Győzd le a Chatbotot a Live Changen csatornákon keresztüli ügyfélszolgálatával

LiveAgent a leginkább áttekintett és elsőbbséget élvező ügyfélszolgálati szoftver az SMB számára 2019-ben, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy élő ügyfélszolgálatot biztosítsanak több kommunikációs csatornán keresztül, és támogatási erőfeszítéseiket egyetlen platformon összevonják. Mivel a chatbotok továbbra is fenyegetik a tradicionális támogatást, beszélgetni ültem Matej Kukucka-val, a Senior Growth Marketer-rel és Andrej Csizmadia-val, a Junior Marketer-rel, hogy megtudjam, mi a LiveAgent lényege..


Kérjük, írja le a vállalat eddigi jövőképét, értékeit és fejlődését.

Minden akkor kezdődött, amikor szükségünk volt egy jó jegyrendszerre a többi termékünknél. Szükségünk volt egy all-in-one ügyfélszolgálat szoftverre, amely magában foglalná az összes létező kommunikációs csatornát, de ilyen megoldás akkoriban nem volt elérhető, ezért úgy döntöttünk, hogy saját fejlesztésű. Miután észrevettük ügyfeleink elégedettségének jelentős növekedését, úgy döntöttünk, hogy megosztjuk azt, és segítünk más cégeknek, hogy ügyfeleiket boldoggá tegyék.

2010 decemberében elindult a jelenlegi LiveAgent többcsatornás ügyfélszolgálat első kiadása. Sikerünk azonnali volt, és nagyszerű visszajelzéseket kaptunk ügyfeleinktől.

Koncentráltunk a 2 legkelendőbb termék fejlesztésére – Post Affiliate Pro, társult marketing szoftver, és LiveAgent, egy többcsatornás ügyfélszolgálati megoldás. Székhelyünk Európa szívében, Pozsonyban, Szlovákia fővárosában található. 50 kollégából álló magántulajdonban lévő társaság vagyunk.

A pénzügyminisztérium alá tartozó szlovákiai pénzügyi könyvtár felkérte szolgáltatásainkat, hogy egyszerűsítsük és digitalizáljuk működésüket. Hatalmas mennyiségű, körülbelül 2 millió havi kérdésük volt, tehát olyan átfogó megoldásra volt szükségük, mint a LiveAgent. Ez volt az egyik legfontosabb lépés Szlovákia kormányzati szolgáltatásainak a digitális világba való áthelyezésében.

Jelenleg Szlovákia egyik legsikeresebb informatikai vállalata vagyunk. A csoport tagjai az Eset, a Sli.do, a Sygic, a WebSupport, a NiceReply és sok más briliáns vállalkozás kollégái hazánkban. Értékeink három fő pillér körül épülnek – szenvedély az iránt, amit csinálunk, az ügyfélközpontúság, mivel ügyfeleinket mindig az első helyen helyezzük, és a sokféleség abban a környezetben, amely több országból és kisebbségből álló kollégákból épül fel, és támogatja és ösztönzi a különböző ötletek és hiedelmek.

Sok ügyfél a biztonsági szempontból attól tart, hogy kommunikációját integrálja. Hogyan lehet legyőzni ezt??

A biztonság volt, van és mindig is az üzleti tevékenységünk egyik alapvető része. Nagyon komolyan vesszük, mivel a védelem több rétegére, a technológiák különböző szállítóira, a biztonsági másolatok készítésére, valamint a hardver és a szoftver folyamatos áttekintésére támaszkodunk..

Tavaly a GDPR lépett be a játékba, és be kellett tartanunk, mert a biztonság a társaságunk egyik legfontosabb pillére. Azt akarjuk, hogy az ügyfelek képesek legyenek tárolni adataikat üzleti és ügyfélkommunikációjukkal kapcsolatban.

Számos alkalmazottunk van, akiknek a feladata az, hogy folyamatosan keressük a biztonsági szabálysértéseket és a hacket. Az összes olyan infrastruktúra, amelyet online használunk, a legjobb szolgáltatóktól származik, akikben tudjuk, hogy megbízunk. Ígéretünk az, hogy minden ügyféladatot bizalmasan, titkosítva és biztonságban tartunk.

Milyen javaslata van a pozitív ügyfélkapcsolatok kiépítéséhez?

Ismerje meg minden ügyfelét, mintha a legjobb vásárló lenne. Ismerje megrendeléseinek történetét, mit szereti és mit nem. A LiveAgent segíthet abban, hogy ezt megtegyék, de ha nem sok ügyfelünk van, akkor alapértelmezés szerint így kell lennie. Ismerje meg minden ügyfelét egyéni szinten.

Hogyan látja az online kommunikáció jövőjét öt év múlva??

Az ügyfelek számára még személyre szabottabb üzenetek marketingje révén különböző számok merülnek fel több márka kiépítésével kapcsolatban. A tapasztalati marketing és a termékek kipróbálásának, tesztelésének, megismerésének és megszokásának képessége a jövőben trend lesz, mivel egyre több ügyfél épít kapcsolatot a márkákkal, termékekkel és ökoszisztémákkal.

Azt is hiszem, hogy a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás kombinációja okosabbá és emberközpontúbbá válik. A vállalatok ma erőteljesen próbálnak megtakarítani pénzt az emberi erőforrásokra, de az ügyfelek megkövetelik az emberi megközelítést. A LiveAgentnél elsősorban a személyes emberi megközelítésre koncentrálunk, ezért úgy gondoljuk, hogy az élő csevegés továbbra is megmarad, mivel az emberek többsége nem érdekli a chatbotokkal való beszélgetést.

Úgy gondoljuk, hogy a munka bizonyos területeit a Machine Learning cseréli, de többnyire ugyanaz marad.

Amikor az internet életünk részévé vált, hatalmas technológiai ugrás történt a vállalatok számára, de most a vállalkozásoknak az alapokra kell összpontosítaniuk. Hogyan kezeli az ügyfeleket, elégedettek? Be kell vonni a folyamatba. A technológia nagyon hasznos kéz lehet, de soha nem helyettesíti a jó ügyfélszolgálatot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map