GetResponse árképzési útmutató – 10 dolog, amit tudnod kell [2020]

A GetResponse nem az legolcsóbb e-mail marketing szolgáltatás (EMS) szolgáltató odakint, de nagy teljesítményű és valóban segíthet több ügyfél elérésében – és több pénzt kereshet! Talán már láttad nagyszerű vélemények a lenyűgöző e-mail marketing munkafolyamat-menedzsmentről és kiváló webinar-szolgáltatásokról.


Természetesen más tényezőket is figyelembe kell venni:

 • Melyik GetResponse árképzési terv valóban a legjobb ár-érték arányt kínálja?
 • Vannak rejtett költségek??
 • Van mód pénzt megtakarítani a GetResponse tervre?
 • Tegyen más platformok jobban ajánlatot a kívánt szolgáltatásokhoz?

Neked szerencsére elvégeztük az összes szükséges kutatást. Olvassa tovább megtudhatja, hogy a GetResponse valóban megéri-e időt és pénzt, mit lehet elérni minden áron, és hogy érdemes-e figyelembe vennie más EMS szolgáltatókat.

Tudod-e GetResponse ingyen?

Sajnálom – nem, nem tudod. De kipróbálhatja egy cent fizetése nélkül.

A GetResponse a 30 napos ingyenes próbaverzió.

Noha 30 nap alatt nagyon sok e-mailt küldhet, ez nem mindig elég idő ahhoz, hogy valódi eredményeket szerezzen az A / B tesztelésről. Állandó kapcsolat (olvassa el a teljes véleményt) hosszabb tesztelési periódust kínál, a 60 napos ingyenes próbaverzió (mindaddig, amíg az Egyesült Államokban tartózkodik).

Ha sokkal költségvetési szempontból barátságosabb lehetőséget keres, érdemes megfontolni Összehasonlító e-mail (olvassa el a teljes véleményt), amely valódi szabad terv.

Igen, néha megkapja azt, amit fizet, tehát nézzük meg a GetResponse árazási terveit, és nézzük meg, hogyan hasonlítják össze őket.

GetResponse Basic – Korlátlan küldés és küldési idő optimalizálás

GetResponse a legolcsóbb terv, Alapvető, korlátlan e-mail küldést tartalmaz. Küldhet automatikus válaszokat és e-mail hírleveleket, valamint e-maileket hozhat létre RSS-hírcsatornák importálásával. Ez magában foglalja a céloldalakat is, amelyeket egyéni domaindel használhat, és elvégezheti a split teszteket ezen céloldalak számára.

Még hozzáférést kap a GetResponse Perfect Timing szolgáltatásához, amely akkor küldi el e-mailjeit, amikor az előfizetők valószínűleg megnyitják őket.

Ez egy nagy teljesítményű szolgáltatás, és a GetResponse az egyetlen szolgáltató, amely a legalapvetőbb csomagjában kínálja. A Mailchimp használatával frissítenie kell a Standard csomagot a küldési idő optimalizálásához, és sem az AWeber, sem a Constant Contact nem kínál hasonlót.

A GetResponse Basic lehetővé teszi csepegtető kampányok küldését, közösségi hirdetések létrehozását, névjegyek címkézését és az előugró ablakok használatát.

Tehát megéri-e a GetResponse Basic időt és pénzt? Ha optimalizálnia kell egy gazillionnyi e-mail küldési idejét, ez nagyon jó ügy. Ha az e-mail marketing stratégiája szerényebb, és nem kell az optimalizálás, MailChimp egy jobb lehetőség az elején.

GetResponse Essential – nagyszerű megoldás webinar marketinghez

Ez a terv néhány hasznos funkciót is felvesz. Például használhatja automata tölcsérek, amelyek segítenek az ügyfelek és az eladások megnyerésében, és arra, hogy felhívják az embereket a webináriumok feliratkozására.

GetResponse árképzési útmutató - 10 dolog, amit tudnod kell [Aktuális év] -kép

Korlátlan számú élő webináriumot futtathat a GetResponse segítségével, három órás rögzítési tárhellyel. Ne feledje, hogy noha a regisztrációt befogadó személyek számára nincs korlátozás, a létszám 100-ra korlátozódik.

