SiteGround vs Bluehost – Egy meglepő győztes [2020]

Melyik internetes host jobb az Ön számára, a SiteGround vagy a Bluehost? Olvassa el szakértői véleményünket a két óriás közötti meglepő különbségekről. 


Az összehasonlító webhelyek gyakran felsorolják a Bluehost minden lista tetején. Ez azt jelenti, hogy ez a világ legjobb hosting szolgáltatója? Nem, egyáltalán nem. De a Bluehostnak van egy igazán jó társult programja, amely az értékelők számára a sok ösztönzése annak előmozdítására.

Kipróbáltam mindkét házigazdát, hogy megadja neked szakértő, pártatlan tanácsadás melyiket válasszuk. Az internetes tárhely funkcióira összpontosítottam, amelyek valóban számítanak, és öt kulcsfontosságú területen hasonlítottam össze a Bluehost vs SiteGround szolgáltatást:

1. forduló: A SiteGround összpontosít a sebességre – A Bluehost túlterhelt kiszolgálói lelassul2: 2. kör: A SiteGround kivételes ügyfélszolgálatot kínál – a Bluehost kiegészítőket kínál: Onns3Round 3: A SiteGround biztonságot nyújt – a Bluehost azt akarja, hogy fizessen az It4Round 4 alatt: A SiteGround ingyenes migrációt biztosít – Bluehost Domain nevet ad55. Forduló: A Bluehost olcsóbb lehet, de a SiteGround szinte minden területen jobb Value6SiteGround Outshines szolgáltatást nyújt {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org","@típus":"Tétel lista","itemListElement": [{"@típus":"SiteNavigationElement","pozíció": 1,"név":"1. forduló: A SiteGround a sebességre összpontosít, a Bluehost túlterhelt szerverek lelassítják","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blog \ / Siteground vs Bluehost \ / # Round-1 – SiteGround-fókuszál-on-Speed ​​—– Bluehost — S-túlterhelt szerverek -Lassíts"}, {"@típus":"SiteNavigationElement","pozíció": 2,"név":"2. forduló: A SiteGround ajánlatok Kivételes ügyfélszolgálat \ u2013 A Bluehost kiegészítőket kínál","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blog \ / Siteground vs Bluehost \ / # Round 2 – SiteGround-Kínálat-Kivételes-Customer Support—— Bluehost-Kínálat-bővítmények"}, {"@típus":"SiteNavigationElement","pozíció": 3,"név":"3. forduló: A SiteGround biztonságot nyújt Önnek \ u2013 A Bluehost fizetni akarja","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blog \ / Siteground vs Bluehost \ / # Round 3 – SiteGround-ad-You-Security —– Bluehost-Wants-You-to-Pay -érte"}, {"@típus":"SiteNavigationElement","pozíció": 4,"név":"4. forduló: A SiteGround ingyenes migrációt biztosít Önnek \ u2013 A Bluehost domain nevet ad Önnek","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blog \ / Siteground vs Bluehost \ / # Round 4 – SiteGround-ad-You-Free-Migrations —– Bluehost-ad-You-a -Domain név"}, {"@típus":"SiteNavigationElement","pozíció": 5,"név":"5. forduló: A Bluehost olcsóbb lehet, de a SiteGround jobb értéket képvisel","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blog \ / Siteground vs Bluehost \ / # Round-5 – Bluehost-May-Be-Olcsóbb – de-SiteGround-ad-Better-érték"}, {"@típus":"SiteNavigationElement","pozíció": 6,"név":"A SiteGround szinte minden területen elterjeszti a Bluehost szolgáltatást","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blog \ / Siteground vs Bluehost \ / # SiteGround-Outshines-Bluehost-in-Csaknem-All-területek"}]}

1. forduló: A SiteGround a sebességre összpontosít – a Bluehost túlterhelt kiszolgálói lelassítják azt

Az oldal betöltési sebessége és az üzemidő aránya különösen fontos, ha webhelyét vállalkozási célokra használja. A felmérések és a statisztikák azt mutatják, hogy ha egy oldal betöltése 2-3 másodpercnél tovább tart, akkor a látogatók sokkal nagyobb valószínűséggel kattintanak el, különösen, ha mobil eszközt használnak.

