SimpleSite árképzési tervek és a rejtett költségek elkerülése 2020-ban

Ha webhely-készítőt keres webhelyének létrehozásához és üzemeltetéséhez, de tapasztalata sincs kevés vagy nincs SimpleSite lehet, hogy azonnal felhívja a figyelmét.


Valójában ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módszer egy weboldal összeállítására – általában csak néhány perc alatt. És megnézem az árait, A SimpleSite az egyik legolcsóbbnak tűnhet.

Azonban attól tarthat, hogy túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, vagy lehetnek olyan rejtett költségek, amelyeket később fizetni kell. Ez érthető, és arra irányuló erőfeszítéseid, hogy tájékozott fogyasztó legyen, jól szolgálja Önt.

Az építők értékelésekor mindig emlékezzen arra, hogy csak azért, mert valami olcsó, nem feltétlenül jelenti azt, hogy megéri a pénzt, időt és erőfeszítést, hogy webhelyére felhasználhassa. A kutatás létfontosságú. Tehát ha fontolja meg a SimpleSite alkalmazást, ne feledje a következő szempontokat.

Az SimpleSite minden lehetőséget kínál Önnek, hogy kipróbálhassa a platformot ingyen

Ha fontolóra veszi a SimpleSite használatát, de még nem készen áll a regisztrációra, örömmel fogja megtudni, hogy egy teljesen ingyenes terv korlátlan ideig használható. Ezt az ingyenes tervet felhasználhatja webhelyének házigazdájára, és játszhatsz az építővel, hogy megtudja, az Ön tapasztalata megfelel-e Önnek.

Funkciói kissé korlátozottak lesznek, mivel csak 15 weboldalt hozhat létre. Korlátozott tervezési lehetőségek vannak, és csak öt terméket hozhat létre üzlete számára. Az ingyenes alapcsomagra más tipikus korlátozások vonatkoznak az ingyenes csomagokra is, például az a tény, hogy a hirdetések megjelennek az Ön webhelyén, és a SimpleSite aldomainben kell üzemelnie..

Ha azonban valóban azt szeretné, hogy kóstolja meg a teljes SimpleSite webhely-készítési élményt, akkor 14 napos pénz-visszafizetési garanciát vehet igénybe.. Ez nem kérdéses házirend, így biztos lehet benne, hogy megkapja a visszatérítést.

Csak a WordPress.com válogatja az SimpleSite-t, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, mivel Jimdo, Wix, és Site123 egyezik az ajánlatukkal.

Alaptervvel ingyen eladhat!

Ha nem biztos benne, miért érzem magam ilyen izgatottan, az azért van, mert ott nincs semmi más, mint amilyen. A SimpleSite egyedülálló abban a tekintetben, hogy ingyenes tervet kínál, ahol valójában létrehozhat egy boltot, és megkezdi a termékek értékesítését. A legtöbb más weboldal-készítőnél ez csak egy prémium szolgáltatás, amelyet a drágább terveik egyikén nyitnak meg.

Igen, az online áruház nagyon korlátozott a SimpleSite Basic csomagjában, mivel csak öt terméket készíthet. Legalábbis lehetősége van arra, hogy teljes mértékben felfedezze az e-kereskedelem élményét, ha használni szeretné a SimpleSite alkalmazást. Mivel az ingyenes csomaghoz nagyon korlátozott testreszabási lehetőségek és sablonok vannak, akkor nem lesz képes létrehozni olyan testreszabott üzletélményt, mint a többi építőnél.

Más építőiparra nézve azonban az e-kereskedelem képességeit csak a Wix és a WordPress második legdrágább csomagja, valamint a Jimdo legdrágább csomagja feloldhatja. És csakúgy, mint az összes többi építő, Az SimpleSite az értékesítésért nem számítja fel a saját tranzakciós díját. Nyilvánvaló, hogy ha nem biztos az online értékesítésben, akkor a SimpleSite biztosítja a legjobb utat a továbblépéshez, mert teljesen kockázatmentes.

SimpleSite árképzési tervek és a rejtett költségek elkerülése 2020-ban

Ha azonban komolyan veszi online üzleti tevékenységét, akkor frissítenie kell, hogy ötnél több terméket hozzon létre. Ezenkívül ne feledje, hogy aSimpleSite e-kereskedelme nagyon alapvető, csak a PayPal-t, mint a fizetési átjárót, minimális termékopciókat és a szállítási integrációt nem.

