Kinsta – Premium WordPress hosting za sve, male i velike

Brian Jackson, CMO od Kinsta govori o njihovoj premium premium WordPress hosting platformi za razliku od bilo čega drugog u industriji. Omogućen Google Cloudom, dobivate munjevito brzo učitavanje, podršku 24/7 od strane veteranskih stručnjaka za WordPress i besplatne migracije njihovog tima.


Kako se upravlja WordPress hostingom?

Upravljani WordPress hosting dizajniran je za one koji to žele usredotočiti se na rast svog poslovanja i ne brinite za sve probleme na strani poslužitelja koja se može dogoditi. Davatelj hostinga, a ne korisnik, odgovoran je za konfiguriranje, ažuriranje i održavanje poslužitelja u radu i radu. U većini slučajeva upravljani hosting nudi i značajke koje pomažu u pojednostavljivanju vašeg tijeka rada tijekom svakodnevnog upravljanja WordPress web lokacijama.

Upravljani WordPress hosting kao da imate vlastiti sysadmin pri ruci 24/7. 

Evo samo nekoliko stvari više ne moram brinuti o:

 • Zaključavanje vašeg poslužitelja radi zaštite vaših web mjesta od hakera.
 • Provodi vrijeme za ažuriranje softverskih paketa i biblioteka poput PHP i Nginx.
 • Konfiguriranje alata za nadgledanje kako biste bili sigurni da znate kada web mjesto propada.
 • Briga o sigurnosnim kopijama i pronalazak dobrog rješenja.
 • Odabir ispravnog rješenja za predmemoriranje.
 • Smisliti kako postaviti zasebno okruženje.
 • Rješavanje problema s izvedbom bez ičije pomoći.

Koje upravljačke WordPress planove nudite?

Kinsta ugošćuje sve vrste web stranica, od malih blogova do Fortune 500 kupaca. Naši upravljani WordPress hosting planovi počinju od 30 USD mjesečno (Starter plan) i kreću se do 900 USD mjesečno (Enterprise plan). Također imamo prilagođene i namjenske planove za one kojima je potrebno još više.

Sve naše planove hostinga pokreće Google Cloud Platform i njegova munjevita mreža “premium tier”, zajedno s njihovim moćnim C2 “Compute Optimized” poslužiteljima izgrađenim za podnošenje zahtjevnih radnih opterećenja. Ovi su poslužitelji pokazali poboljšanja brzine i do 200%!
Kinsta - Premium WordPress hosting za sve, male i velike
Kinsta klijenti mogu birati između 20 i više podatkovnih centara širom svijeta. Naša tehnologija automatskog skaliranja i kontejnera omogućuje potpunu izolaciju resursa, osiguravajući vaše poslovanje na mreži tijekom naleta prometa i sigurnost poput Fort Knox.

Još jedna izvrsna prednost naše platforme je da je to ista infrastruktura rezultata bez obzira na plan koji imate. Nadogradnja i nadogradnju čini besprijekornom i bezbolnom. Možete prebaciti planove jednim klikom i sve se svodi na drugo.

Je li SSL uključen u vaše planove?

Kinsta nudi besplatne SSL certifikate tvrtke Let’s Encrypt od 2016. Također možete prenijeti vlastite SSL certifikate treće strane bez dodatnih troškova. Sve to se može učiniti s nekoliko jednostavnih klikova na MyKinsta nadzornoj ploči.
Kinsta - Premium WordPress hosting za sve, male i velike

Koja su rješenja za e-trgovinu dostupna?

U Kinsti možete pokrenuti bilo koje rješenje za e-trgovinu temeljeno na WordPressu. Međutim, WooCommerce i Jednostavno digitalno prenošenje daleko su najčešće korišteni na našoj platformi.