A webináriumok kiváló marketing eszköz. Míg Aweber kínálja a GoToWebinar integrációt, A GetResponse itt egyértelmű nyertes, mivel a webinar-marketing be van építve a platformba.

Az Essential terv e-kereskedelmi funkciókat is nyújt Önnek, mint például az egyedi megrendelőlapok, a digitális termékek szállítása, valamint a PayPal, az Etsy és a Stripe integráció. Magában foglalja a céloldalt és az automatikus tölcsérsablonokat, és háromfős csapatot használhat az e-mail marketing kezelésére.

Ez a terv hozzáférést biztosít a GetResponse CRM-hez a jobb kapcsolatkezelés érdekében. Ezzel a funkcióval könnyedén azonosíthatja a kapcsolatokat a különböző szakaszokban (például az ügyfelek és az ügyfelek), hogy ennek megfelelően testreszabhatja marketingjét.

Ha frissítenie kell a GetResponse Essential tervre? Ha a webinar marketing a stratégia nélkülözhetetlen része, akkor vegye igénybe.

GetResponse Professional – Kiváló munkafolyamat-testreszabás

A GetResponse Professional terve segít abban, hogy vállalkozása e-mail marketing erőssé váljon.

Sok javulást érhet el a webinárium funkcionalitásában. Például megháromszorozhatja a webinar résztvevőinek számát (300) és megduplázhatja a felvétel tárolásának óráját (hat).

Ez a terv javítja a munkafolyamat-kezelést is azáltal, hogy egyedi munkafolyamatokat és egy vizuális szerkesztőt ad a létrehozáshoz. Ez a GetResponse legerősebb tulajdonságainak néhány, és egyértelműen néhány ok, amiért a GetResponse ilyen nagyszerű vélemények.

Könnyedén áthúzhatja a feltételes blokkokat, például beállíthatja az egyes előfizetők azonosítására szolgáló kritériumokat, és kiválaszthatja, hogy mi történik azokkal, akik megfelelnek az említett feltételeknek..

A GetResponse drag and drop funkciója feltételes blokkokkalHúzza és dobja be a feltételes blokkokat az előfizetők azonosításához

A munkafolyamaton keresztül szegmentálhatja és szűrheti a kapcsolatokat is, hogy marketingje még relevánsabb legyen.

Ha szüksége van e-kereskedelem funkciókra, akkor értékelni fogja azt a lehetőséget, hogy elhagyott kosár e-maileket küldjön, hogy nyerjen vissza vevőket és javítsa a bevételeket.

A GetResponse Professional tartalmaz egyéni DKIM-et is, amely az egyik e-mail hitelesítési protokoll segít e-mailjeinek elérésében előfizetői postaládájábas. Ez elengedhetetlen, különösen, ha sok e-mailt küld.

Tehát frissítenie kell a GetResponse Professional tervére? Igen, ha szüksége van ezekre az egyéni munkafolyamatokra és tervezi további webinar-résztvevők meghívását.

GetResponse Enterprise – Dedikált támogatás az Ön számára

Az vállalati terv jó választás, ha olyan fiókkezelőt szeretne, aki elkötelezett az e-mail marketing sikere mellett, és kampányokkal és szállítással kapcsolatos konzultációt nyújt Önnek. Ezzel a tervvel lehet kapni testreszabott tanácsok az e-mail marketing kampányaival kapcsolatban.

Van dedikált IP-címe és infrastruktúrája is. Ez az Ön esélye arra, hogy pontosan a kívánt módon futtassa az e-mail marketingt, és az árcédulum ezt tükrözi.

És itt van néhány más vállalati terv bónusz:

 • Legfeljebb 500 résztvevővel rendelkező webináriumokat rendezhet, és akár tíz órányi felvételt tárolhat
 • A GetResponse legfeljebb tíz emberből álló csapattal használható

Ha frissítened kell? Ha nagy vállalkozás vagy, és személyes figyelmet szeretne a GetResponse csapattól, ezt a tervet érdemes megfontolni.

Szóval, hogyan lehet összehasonlítani a GetResponse árképzési terveket más vezető e-mail marketing szoftverekkel? Lássuk.

