elsősorban arra összpontosít, hogy kiváló platformot biztosítson a blogos tartalmak létrehozásához.

Előnyök

 • A WordPress.com blogszerző eszközei és tartalomszerkesztője továbbra is a blogtartalom létrehozásának legkényelmesebb és legszórakoztatóbb módjai.
 • Az üzleti tervvel felszabadíthatja a harmadik fél sablonjainak és beépülő moduljainak használatát, ami drámai módon kibővíti látványtervét a tervezés és a szolgáltatások szempontjából.
 • A WordPress.com a SEO egyik legjobb platformja, optimalizált platformmal, SEO optimalizálási szabadsággal és számos funkcióval.
 • Nem számítva a külső gyártók témáit, a WordPress.com csaknem 300 ingyenes és prémium témát tartalmaz. Csak Wix-nek van több.
 • A WordPress.com nyílt forráskódú gyökereivel és hatalmas népszerűségével rendelkezik az egyik legnagyobb és legaktívabb közösséggel, amely szintén segíthet a problémák megoldásában..

Hátrányok

 • Bár az üzleti terv kiküszöböli ezt a hiányosságot, továbbra is erősen korlátozott vagy az alacsonyabb tervekkel bíró szolgáltatások szempontjából.
 • A WordPress.com nem kínál e-kereskedelemben egyetlen egyszerű PayPal gombot kivéve, üzleti terv és a WooCommerce bővítmény nélkül..
 • A rendelkezésre álló testreszabási lehetőségek a sablontól függően eltérőek, de többnyire egyszerűek és alapvetőek.

Miért jó a WordPress Weebly alternatíva??

Ami a blogolást illeti, néhány platform annyira egyszerűsített és szórakoztató, hogy WordPressként használható. A SEO legjobb szolgáltatásaival együtt a WordPress a blogkészítő webhely készítéséhez használható. A hatalmas sablonkönyvtár és a harmadik féltől származó lehetőségek azt is jelentik, hogy valószínűleg meg fog találni egy megfelelőbb kialakítást webhelyének elindításához.

Site123

A legjobb Weebly alternatívák - 5 webhely-készítő csinálja jobban

Weboldal létrehozása a Site123 állítólag olyan egyszerű, mint az 1., 2., 3. A háromlépcsős folyamata azt jelenti, hogy mindössze néhány perc alatt készen áll egy olyan webhelyre, amely lehetővé teszi a testreszabást. Ez egyszerűvé teszi a blog, üzleti webhely vagy online áruház létrehozását, és úgy tűnik, hogy az értékelők ezt szeretik.

Előnyök

 • A Site123 az egyik legjobb árszínvonal-választékot kínálja, széles árakkal, számlázási lehetőségekkel és jó ár-érték aránygal, ha megnézi az erőforrásokat.
 • Csakúgy, mint a WordPress.com, a Site123 platformot a SEO fejlesztésére építi fel, és az egyik legjobban teljesítő platformon működik..
 • Egy egyszerű weboldal-készítő számára a Site123 valóban kiterjedt alkalmazáspiacot kínál, sokféle funkcióval és integrációjával.
 • A Site123 sablonkönyvtárat tartalmaz közel 200 teljesen ingyenes mintából, amelyek reagálnak és testreszabhatók.
 • Noha nem rendelkeznek korlátlan tervvel, vannak a legmagasabb sávszélesség és tárolási korlátok, amelyeket valószínűleg nem használnak fel célpiacuk.

Hátrányok

 • Noha a Site123 webhely-készítője nagyon kezdőbarát, nem rendelkezik drag and drop funkcióval, és általában szigorúbb.
 • Semmilyen módon nem adhat hozzá egyedi kódot vagy stílusokat a webhelyéhez.
 • Ahhoz, hogy az árak közelebb kerüljenek a listán szereplő többi építőhöz, regisztrálnia kell a kedvezményes, hosszú távú tárhelyet..

Miért a Site123 jó Weebly alternatíva??

A Site123 és a Weebly sok szempontból nagyon hasonlóak, ezért nehéz megmondani, mi teszi jobbá az egyiket, mint a másik. azonban, vitathatatlanul egyszerűbb és gyorsabb a webhely létrehozása a Site123 segítségével.

Shopify

A legjobb Weebly alternatívák - 5 webhely-készítő csinálja jobban

Sokak számára a név Shopify szinonimájává vált az online boltokban, különös tekintettel a drop-ship boltokra. A Shopify prémium e-kereskedelem-tárhely-szolgáltató, nagyteljesítményű szolgáltatásokkal, különösen értékesítési helyek (POS) integrációja esetén.. Több mint 1,2 millió felhasználóval a platform az egyik legszélesebb körben alkalmazott e-kereskedelmi webhely-készítő, és kiváló értékeléseket kap.