Trgovine ECommerce puno su zahtjevnije od vaših tipičnih WordPress stranica. Čimbenici poput sadržaja koji ne može biti moguće rezervirati, broja istodobnih korisnika, složenih upita i veličine baze podataka dolaze u obzir. Ali ne brinite, naš se tim svakodnevno bavi optimiziranjem web stranica WooCommerce s velikim prometom.
Kinsta - Premium WordPress hosting za sve, male i velike
Evo samo nekoliko načina na koje idemo dalje da pronađemo savršenu ravnotežu između performansi i funkcionalnosti:

 • Brzo predmemoriranje na razini poslužitelja s pravilima koja osiguravaju ispravnu WooCommerce funkcionalnost.
 • Korisnici automatski zaobilaze predmemoriju kada je otkriven “woocommerce_items_in_cart kolačić” kako bi se osigurao gladak i sinkroniziran postupak odjave.
 • Prema zadanom su određene stranice WooCommerce poput košarica, moj račun i blagajna isključene iz predmemoriranja.
 • Mogućnost programskog čišćenja pojedinačnih URL-ova pomoću kinsta-cache / purge_list filtra.
 • Programsko čišćenje se također može obaviti putem CURL-a pozivanjem URL-a s prefiksom koji su dali naši inženjeri za podršku.
 • Redis i Elasticsearch dodaci dostupni su za poboljšanje predmemoriranja i upita za pretraživanje na velikim web lokacijama e-trgovine..
 • Nudimo najnovije verzije PHP-a (PHP 7.2, 7.3 i 7.4) kako bismo osigurali najbrže performanse.

Također imamo WooCommerce program za instalaciju jednim klikom, što omogućuje brzo i jednostavno pokretanje novih web lokacija za proizvodnju i razvoj e-trgovine..

Nudite li područje “inscenacije” u kojem se web lokacije mogu razvijati i testirati prije nego što se krene uživo?

Da, svaka WordPress stranica u Kinsta dolazi s besplatnim okruženjem. Resursi koji se koriste na web lokacijama za izuzeće isključeni su iz našeg izvješćivanja kako bismo vam pružili fleksibilnost koju trebate testirati i razvijati.

Jednostavnim klikom možete stvoriti okruženje za postavljanje, a kad završite testiranje, možete ih vratiti na svoju web lokaciju uživo. Možete čak i vratiti sigurnosnu kopiju izravno u postavljanje.
Kinsta - Premium WordPress hosting za sve, male i velike

Dostupne su usluge sigurnosnog kopiranja i oporavka?

U Kinstu ništa nije važnije od čuvanja, pohrane i sigurnosti vaših podataka. Zbog toga nudimo šest različitih vrsta sigurnosnih kopija:

 • Automatske sigurnosne kopije: Uzima se svaka 24 sata i čuva se 14 dana (duže na višim planovima).
 • Ručne sigurnosne kopije: U bilo kojem trenutku stvorite točku vraćanja.
 • Sustav sigurnosne kopije: Automatski stvoreno kada izvodite važne zadatke u okruženju Kinsta.
 • Potpune sigurnosne sigurnosne kopije: Možete preuzeti arhivsku datoteku (.zip) koja sadrži cijelu stranicu WordPressa. Arhivska datoteka sadrži datoteke vaše web lokacije kao i SQL datoteku koja sadrži sadržaj vaše baze podataka.
 • 6-satni rezervni dodatak (50 USD mjesečno po web mjestu): Rezervne kopije stvaraju se svakih 6 sati i dostupne su 24 sata. Idealno za web stranice koje se često mijenjaju.
 • Počasni dodatak sigurnosnoj kopiji (100 USD mjesečno po web mjestu): Rezervne kopije stvaraju se svakog sata i dostupne su 24 sata. Idealno za web stranice e-trgovine, web mjesta za članstvo i web stranice koje se neprekidno mijenjaju.

Također stvaramo i pohranjujemo trajne snimke diska (koji sadrže sigurnosnu kopiju) svakog stroja u našoj infrastrukturi svaka 4 sata tijekom 24 sata, a zatim svaka 24 sata nakon toga u trajanju od dva tjedna. I ne brini, Kinsta ne uključuje sigurnosne kopije u sveukupni prostor na disku.

Svoje sigurnosne kopije možete u bilo kojem trenutku vratiti na život ili snimanje.
Kinsta - Premium WordPress hosting za sve, male i velike

Imate li usluge migracije za klijente s postojećim web stranicama?

Svi naši planovi hostinga dolaze s jednim ili više besplatno premium usluge, gdje naš posvećeni tim za migracije sve rješava. Ispunite obrazac, zakažite vrijeme koje djeluje za vas, a naš tim će vas obavijestiti kada je spreman za testiranje.

Za osnovne WordPress stranice također nudimo neograničene besplatne migracije više od određenih pružatelja usluga hostinga. Za one od vas koji imaju stotine složenih web mjesta, imamo skupne popuste za migraciju.