Siteground vs Bluehost-01

A SiteGround arra koncentrál, hogy biztosítsa az oldalai gyors betöltését. Van egy oldala a teljesítménynövelő technológiájának, például:

 • Az SSD meghajtók nagyobb hatékonyságot és gyorsabb sebességet biztosítanak
 • Az NGINX szerver technológia javítja a szerver válaszidejét
 • SuperCacher statikus tartalom tárolására a jobb sebesség érdekében
 • CDN (tartalomszolgáltatási hálózat) a látogatók tartózkodási helyéhez legközelebb lévő szerverek felhasználására
 • HTTP / 2 az oldalak gyorsabb betöltése érdekében
 • A PHP 7.3 a sebesség és a megbízhatóság érdekében

A SiteGround teljesítménynövelő technológiájának eredményeként az oldalak 1,6 másodperc alatt teljes mértékben betöltődnekvagy 1,3 másodperc a SuperCacher használatakor. A SiteGround hatalmas nyomás alatt képes fenntartani ezeket a sebességeket. Nem csökken az oldal betöltési sebessége akár 8000 látogatónál – és ha a SuperCacher engedélyezve van, ez egy (szinte) hihetetlen 230 000 látogatóra nő.

Siteground vs Bluehost-02

Ezenkívül a SiteGround a QUIC-ot is használja, amely egy olyan technológia, amelyet fejlesztettek ki annak érdekében, hogy javítsák az oldalbetöltési sebességet azoknak az embereknek, akiknek megbízhatatlan vagy gyenge internetkapcsolata van..

A Bluehost teljesítményjavító technológiát is használ, például SSD meghajtókat, CDN és NGINX, de a cégről ismert, hogy a kiszolgálóin túl sok webhely található, amely drámai hatással van az oldal betöltési sebességére.. 

A Bluehost oldalának betöltése sebessége 2,3 másodperc és 9,7 másodperc között vanés ezek a sebességek nagyon következetlenek. Sőt, az oldal betöltési sebessége mindössze 20 egyidejű látogatóval romlik.

Míg a SiteGround a jobb teljesítményről ismert PHP 7.3-t kínálja, a Bluehost új PHP 7.2-t kínál az új ügyfelek számára, és nem tervezi azonnali frissítési tervét – erről tájékoztatták a Bluehost webes csevegése során. Továbbá, a régóta működő ügyfelek továbbra is használhatják a PHP 5.6-ot (ami ugyanabban a kiszolgálón lévő többi felhasználó számára kiszolgáltatást okozhat).

A Bluehost gyakran azt várja el, hogy a meglévő ügyfelek töröljék meglévő terveiket, és feliratkozzanak új (drágább) tervekre, ha hozzáférést akarnak a PHP 7.2-hez.. Ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy az új ügyfelek a jövőben ingyenes PHP-frissítéseket kapnak.

A megbízhatóság szempontjából a SiteGround 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, legutóbbi üzemidője pedig 99,99% körüli. A Bluehostnek nincs üzemideje garancia, de azt állítja, hogy üzemideje 99,9% -os megbízhatósággal rendelkezik. De nem mindig ez a helyzet. Egy 30 napos teszt során a Bluehost majdnem háromszor több leállással rendelkezik, mint a SiteGround.
Siteground vs Bluehost-03

És a győztes…

SiteGround. Bár a Bluehost ugyanazt a technológiát használja, mint a SiteGround, a SiteGround oldalbetöltési sebessége és az egyidejű látogatók ezreihez való képes megbirkózni vezet a vezető helyre.

2. forduló: SiteGround ajánlatok Kivételes ügyfélszolgálat – A Bluehost kiegészítőket kínál

Ha négyszer reggel dolgozik a webhelyén, és valamilyen problémát tapasztal, akkor számíthat arra, hogy kapcsolatba léphet a webes házigazdával, segítségért, ugye? A web-tárolás egyik alapvető eleme a napi 24 órás ügyfélszolgálat elérése, és mind a SiteGround, mind a Bluehost 24/7 támogatást kínál..

