Instagram ütemezés ütemezése

A közelmúltig mindössze lehetetlen volt a Instagram-ütemezés ütemezése az Instagramon, mivel a vállalat nem engedte meg, hogy harmadik féltől származó alkalmazások postázhassanak felhasználói fiókot. Mindez 2018 elején megváltozott, amikor a szociális média óriás hivatalosan bejelentette, hogy végre meg fogja engedni a hozzászólások ütemezését, bár volt egy csavar: A többi népszerű közösségi hálózatról, például a Facebook vagy a Twitter-től eltérően, még mindig nem lehetséges a hozzászólások ütemezése magán a Instagramon keresztül, hanem csak egy engedélyezett külső eszköz használatával..


A hozzászólások ütemezésére rendelkezésre álló közösségi médiakezelő eszközök közül, HootSuite és Hajtás Társadalmi az egyik legnépszerűbb. A bejegyzések ütemezésének ezen újfajta képessége áldozat a szociális média marketingszakértőinek, mivel az Instagram az egyik legjobb platformmá vált, amely lehetővé teszi az ügyfelekkel való kapcsolattartást, különös tekintettel a vizuálisan vezérelt márkák és cégek számára..

Bejegyzések ütemezése az Instagram-on

Mint a bevezetésben említésre került, a Instagram bejegyzések ütemezésének lehetősége még mindig meglehetősen új, és ráadásul csak harmadik féltől származó eszközökkel is megtehető. Bár ez igaz, továbbra is lehetőség van vázlatok készítésére magán az Instagram-on. Ez lehetővé teszi a hozzászólások későbbi mentését, de továbbra is a feladata, hogy bejelentkezzen és közzétegye. Ettől eltekintve, valószínűleg beragad egy harmadik féltől származó eszköz segítségével. Szerencsére, egy kis kutatással, rengeteg információt és áttekintést talál, amikor a legjobb szociális médiakezelő eszközöket keresi a marketing céljainak eléréséhez. Két jobb eszköz a Sprout Social és a Hootsuite, amelyeket az alábbiakban részletesebben tárgyalunk.

Instagram-tervezetek

Noha nem teljesen lehetséges ütemezni azokat a bejegyzéseket, amelyeket automatikusan közzétesznek az Instagram webhelyen vagy telefonos alkalmazáson keresztül, a platform lehetőséget ad arra, hogy tervezeteket hozzon létre. A piszkozatok lehetővé teszik egy bejegyzés tartalmának létrehozását, felirattal ellátását, a kép szűrését és az Instagram hozzászólás létrehozásakor elvégzendő összes dolgot, majd elmentését későbbi közzétételre.. A fő probléma az, hogy amikor eljön a közzététel ideje, be kell jelentkeznie és manuálisan közzé kell tennie.

Instagram ütemezés ütemezése

Annak ellenére, hogy nem állíthatja be a bejegyzés automatikus közzétételének idejét, akkor hasznos, ha lehetővé teszi számos olyan bejegyzés elkészítését, amelyet a megfelelő időben nagyon könnyen közzétehetnek. Ehhez segíthet egy emlékeztető behelyezése a telefon naptárába.

Vázlat létrehozása az Instagram-ban meglehetősen egyszerű, csak kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Hozzon létre egy hozzászólást, mint általában a Instagram alkalmazás használatával (szűrők kiválasztása, hely megadása, képaláírás írása stb.)
 2. Miután megkapta a kívánt hozzászólást, ahelyett, hogy megnyomná a „Megosztás” gombot, ahogy általában, ahelyett, hogy a képernyő bal felső sarkában található hátsó nyílra kattintana,

Instagram ütemezés ütemezése

 1. Ezzel visszatér a szűrő / szerkesztő képernyőhöz, ahol másodszor ismét meg kell nyomja a hátsó nyilat
 2. Miután ismét megnyomta a nyílot, megjelenik egy párbeszédpanel, amelyben megkérdezi, hogy mentse-e a hozzászólást tervezetként, vagy dobja el; válassza a „Vázlat mentése” lehetőséget

