4GoodHosting Review 2020 – megfelel-e szabványainknak?

A 4GoodHosting egy kis hosting cég, amely egyszerűen nem felel meg a nagy márkákhoz hasonlóaknak Hostinger. A nagyobb hosting cégek egyszerűen jobb árat kínálnak a hasonló konfigurációért.


A 4GoodHosting egy kanadai webhely-szolgáltató, amely 2002 óta működik. Bár ezek kicsi a telepítésnél, egyértelmű, hogy elég sok időt és gondot fektettek be az alapvető kínálatuk és az ügyfélszolgálat finomítására. Szakterületük a megfizethető, megbízható web hosting szolgáltatások nyújtása a British Columbia teljes tartományában.

Jellemzők & Egyszerű használat

Vessen egy pillantást a 4GoodHosting fő webhelyére, és gyorsan rájön, hogy ezek célja az egyablakos ügyintézési központ a szakemberek és vállalkozások számára, akik online jelenlét létrehozására törekszenek. Nem csak a szolgáltatásokkal összekapcsolt tárhelycsomagokat kínálnak, hanem hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat is nyújtanak, mint például logótervezés, fejlett SEO megoldások és még egy mobil weboldal készítő is..

Tárhely-csomagjaik mindegyik jellemzővel rendelkeznek, amelyek jellemzőek egy minőségi internetes házigazda számára, beleértve:

 • Nagyon sok lemezterület és sávszélesség
 • Egy kattintásos alkalmazástelepítők
 • E-mail fiókok
 • cPanel telepítés
 • Az e-kereskedelmi webhelyek támogatása
 • Fejlett SEO eszközök
 • Webes elemzések

Külön említést érdemel weboldal-készítő és mobil weboldal-készítő. Az előbbi ingyen szerepel az Advanced Cloud hosting csomagban, de mindkettőnek hétnapos ingyenes próbaverziója áll rendelkezésre, így kipróbálhatja, mielőtt vásárol.

A 4GoodHosting az iparági szabvány cPanel-t alkalmazza tárhelycsomagjaival, így a felhasználóknak nehézségekbe ütközhetnek az interfész navigálásában. Webhelyük szintén könnyű a szemén és navigálni, a legtöbb információhoz gyorsan, egy-két kattintással hozzáférhet.

Az egyik megrázkódtatás az, hogy online értékesítési rendszerük kevesebb, mint a csillagokon: a szokásos tárhely-csomag megrendelése elég egyszerű, de ha valamelyik hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást igénybe szeretné venni, nincs egyértelmű módja erre a szokásos értékesítésük során. portál.

Árazás & Támogatás

A 4GoodHosting különféle tárhelyszolgáltatásokat kínál, kezdve az olcsó felhőtárhely-tervektől a nagy teljesítményű viszonteladói tárhelycsomagokig. Nincs elérhető ingyenes terv (hacsak nem egy kanadai jótékonysági szervezet lenne), ám 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, kérdés nélkül.

Kiválaszthatja a kívánt szerződési időtartamot: egyetlen hónap és két év között. Természetesen, minél hosszabb a szerződés időtartama, annál nagyobb a kedvezmény.

Ha frissíteni vagy alacsonyabb szintre szeretné helyezni a tervét, akkor az értékesítési csapatnál nyitnia kell egy támogatási jegyet, mivel a felhasználókezelő panelen nincs egyszerű lehetőség erre. A hostolási terv lemondásához támogatási jegyet kell benyújtania.

Enyhén csalódott voltam, hogy a legalapvetőbb Personal Cloud tervük nem tartalmazza az ingyenes domain regisztrációt. Ez ismét érthető, tekintve, mennyire megfizethető áron. Ingyenes domain beszerzéséhez a Business Cloud tervét vagy annál jobbat kell választania – de ha e-kereskedelmi webhelyet indít, akkor azt javaslom, hogy válassza az Advanced Cloud tervet (amely magában foglalja az ingyenes privát SSL tanúsítványt). legalábbis.

Kis webtárhely-szolgáltatóként értékük abban a kiegészítő időben és gondosságban rejlik, amelyet ügyfeleiknek tudnak adni. Lenyűgöző tudásbázisuk van, több mint 2000 súgóvideóval és szöveges oktatóanyaggal, ami egyértelművé teszi, hogy egy kicsit befektettek annak biztosításába, hogy ügyfeleik megtalálják a szükséges válaszokat.

4GoodHosting

Ügyfélszolgálati csapata az év 365 napján éjjel-nappal is elérhető élő csevegésen, telefonon és e-mailen keresztül. Az élő csevegési funkciók gyors tesztelése eredményesnek bizonyult: mindössze 30 másodpercen belül a csevegés kezdete után csatlakoztam egy ügyfélszolgálathoz. képviselője, aki azonnal válaszolt a kérdéseimre. Nagyon aktívak a közösségi médiában is, a Twitter, a Facebook és a Google+ hírcsatornáikkal pár naponta frissülnek.

Hogyan felel meg a 4GoodHosting a versenynek??

Ha kanadai web hosting szolgáltatót keres, akkor a 4GoodHosting biztonságos fogadás. Nemcsak olyan csúcsminőségű ügyfélszolgálatot nyújtanak, amely rendkívüli mérföldet jelent, hogy minden kérdést gondosan megoldjanak, hanem web hosting szolgáltatásaik versenyképes árú, skálázható lehetőségeket kínálnak a szakemberek és az üzleti tulajdonosok számára egyaránt..

Lehet, hogy a 4GoodHosting jó szolgáltatást kínál elfogadható áron, de megfelel-e a top web hosting cégek? Nehéz megmondani „igen”.

Előnyök

 • Megfizethető és méretezhető webtárhely-tervek
 • Automatikus napi mentések és katasztrófabiztos lefedettség
 • Mobil weboldal-készítőt kínál
 • A kis beállítás biztosítja a kiváló minőségű gondozást

Hátrányok

 • A belépő szintű terv nem tartalmazza az ingyenes domaint
 • Nincs egyszerű mód a tervek megváltoztatására interfészen keresztül
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map