Nem elegendő azonban, ha csak kapcsolatba lépünk az ügyfélszolgálattal. Fontos az is, hogy a házigazda milyen gyorsan reagáljon és megoldja a problémákat. Itt a SiteGround valóban három okból áll ki:

 1. A SiteGround rendelkezik a leggyorsabb válasz a webtárhely-iparban a jegy-támogatásról – tíz perc alatt. A Bluehost még a jegyek támogatását sem kínálja.
 2. A SiteGround szolgáltatással rendelkező ügyfélszolgálati ügynökök gyorsabban tudják megoldani a kérdéseket, mint a legtöbb tárhelyszolgáltató – élő csevegés esetén a kérdéseket 10–20 percen belül lehet rendezni, és jegyvásárlás esetén a kérdéseket átlagosan 40 perc alatt oldják meg..
 3. Amikor felhívja a SiteGround támogatást, nem kell megvárnia – a hívásokra szinte mindig azonnal válaszolnak, a nap 24 órájában.

Noha a Bluehost éjjel-nappal segítséget nyújt, a kapott ügyfélszolgálat kiadásonként nagyban különbözik. Például csak azért, hogy csatlakozzon egy élő csevegő ügynökhöz, akár egy órát is várakozhat, és az ügynököknek gyakran nehézségeik vannak az egyszerű kérdések megoldásában. Ha van WordPress webhely, az ügyfélszolgálat gyakran különösen rossz.

A Bluehost ügyfélszolgálatának áttekintése néhány alapvető problémát tárt fel a Bluehost támogatási csoportjával kapcsolatban, például kiegészítő csomagok javaslását a rosszindulatú szoftverekkel kapcsolatos problémák megoldására, fájlok véletlenszerű törlését és az egyszerű SSL-problémák megoldásának hiányát. Az ügyfelek olyan ügynökökről is számolnak be, akik megtagadták az ismétlődő számlázási tervek visszavonását, és akik megtagadják a domain nevek feloldását az átruházás céljából.

Siteground vs Bluehost-04

És a győztes…

SiteGround. Gyors válasz- és felbontási idővel a SiteGround ügyfélszolgálata kiváló. Ügynökei rendkívül tájékozottak és képesek problémamentesen megoldani a problémáit. Olvassa el a SiteGround részletes áttekintése többet megtudni.

3. forduló: A SiteGround biztonságot nyújt – a Bluehost azt akarja, hogy fizessen érte

A hackelési kísérletekkel és az erőszakos erőszakos támadásokkal, tudnia kell, hogy az internetes házigazda a webhelyét és az adatokat biztonságban fogja tartani.. Noha egyetlen megosztott tárhely platform sem mindig 100% -ban biztonságos, a legtöbb fogadó cég biztonsági intézkedéseket hozott a szerverek és az Ön webhelyének védelme érdekében..

A SiteGround az egyik biztonságosabb megosztott tárhely szolgáltatók, fejlett anti-bot AI rendszerekkel a brutális erőszakos támadások elleni védelem érdekében. Ezenkívül a fiókok elszigeteltségével is biztosítja, hogy webhelyét ne érintsék az ugyanazon szerveren található másik webhely sebezhetőségei.

Számos megosztott gazdagépen (beleértve a Bluehost-t is) a SiteGround nem várja meg, hogy harmadik felek biztonsági javításokat engedjenek fel, amikor a sérülékenységeket észlelik. Ehelyett fejleszti ki a saját javításait, és automatikusan alkalmazza azokat kiszolgálóira, sokkal gyorsabban, mint más gazdagépek. Ezenkívül a tűzfalakat a legújabb szabályokkal is naprakészen tartja, hogy a kártékony forgalom ne kerülhessen át.

Siteground vs Bluehost-05
A Bluehost ezzel szemben másképp kezeli a biztonságot. Beépített biztonsági funkciói viszonylag korlátozottak – nagyrészt azért, mert a biztonság korlátozása révén „ösztönözheti” Önt a SiteLock biztonsági csomag fizetett verziójának megvásárlására. A mellékelt biztonság például havonta legfeljebb öt oldalt vizsgál meg rosszindulatú programok ellen. Ha tisztességes védelmet szeretne a rosszindulatú programok, a spam, a DDoS (elosztott szolgáltatásmegtagadás) és más brute force támadások ellen, akkor külön fizetnie kell. 