Instagram ütemezés ütemezése

 1. A vázlatok közvetlenül a galéria felett, a „Piszkozatok” alcím alatt találhatók

Instagram ütemezés ütemezése

 1. Ha emlékeztetni szeretné, hogy rendszeresen tegyen közzé, használja az alkalmazást vagy a telefon naptárát az emlékeztetők beállításához

Sprout Social

Instagram ütemezés ütemezése

A Sprout Social, mint az egyik legnépszerűbb közösségi médiakezelő eszköz, megkönnyíti a bejegyzés ütemezését, amelyet a kívánt időben egyszerűen közzétehet. A Sprout Social’s Instagram közzétételi funkciója, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az Instagramba tegye őket az alkalmazásukon keresztül Jelenleg csak az üzleti számlákhoz érhető el. Tehát ha a fiókod nincs üzleti fiókként beállítva, ne aggódjon, mivel ingyenes és meglehetősen egyszerű megváltoztatni.

A hozzászólások ütemezéséhez a Sprout Social közzétételi szolgáltatásán keresztül kell:

 1. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában lévő zöld „Összeállítás” gombra
 2. Adja hozzá a kész képet, feliratot és hashtagokat, amelyeket szeretne közzétenni
 3. Válassza ki, melyik Instagram-fiókban szeretné megjeleníteni tartalmát
 4. Ha elérhető, válasszon ki egy kijelölt kiadót a csapatából az ébresztőóra ikon kiválasztásával az összeállítás ablakban; ha nincs elérhető kiadója, akkor manuálisan közzé kell tennie a tartalmat

Instagram ütemezés ütemezése

 1. Válassza ki, hogyan szeretné közzétenni a tartalmat, az ütemezett bejegyzéshez válassza a „Kézi ütemezés” lehetőséget.
 2. A legördülő naptárból válassza ki azt a dátumot és időt, amikor szeretné közzétenni tartalmát

Instagram ütemezés ütemezése

 1. A kiválasztott napon és időben a tartalom közzétételére kiválasztott személy (a kiadó vagy Ön, ha nem választották ki más kiadót) egy push értesítést kap, amelyben emlékezteti őket a közzétételre.
 2. Az értesítésből könnyen rákattinthat a Sprout Social mobilalkalmazására, ahol egyszerűen rá kell kattintania a „Megosztás a Instagram-ra” elemre, és a kép átkerül az Instagram platformon
 3. Innentől csak adja hozzá a helyet, címkézze meg az embereket, ha szükséges, és az összes többi végleges szerkesztést, majd válassza a „Megosztás” gombot az Instagram alkalmazásban, és kész!!

HootSuite

Instagram ütemezés ütemezése

A Sprout Social-nal ellentétben a Hootsuite lehetővé teszi az ütemezett tartalom közvetlen közzétételét, azaz ha az idő és a nap meg lett állítva, akkor az elküldésre kerül az Ön számára. Ne várja meg, hogy emlékeztesse magát a push értesítésre. A Hootsuite csapata egyszerűen gondoskodik arról, hogy tartalma pontosan akkor jelenjen meg, amikor szándékozik. Nézze meg a Hootsuite webhelyét a szolgáltatások és a kínálat teljes skálájával kapcsolatban.