A SimpleSite számlázása zavaró, de segíthet megtakarítani

Az SimpleSite csak havi és negyedéves számlázási lehetőségeket kínálott. Most azonban az éves számlázást kínálják, hogy jobban megfeleljenek a többi weboldal-készítőnek. Az árazási oldal csak a havi és az éves számlázási lehetőségeket jeleníti meg, ami megzavarja, hogy a negyedéves számlázási lehetőség továbbra is megjelenik a „megrendelés” weboldalon.

Havi havi számlázás helyett az éves számlázást választja, havi díjainak elég jelentős 30% -át megtakarítja. Ha negyedéves számlázással jár, akkor körülbelül 16% -ot fog megtakarítani. Az a tény, hogy elindíthatja az első havi 1 dolláros díjat, és élvezheti a 14 napos pénz-visszatérítési garanciát, sokkal kevésbé félelmetes kilátást jelentenek az egész év előtti kifizetésre..

A frissítés egyetlen módja az, ha először végigsétál a webhely-létrehozási folyamaton, majd rákattint az irányítópult egyik frissítési opciójára. Ezzel eljuthat egy megrendelési weboldalra az 1 dolláros ajánlat mellett.

Hogyan lehet összehasonlítani a szolgáltatásokat más építőkkel??

SimpleSite árképzési tervek és a rejtett költségek elkerülése 2020-ban

Amint a névből már kitalálhatta, a SimpleSite egy nagyon egyszerű webhely-készítő. A kezdetektől elmondhatom, hogy nem valószínű, hogy fejlettebb funkciókat talál, mint bármely más weboldal-készítőnél. Igen, lefedi az összes alapot, például egy online áruházat, blogolást és építőt, és ezek mind a lehető legegyszerűbb formában vannak.

Például az SimpleSite csak kis sablonok és elrendezések listáját támogatja, nagyon alapvető tervekkel, még prémium csomagban is. Ezzel szemben sok más építővel több száz ingyenes témához is hozzáférhet, még csak ingyenes tervvel is.

Wix, például ingyenesen több mint 500 sablont kínál. Ha ez érdekli Önt, üdvözöljük a Wix szakértői áttekintésünkben szereplő további információkat. És a legtöbb más építő, például Weebly és Jimdo, az olcsóbb tervekhez sokkal jobb sablonokhoz is hozzáférést biztosít.

Ami a SEO-t illeti, más platformok már nagyon korai szakaszban biztosítanak bizonyos szintű SEO eszközöket. A SimpleSite webhelyen azonban soha nem lehet ellenőrzése a SEO felett, még akkor sem, ha olyan alapvető kérdésekre van szükség, mint például a metaadatok vagy az URL-ek szerkesztése.

Ugyanez vonatkozik a legtöbb más funkcióra is. Például, Az SimpleSite nem kínál bővítményeket, alkalmazásokat és speciális testreszabást. A SimpleSite egyik előnye a többi platformmal szemben azonban az, hogy bármilyen szinten létrehozhat egy alapvető e-kereskedelmi áruházat, bár regisztrálnia kell a legdrágább tervet, hogy valóban kihasználhassa annak teljes e-kereskedelmi lehetőségeit..

Ez a cikk a négy dologról, amelyet tudnia kell, mielőtt elkészíti a SimpleSite webhelyét, többet fog ismertetni a különféle kihagyott és beillesztett funkciókról, amelyekről tudnia kell..

All-inclusive árképzési eszközök, amelyeknek nem kell aggódniuk a rejtett költségek miatt

Az SimpleSite egyik legnagyobb hátránya egyesek számára az is, hogy mások számára ilyen könnyű és vonzóvá válik: az egyszerűség. Az árképzésbe már beletartoznak a blogolás és az online áruház eszközök, SSL, domain regisztráció és e-mail fiókok. És mivel nincs elérhető alkalmazáspiac, egyszerűen nincs más mód arra, hogy többet fizessen, mint azt gondolta volna..

Ez azt jelenti azok számára, akik fel akarnak lépni a SimpleSite oldalra: az, hogy pontosan tudják, mi lesz az alsó sor, függetlenül az építő korlátozásaitól. Szerencsére, ha attól tart, hogy a SimpleSite elégtelen lehet az Ön igényeinek, akkor több mint elegendő lehetősége van arra, hogy a semmit sem használja, hogy következtetést vonjon le..

A SimpleSite esetében a rejtett költségeknek valószínűleg inkább kapcsolódniuk kell ahhoz, amit a funkciók és lehetőségek szempontjából hiányoznak, mint a tényleges ár.. Ennek ellenére egyetlen más építő sem engedi teljesen boltban működtetni (bármennyire korlátozott is). És a SimpleSite továbbra is az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja webhelyének üzembe helyezéséhez és futtatásához, néhány egyéb aggodalomra okot téve:.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map