Van némi aggodalom a Bluehost szerverbiztonságának szintjén is. 2019 januárjában a Bluehost öt legnagyobb tárhely-szolgáltató között volt, amelyekben a magas kockázatú biztonsági rés azonosították. 

Egy hibakeresési szakember képes volt leszámolni a Bluehost webhelyeinek bármelyikét. Ez a biztonsági rés lehetővé tette a támadó számára, hogy módosítsa a felhasználói szerverfájlt, és rosszindulatú kódokkal fecskendezze be azt a támadó által küldött linkre kattintással. Noha a biztonsági rések javításra kerültek, ez továbbra is aggodalomra ad okot.

És a győztes…

SiteGround. Őszintén szólva, a Bluehost biztonsága (hiánya) meglehetősen sokkoló. A SiteGround megközelítése azt mutatja, hogy törődik ügyfeleivel, és nem számít arra, hogy az alapvető biztonsági funkciókon túl fizet külön.

4. forduló: A SiteGround ingyenes migrációt biztosít Önnek – A Bluehost domain nevet ad Önnek

A Bluehost és a SiteGround tulajdonságainak összehasonlításához összeállítottam egy pillanat alatt áttekinthető táblázatot, hogy megnézhessük, hol különböznek egymástól.

SiteGroundBluehost
Tárhely10 – 30 GB, a tervtől függően50 GB korlátlan, a tervetől függően
Pénzvisszafizetési garancia30 nap30 nap
Ingyenes domain névNemIgen, ingyenes domain az első évre, amikor 12 hónapra feliratkozik
Automatikus biztonsági mentésekIgen, naponta, 30 napigNem, a biztonsági mentéseket csak a CodeGuard Basic szolgáltatással kínáljuk, további havi díj ellenében
Ingyenes SSL tanúsítványIgen, minden tervbenIgen, minden tervben
Ingyenes CDNIgen, Cloudflare CDN Igen, Cloudflare CDN, de ez nincs automatikusan engedélyezve
SávszélességNem szigorúan korlátozva, de „ajánlott havi forgalommal” (például 10 000 havi látogató a StartUp tervben)Nem mérlegelt, de a Bluehost gyakran korlátozza a webhelyeket „teljesítményproblémák” miatt 
Ingyenes webhely-migrációIgen, 24 órán belül kitöltveNem, ezt a szolgáltatást fizetni kell
E-mail fiókokKorlátlanAz alaptervre korlátozva öt (az összes többi tervnél korlátlan)
Egy kattintással történő alkalmazástelepítésIgenIgen

És a győztes…

Ez egy nyakkendő. A forduló nyertese valóban attól függ, hogy mire használja a webhelyét. A Bluehost többet kínál a tárolás szempontjából, és ingyenes domain nevet kínál, valamint az ingyenes SSL és Cloudflare CDN mellett, amelyet a SiteGround is kínál. Ha számodra fontos a tárolóhely, akkor a Bluehost a nyertes. Tudja meg, mit kínál még a Bluehost a mi kínálatunkban szakértői felülvizsgálat.

A SiteGround azonban nem számít fel díjat az automatikus biztonsági mentésért, és ingyenesen áttelepíti webhelyét egy másik szolgáltatótól. Ha nem aggódik a tárhely miatt (ami, ha nem sok nagy multimédiás fájlt tárol, nem nagy probléma), és nem bánja, ha megvásárolja a saját domain nevét, akkor a SiteGround határozottan jobb, mint a Bluehost.

5. forduló: A Bluehost olcsóbb lehet, de a SiteGround jobb értéket képvisel

Az ár-érték arány nem feltétlenül jelenti azt, hogy melyik szolgáltató a legolcsóbb. Különösen fontos, hogy a szolgáltatót az eladási oldalain hirdetett árak alapján ne válassza ki. A legtöbb hosting cégnél sokkot kap, amikor megérkezik a pénztár oldalára, és úgy találja, hogy a vonzó alacsony árak csak akkor érvényesek, ha három évig fizet előre..