A Hootsuite-on a hozzászólások ütemezése a következő lépéseket foglalja magában:

 1. Ha nem üzleti fiókot használ, akkor először meg kell konvertálnia a fióktípusokat, ami könnyen megtehető az Instagram beállításain keresztül.
 2. Adja hozzá üzleti profilját a Hootsuite platformhoz
 3. Jelentkezzen be a Hootsuite irányítópultjába, és válassza az ablak jobb felső sarkában a zöld „Új üzenet” gombot.
 4. A rendelkezésre álló legördülő menüből válassza ki a megfelelő Instagram profilt, amelyen a tartalmának megjelennie kell
 5. Töltse fel a közzéteendő fényképet, valamint a feliratot és a fontos hashtagokat

Instagram ütemezés ütemezése

 1. Keresse meg a képernyő alján a legördülő menüt, és innen kattintson a „Közzététel a dátum szerint” opcióra; ezután kiválaszthatja azt a dátumot és időt, amelyet szeretne, ha tartalmát közzéteszi, vagy engedélyezheti A Hootsuite ütemezője arra használja az elemzését, hogy kiválassza az ideális időt az adott közönség számára
 2. Miután az összes adat helyes volt, egyszerűen nyomja meg a kék „Ütemezés” gombot, és várjon; tartalma automatikusan megjelenik a kiválasztott időpontban

Miért Instagram?

Ezen a ponton kíváncsi lehet, vajon miért számít ez? Lehet, hogy nem használja az Instagram-ot, vagy úgy gondolja, hogy ez áthidaló divat, azonban a bizonyítékok másként sugallják. Több mint egymilliárd aktív havi felhasználóval, akiknek 80% -a legalább egy márkát követ (több, mint bármely más közösségi média platformon), az Instagram az egyik legjobb elérhető módszer, amelyet márkája felhasználhat az ügyfelekkel való kapcsolatépítéshez..

Más közösségi hálózatokhoz képest az Instagram-felhasználók nagyobb valószínűséggel vásárolnak olyat, amit eredetileg a platformon is látnak, mivel 72% -uk legalább egy dolgot vásárolt, amelyet a webhelyen fedeztek fel.. Az átlagos Instagram-felhasználó fiatal (a felhasználók 61% -a 18 és 34 év közötti), technológiai szempontból hozzáértő, és hordozható eszközt használ a hírcsatorna böngészéséhez. Az Instagram felhasználók 70% -kal nagyobb valószínűséggel vásárolnak egy terméket mobil eszközükön, mint a nem Instagram felhasználók.

Mindezekkel a lenyűgöző statisztikákkal a vállalkozások figyelni kezdenek. Az Instagram jelenleg több mint 25 millió üzleti profilt (az USA-ban az összes vállalkozás 71% -át) tárolja, valamint a top 100 márka 90% -ának profilját is tárolja.. Tehát, jó okból, a márkaépítéssel foglalkozó szakemberek mindenhol megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy maximalizálják Instagram marketing technikáikat.

A hozzászólások ütemezésének előnyei

Lehet, hogy már van sikeres Instagram-hírcsatornája lenyűgöző számú elkötelezett követővel, és nem látja értelmét a dolgok megváltoztatásának a hozzászólások ütemezésével. Ha ez az Ön ügye, akkor ez remek, de ez nem jelenti azt, hogy a dolgok nem javíthatók ütemező eszköz használatával. Még a sikeres Instagram marketingszakértő számára is sok előnye van a hozzászólások előre ütemezésének:

Időt takarít meg

Egy hétig tartó bejegyzés ütemezhető kevesebb, mint egy órán belül, és később nem kell aggódnia. Csak próbáljon meg nem ütemezni a hozzászólásokat túl későn, mivel frissíteni szeretné tartalmát egy olyan világban, ahol a népszerű szinte minden nap megváltozik..

Növelje a következetességet

Az ütemezett hozzászólások következetesebbek lesznek, így a felhasználók tudni fogják, mit várhatnak el a hírcsatornádtól, és segítenek meghatározni a márkáját. Csak vigyázzon, hogy ne legyen túl következetes; időről időre változtassa meg a dolgokat, hogy a hírcsatorna ne érződjön robotnak és automatizáltnak.

Fokozza az elkötelezettségi szinteket

A következetességgel és a megfelelő időbeosztású hozzászólásokkal valószínűleg nagyobb számú megjelenítést, kedveltséget, megosztásot, kattintást és teljes elkötelezettséget kapsz. Az ütemezés ezt megkönnyíti üzenetét mindig a hétfőtől péntekig 12: 00–13: 00 közötti optimális időablakban állítják be.