Előnyök

 • A Shopify páratlan, ha más e-kereskedelmi platformokkal való integrációkat folytat, például a mélyreható Oberlo-integrációt a cseppszállításhoz..
 • A platform képességeket és akár fizikai hardvert is biztosít a fizikai áruház vagy az értékesítés integrálásához az online áruházhoz.
 • A több mint száz, kifogástalanul tervezett online áruházsablonnal a Shopify az e-kereskedelem egyik legjobb témaválasztása.
 • Teljes mértékben testreszabhatja Shopify sablonját az egyedi kód használatával, és akár a sablont is létrehozhatja a semmiből, a speciális kódoló nyelvük, a Liquid használatával..
 • A Shopify méretezhet bármilyen vállalati szintű igény kielégítésére, és segítséget nyújthat egyedi megoldás felállításában vállalkozása számára.

Hátrányok

 • Nem számít, milyen árképzési tervvel rendelkezik, a Shopify továbbra is megteszi a csökkenését 2, 1 vagy 0,5% tranzakciós díjjal.
 • A drága terveik mellett a Shopify legtöbb sablonja és alkalmazása nem ingyenes, és viszonylag költségesek más építők számára..
 • A Shopify nem rendelkezik a legjobb blog- vagy SEO-eszközökkel, különös tekintettel az árra.

Miért van a Shopify jó Weebly alternatíva??

Nyilvánvaló, hogy a Shopify szinte minden elképzelhető módon kiváló lehetőség az e-kereskedelem vonatkozásában. Ez azonban a Weeblynél nem kis, mivel a Shopify szinte saját osztályba tartozik az e-kereskedelem integrációja, a POS képességek, a szállítási integrációk és az üzletkezelési funkciók területén..

Hogyan válasszuk ki az Ön számára a legjobb Weebly alternatívát

A Weebly önmagában nagyszerű webhely-készítő, de rengeteg más lehetőség is ugyanolyan jó, és bizonyos szempontból jobban teljesít. Mint már láthatta, a Weebly alternatívái sokféle és méretűek. Ez azt jelenti, hogy egyetlen alternatíva sem a legjobb megoldás minden egyes módon.

Jó jelzés arra, hogy ezek közül az egyiket érdemes megvizsgálni, ha a következő állítások valamelyike ​​visszhangzik veled:

 • Ha további sablonokat, testreszabhatóságot és kibővíthető szolgáltatásokat szeretne, akkor válassza a Wix-et 500+ erős sablonkönyvtára és pixel-tökéletes drag-and-drop építője miatt.
 • Ha már van termékeik, vagy több tárhely-vásárlást szeretne kezelni, akkor válassza a GoDaddy szolgáltatást, mivel az egyablakos, integrált termék-irányítópultja van..
 • Ha blogot szeretne futtatni, hogy rendszeresen közzétegye a tartalmat, és megjelenjen a keresőmotorokban, akkor használja a WordPress.com webhelyet fantasztikus tartalom létrehozásához és a beépített SEO-hoz.
 • Ha még egyszerűbb és gyorsabb módot szeretne, mint a Weebly, a webhely elindításához, akkor használja a Site123-at a háromlépcsős webhely-készítési folyamatához és az egyszerű készítőhöz..
 • Ha egy nagymértékben skálázható e-kereskedelmi üzletet szeretne üzemeltetni, akkor a Shopify használatával veheti igénybe osztályának legjobb szállítását, termékbeszerzését és POS-integrációját..

Ha mindent vagy semmit válaszol a következő kérdésre: „Melyik a legjobb Weebly alternatíva?”, Akkor azt kell mondanom, hogy Wix. Ezen építők közül a Wix lefedi a legtöbb talajt, és bár más épületek éppen egyetlen látványosságán felülbírálhatják, mindent megvert, ha holisztikusan nézel meg..

Az egyik, A Wix rendelkezik a legszélesebb sablonkönyvtárral. Van is egy tisztességes alkalmazáspiac, amely lábaktól-lábujjig eljuthat a többi alternatíva bármelyikével. Annak ellenére, hogy kezdetben kissé lenyűgöző, a rugalmas és erőteljes drag and drop weblapkészítővel is rendelkezik. Online áruház és blog alkalmazás elég jó ahhoz, hogy életképes alternatívát kínáljon a WordPress.com számára, anélkül, hogy elsősorban a blogolásra korlátozódnának; és a Shopify, anélkül, hogy költsége lenne egy kar és egy láb.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map