A SiteGround valójában azon ritka tárhely-szolgáltatók egyike, amelyek rövidebb kezdeti tervek esetén nem növelik az árakat. Ugyanazt a havi összeget fizeti, függetlenül attól, hogy feliratkozik egy, két vagy három évre. Amikor azonban megújítja a tervet, a havi egyenértékű ár a bevezetési arány körülbelül háromszorosa lesz.

A Bluehost 36 hónapos (hároméves) előleget igényel a legalacsonyabb áron. 25% -kal többet fizet, ha egy kétéves programot választ, és 50% -kal többet egyéves programra. Amikor ideje megújulni, havi egyenértéke körülbelül kétszerese lesz a bevezető árnak.

Az értéket gyakran az határozza meg, amit az egyik szolgáltató kínál, a másik nem. A SiteGround itt hagyja hátra a Bluehostot:

 • A SiteGround ingyenes automatikus biztonsági másolatot kínál – a Bluehost használatával külön fizetsz – szinte megduplázza az alapszint havi egyenértékét.
 • A SiteGround fejlett biztonsági funkciókat nyújt Önnek – a Bluehost használatával fizetnie kell a SiteLock csomagért, hogy ugyanolyan szintű biztonságot érjen el -, ismét majdnem megduplázva az alapszintű havi egyenértékét.
 • A SiteGround kivételes ügyfélszolgálatot nyújt Önnek – a Bluehost használatával nem igazán támogatják Önt, és az ügyfél-támogatási ügynökök inkább arra koncentrálnak, hogy “frissítéseket” értékesítsenek, nem pedig a problémáikat..

És a győztes…

SiteGround. Bár a Bluehost és a SiteGround hirdetési árai hasonlóak, a SiteGround nem igényel hároméves előleget. Tartalmaz más funkciókat is, amelyekért a Bluehost elvárja, hogy fizessen külön.

A SiteGround szinte minden területen elterjeszti a Bluehost szolgáltatást

A Bluehost a „legjobb webgazdagépek” sok listájának tetején helyezkedik el – de nem a Bluehost szolgáltatásának és teljesítményének köszönhetően. Véleményem szerint a SiteGround messze elhagyja a Bluehost-ot egy fej-fej versenyen. Ha többet szeretne megtudni a SiteGround-ról, olvassa el teljes véleményünket.

Ajánlásaink

Ha megbízható, biztonságos tárhelyet keres vállalkozásának vagy személyes webhelyének, akkor nem hibázhat SiteGround. Az emberek többsége számára a tárolási korlátozások valójában nem jelent problémát, és az értéknövelt funkciók révén a SiteGround sokkal költségvetés-barátabbá válik..

Az egyetlen helyzet, amelyben a Bluehost jobban részesülne, ha nagyszámú videót vagy digitális letöltést tervez elhelyezni. Ebben a helyzetben feltétlenül több tárhelyre van szüksége, mint amennyit a SiteGround kínál a megosztott tárhelyterveiben.

SiteGroundBluehost
TeljesítményAz oldalbetöltési sebesség kiemelkedő, és nem lassú, ha több ezer látogató van a webhelyénAz oldal betöltési sebessége nem szörnyű, de következetlen és nem tud megbirkózni sok egyidejű felhasználóval
Vevőszolgálat24 órás, 24 órás támogatást érhet el jegyekkel, telefonon és élő csevegéssel -, és elvárhatja a gyors válasz- és felbontási időketTelefonos és élő csevegés közben 24 órás támogatás áll rendelkezésre, de az ügyfelek rossz ügyfélszolgálatot és hosszú várakozási időket jelentenek
BiztonságA magas szintű biztonság és a sérülékenységek azonnali javítása megóvja webhelye biztonságátCsak a legalapvetőbb biztonság van benne, és a Bluehostot magas kockázatú sérülékenységek érintik
JellemzőkAutomatikus biztonsági mentések, valamint ingyenes webhely-migrációIngyenes domain név és 50 GB-os korlátlan SSD tárhely
Érték a pénzértA legjobb árak elérése érdekében nem kell három évig előre fizetnie, de a megújítási költségek háromszor magasabbakExtra fizetnie kell az olyan fontos szolgáltatásokért, mint a biztonsági mentések és a biztonság
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map