Uvijek potičemo korisnike da iskoriste znanje i stručnost našeg tima. Migracije mogu biti zahtjevne, a korištenje dodatka treće strane nije uvijek najbolji način.

Kad odaberete podatkovni centar, koja je prednost jednog centra nad drugim?

Na Kinstau možete birati između 20 i više podatkovnih centara Google Cloud Platform za smještaj vaše web stranice. Možete čak odabrati i drugu za svaku pojedinačnu WordPress stranicu.
Kinsta - Premium WordPress hosting za sve, male i velike
Kad odabirete podatkovni centar, pogledajte trenutne podatke o posjetiteljima / kupcima. Ako je većina vaših klijenata iz određene regije, ključno je odabrati pravo mjesto podatkovnog centra za poboljšanje performansi vaše WordPress web lokacije – što je bliže podatkovnom centru, to će se smanjiti kašnjenje. Možete koristiti i besplatni alat poput GCP Pinga za mjerenje kašnjenja na vašoj trenutnoj fizičkoj lokaciji.

Odabir najbližeg podatkovnog centra osigurat će vam brzi SFTP brzinu.

Kako su vaši poslužitelji zaštićeni od hakera i drugih cyber prijetnji?

Kinsta provodi aktivne i pasivne mjere kako bi zaustavila napade na svojim tragovima. Svake dvije minute nadgledamo sve WordPress web stranice radi produžetka, imamo vrlo stroga softverska ograničenja, otkrivamo DDoS napade dok se događaju i proaktivno zaustavljaju zlonamjeran kod ulaska u našu mrežu..

Koristimo tehnologiju kontejnera na vrhu Google Cloud Platform (GCP) koja nam omogućuje potpuno izoliranje ne samo svakog računa, već i svake zasebne WordPress stranice. Uz to, svaka web stranica je osigurani iza GCP vatrozida.  Zbog čiste skale Google-ove infrastrukture omogućuje našoj platformi da automatski apsorbira mnoge DDoS napade.

Evo nekoliko dodatnih načina na koje klijente čuvamo:

 • Podržavamo dvofaktorsku provjeru autentičnosti i blokiranje GeoIP-a.
 • Naša platforma automatski zabranjuje IP adrese koji imaju više od šest neuspjelih pokušaja prijave u minuti.
 • Stroge lozinke su nametnute u novim instalacijama WordPress-a.
 • Besplatna čišćenja i uklanjanja zlonamjernog softvera za cijeli život! Ako je vaša web lokacija ugrožena dok ste na Kinstau, to ćemo popraviti.
 • Podržavamo samo šifrirane SFTP i SSH veze.
 • Nudimo samo najnovije podržane verzije PHP-a.
 • Budući da koristimo GCP, enkripcija u mirovanju koristi se za pohranu podataka o klijentima.
 • Svi Kinsta serveri i Kinsta CDN podržavaju TLS 1.3, novo ažuriranje protokola šifriranja, sigurnije od TLS 1.2.
 • Zaštita od napada XML-RPC grubim napadima. Ti su zahtjevi blokirani prema zadanim postavkama.
 • Imamo alat za zaštitu lozinkom (htpasswd) jednim klikom.

Morate blokirati neželjenu poštu? To smo olakšali! Na našoj MyKinsta nadzornoj ploči pronaći ćete IP alat za odbijanje koji možete koristiti da blokirate bilo koju IP adresu od udaranja na vašu web lokaciju.
Kinsta - Premium WordPress hosting za sve, male i velike

Kakva je podrška dostupna vašim kupcima?

Kinsta ima strukturu podrške različitu od ostalih hosting pružatelja usluga jer smo smatrali da je tradicionalni model slomljen. Nemamo pomoćnika razine 1 ili 2; naš cjelokupni tim za podršku opslužuju isključivo programere WordPressa i Linux hosting inženjere.

Na taj se način osigurava stručni savjet od nekoga tko aktivno koristi i razvija WordPress. Svaki Kinsta klijent dobiva za razgovor s istim članovima tima koji podržavaju naše veliko poduzeće i tvrtke Fortune 500.

Naš tim za podršku dostupan je 24/7/365 dana u godini. Prosječno vrijeme reakcije ulaznica u trećem tromjesečju 2019. bilo je 1 minuta i 19 sekundi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map