Csökkentse a terhelését

A továbbiakban nem kell emlékeztetőket állítania annak biztosítására, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő időben történő közzététel. Ne feledje azonban, hogy csak azért, mert a bejegyzésed ütemezett, ez nem azt jelenti, hogy a hét hátralévő részében figyelmen kívül hagyhatja a platformot. Ahhoz, hogy követőit érdeklődjön az Ön hírcsatornája, továbbra is aktívnak kell maradnia minden nap, válaszolnia kell a megjegyzésekre, kérdésekre, és egyébként kell lépnie a követőivel..

Javítani kell a stratégiáját

Míg a magasabb elkötelezettségi szintek között sok a beszélgetés a legjobb átlagos kiküldetési idő körül, ez nem áll meg a kőben. A célközönségnek eltérő ütemezése lehet, tehát a közzététel ideális ideje nagyban változhat attól függően, hogy kit próbál elérni – és hol. A hozzászólások ütemezése révén könnyen kipróbálhatja a különböző idő / nap kombókat, hogy megtudja, melyik kapja meg a legmagasabb elkötelezettséget. A célzott piaci szegmensekkel kapcsolatos további információk megismerése szintén jelentősen javítja átfogó stratégiáját.

Melyik eszköz a legjobb az Ön számára?

Amikor az Ön számára legmegfelelőbb eszközt választja, számos tényező játszik szerepet, például a marketing céljait, a személyes preferenciákat, a költségvetést és a szervezet igényeit. Az optimális döntés kiváló kiindulópontja a kutatás elvégzése. Ha többet szeretne tudni ezekről a népszerű eszközökről, olvassa el a Sprout Social és a Hootsuite szakértői véleményeit .

Miután kicsit többet megtudott az egyes eszközök előnyeiről, meg kell vizsgálnia, melyik illeszkedik a költségvetéshez. Mindkét platform különféle árszabási terveket kínál, amelyek bármelyik vállalkozás számára működhetnek; nézze meg árazási oldalaikat (Sprout Social és Hootsuite) további információkért. Ha bizonyosan szeretne pénzt költeni valamire a tesztelés előtt, ne aggódjon, mivel mindkét eszköz ingyenes próbaidőszakot kínál, amely lehetővé teszi, hogy mielőtt elkövetné.

Alsó sor? Hajtsa végre házi feladatát, határozza meg igényeit, kipróbálja lehetőségeit, és keresse meg az optimális eszközt a céljainak eléréséhez, és létrehoz egy Instagram-hírcsatornát, amelyet a közönség szeret!

források

https: //www.forbes.com/sites/jaysondemers/2018/02/13/you-can-now-schedule-instagram-posts-in-advance-but-should-you/#6608c713439b

https: //blog.hootsuite.com/best-time-to-post-on-facebook-twitter-instagram/#instagram

https: //blog.hootsuite.com/instagram-statistics/

https: //www.statista.com/statistics/248769/age-distribution-of-worldwide-instagram-users/

https: //blog.hootsuite.com/how-to-schedule-instagram-posts/

https: //sproutsocial.com/insights/how-to-schedule-instagram-posts/

https: //support.sproutsocial.com/hc/en-us/articles/115000683263-Instagram-Publishing

https: //unsplash.com/photos/UPXAjm_I_fs

https: //media.sproutsocial.com/uploads/2018/07/[email protected]

https: //media.sproutsocial.com/uploads/2018/01/Spout-Scheduling.png

https: //support.sproutsocial.com/hc/article_attachments/360005853871/Screen_Shot_2018-06-06_at_3.16.38_PM.png

https: //marketerhelp.com/wp-content/uploads/2018/02/26656192_151070535551452_3405783412164788224_n.jpg

https: //i.ytimg.com/vi/xakYY9PqKv8/maxresdefault.jpg

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map