Pobijedite Chatbot uz Cross Channel korisničku podršku LiveAgent

LiveAgent je softver za pomoć u SMB-u koji je najviše pregledao i ocijenjen kao broj 1 u 2019. koji omogućuje tvrtkama pružanje žive korisničke podrške na više komunikacijskih kanala i objedinjuje napore podrške u okviru jedne platforme. Dok chatboti i dalje prijete tradicionalnom podrškom, sjeo sam za razgovor s Matejem Kukuckom, starijeg trgovca za rast i Andrejom Csizmadia, mlađim marketinškim stručnjakom, kako bih doznao o čemu se zapravo radi u LiveAgentu.


Opišite viziju, vrijednosti i razvoj tvrtke do sada.

Sve je počelo kada nam je trebao dobar sustav ulaznica za ostale proizvode. Trebao nam je sveobuhvatni softver službe za pomoć koji bi uključivao sve postojeće komunikacijske kanale, ali takvo rješenje u to vrijeme nije bilo dostupno, pa smo odlučili izgraditi vlastiti. Primijetivši značajno povećanje zadovoljstva kupaca, odlučili smo ga podijeliti i pomoći drugim tvrtkama da usreće svoje kupce.

U prosincu 2010. predstavljeno je prvo izdanje trenutnog LiveAgent Multi-kanalnog centra za pomoć. Naš je uspjeh bio odmah, a dobili smo i odlične kritike naših kupaca.

Usredotočili smo se na razvoj naših 2 najprodavanija proizvoda – Objavi affiliate Pro, softver za udruženi marketing i LiveAgent, rješenje višekanalnog centra za pomoć. Naše je sjedište u srcu Europe, Bratislavi, glavnom gradu Slovačke. Mi smo tvrtka u privatnom vlasništvu od 50 kolega.

Financijski imenik u Slovačkoj pod Ministarstvom financija angažirao je naše službe radi pojednostavljenja i digitalizacije njihovog poslovanja. Imali su veliku količinu upita, oko 2 milijuna mjesečno, pa im je trebalo opsežno rješenje poput LiveAgent-a. Ovo je bio jedan od glavnih koraka premještanja državnih službi Slovačke u digitalni svijet.

Trenutno smo među najuspješnijim informatičkim tvrtkama u Slovačkoj. Grupa uključuje kolege iz Eset, Sli.do, Sygic, WebSupport, NiceReply i mnogih drugih sjajnih tvrtki u našoj zemlji. Naše vrijednosti su izgrađene oko 3 glavna stupa – strast prema onome što radimo, usredsređenost na kupca, jer mi kupce uvijek stavljamo na prvo mjesto i raznolikost u smislu pružanja okruženja koje izgrađuju kolege iz nekoliko zemalja i manjina, a podržava i potiče različite ideje i vjerovanja.

Mnogi kupci strahuju od integriranja komunikacija zbog sigurnosnog aspekta. Kako to prevladaš?

Sigurnost je bila, jest i uvijek će biti jedan od glavnih dijelova našeg poslovanja. To shvaćamo vrlo ozbiljno jer se oslanjamo na nekoliko slojeva zaštite, različite dobavljače tehnologije, više sigurnosnih kopija i kontinuirani pregled hardvera i softvera..

Prošle godine GDPR je ušao u igru ​​i morali smo se pridržavati jer je sigurnost jedan od glavnih stupova naše tvrtke. Želimo da kupci mogu pohraniti svoje podatke u vezi s njihovim poslovanjem i komunikacijama s kupcima.

Također imamo nekoliko zaposlenika čiji je posao stalno tražiti sigurnosna kršenja i provale. Sva infrastruktura koju koristimo na mreži je od najboljih pružatelja usluga za koje znamo da možemo vjerovati. Naše obećanje jest čuvati sve podatke o kupcima povjerljivim, šifriranim i sigurnim.

Koji su vaši savjeti za izgradnju pozitivnih odnosa s kupcima?

Znajte svakog svog klijenta kao da vam je najbolji klijent. Znajte povijest njihovih naloga, što im se sviđa, a što ne. LiveAgent vam može pomoći u tome, ali ako nemate mnogo kupaca, to bi prema zadanim postavkama moralo biti. Znajte svakog svog klijenta na individualnoj razini.

Kako predviđate budućnost internetskih komunikacija za pet godina?

Kroz marketing još personaliziranijih poruka kupcima pojavljuju se različite brojke u vezi s pružanjem više marki. Iskustveni marketing i mogućnost isprobavanja, testiranja, osjećaja i navikavanja na proizvode bit će trend u budućnosti budući da sve više kupaca gradi veze s markama, proizvodima i ekosustavima.

Također vjerujem da ćemo vidjeti kako Umjetna inteligencija i Strojno učenje postaju pametniji i usredotočeniji na ljude. Tvrtke se danas jako trude uštedjeti novac na ljudskim resursima, ali kupci zahtijevaju ljudski pristup. U LiveAgentu smo se uglavnom fokusirali na osobni ljudski pristup i zato vjerujemo da će razgovor oživjeti još uvijek jer većina ljudi nije zainteresirana za razgovor s chatbotovima.

Vjerujemo da će neka područja rada razmjenjivati ​​Strojno učenje, ali uglavnom će to ostati isto.

Kada je internet počeo postati dio našeg života, došlo je do ogromnog skoka tehnologije koja radi za tvrtke, ali trenutno se tvrtke moraju usredotočiti na osnove. Kako se bavite kupcima, jesu li zadovoljni? Morate biti uključeni u postupak. Tehnologija može biti vrlo korisna ruka, ali nikad neće biti zamjena za dobru korisničku uslugu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map