Íme, amit más EMS szolgáltatók kínálnak:

 • MailChimp négy csomag van, 0-tól 299 USD-ig havonta, és a névjegyzék méretének megfelelően növekszik. Olvassa el a teljes összehasonlítást további információért.
 • Aweber öt csomaggal rendelkezik, kezdve a havi 19 dollártól 500 előfizetőnél, a havi 149 dollárig, egészen 25 000-ig. Testreszabott árajánlatot kaphat a nagyobb névjegyzékhez is.
 • Állandó kapcsolat csak két csomag van, kezdve havonta 25 dollárból vagy 45 dollárból, és a kapcsolatok száma szerint növekszik. Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes összehasonlítást itt.

Az árazási tervek nagy része megmutatja egy kis e-mail lista költségeit, de mivel nyilvánvalóan nagy, aktív ügyfél-adatbázist szeretne, akkor tudnia kell, hogyan hasonlítják össze az árak a nagyobb listákhoz..

Az alábbiakban bemutatjuk egy táblázatot, amely összehasonlítja a különféle EMS szolgáltatók havi költségeit 2500 vagy 10 000 kapcsolattartóval rendelkező listák esetén:

Akár 2500 érintkezőAkár 10 000 névjegy
GetResponse $ 25$ 165
MailChimp$ 29.99$ 299
Aweber$ 29$ 69
Állandó kapcsolat$ 45$ 125

Mennyibe kerül az e-mail marketing? – Árképzési terv összehasonlítása

Hidd el vagy sem, elég nehéz összehasonlítani az e-mail szolgáltatásokat kizárólag az ár alapján, mivel minden EMS szolgáltató különféle csomagokat és árpontokat kínál.

A válaszadás ára átlátható és egyértelmű – nincs rejtett költség! Négy csomagot tartalmaz:

 • Alap – havonta 15 USD
 • Alapvető fontosságú – 49 USD / hó
 • Profi – 99 USD / hó
 • Vállalkozás – 1199 USD / hó

Vegye figyelembe, hogy ezek a kezdő árak legfeljebb 1000 névjegyből állnak. Ha növeli a lista méretét, az ár emelkedik.

GetResponse árképzési útmutató - 10 dolog, amit tudnod kell [Aktuális év] -kép5

Hogyan lehet pénzt megtakarítani?

18% -kal csökkentheti a GetResponse havi költségeit, ha egy évre előre fizet, és 24% -kal, ha két évig előre fizet.. És ha nonprofit szervezet, 50% -ot spórolhat meg a tervek bármelyikén.

A Constant Contact használatával 15% kedvezményt kap az előleg fizetéséhez, és 30% kedvezményt a nonprofit szervezetek számára. Az AWeber hasonló előrefizetési engedményt kínál (14,9%). A nonprofit szervezetek három hónapig ingyen kapnak, majd 25% kedvezményt kapnak.

A Mailchimp 15% árengedményt nyújt a nonprofit szervezeteknek, és 10% árengedményt kaphat három hónapra, amikor két faktoros hitelesítést ad hozzá fiókjához..

A GetResponse árképzés működik-e az Ön számára?

Tehát vonzza-e a Get Response árképzése az Ön számára, vagy más lehetőségeket keres? Íme az én ajánlásaim:

 Ha csak az e-mail marketinggel kezd el, akkor a Mailchimp egyértelmű nyertes a költség. Ha azonban optimalizálni szeretné a küldési időket, vegye fontolóra a GetResponse Basic alkalmazást.

Ahogy a listád egyre nagyobb lesz, valószínűleg ezt is megtalálja Aweber a legköltséghatékonyabb lehetőség.

Ha webináriumokat tervez futtatni, A GetResponse webinárium-integrációt és tárhelyet kínál, tehát ez a legjobb választás.

És ha e-kereskedelmi webhelyet működtet, akkor a GetResponse munkafolyamat-eszközei és az elhagyott kocsi-szekvenciák jó választást jelentenek a GetResponse Professional számára.

Ha többet szeretne megtudni a GetResponse-ról, nézd meg a szakértői felülvizsgálat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map