5GBFree Review 2020 – érdemes kipróbálni?

5GBFree


Noha az 5GBFree nem rossz az ingyenes tárhelyszolgáltatás számára, azt javasoljuk, hogy ne pazarolja az idejét az ingyenes tárhely szolgáltatással, még akkor is, ha csak kezdődik. A lassú töltési sebességgel, a sok állásidővel és az ügyfélszolgálat hiányával kell foglalkoznia, és a webhely későbbi áttelepítése egy másik gazdagépre valódi fájdalmat okozhat. Kiváló minőségű tárhelyet kaphat csodálatos áron a InterServer, például.

Az Utah-alapú 5GBFree már több mint egy évtizede teljesen ingyenes tárhelyszolgáltatást kínál, azzal a céllal, hogy társadalmi felelősségvállalását azáltal töltse ki, hogy kitölti a piac jelentős hiányát. Több évvel ezelőtt ez a szolgáltató még abbahagyta a hirdetések elhelyezését a számlatulajdonosok webhelyein, hogy ügyfelei ingyenesen professzionális megjelenésű webhelyeket kaphassanak. A Nethosting-szel együttműködve ez a cég nagyon megfizethető, fizetett tárhelyet is kínál a minőségi adatközpontokból.

Az 5GBFree webhelye angol nyelven található.

Jellemzők és könnyű használat

Mivel ingyenes, minden bizonnyal többet fog elérni, mint amit az 5GBFree hosting csomagokkal fizet. Azonban a következő szolgáltatások egyike megköveteli, hogy fizetett tervben legyen:

 • 100% -os SLA által támogatott rendelkezésre állás garancia (fizetett tárhelyért)
 • Az addon és a parkolt domainek megengedettek
 • Ingyenes SSL tanúsítványok (fizető ügyfelek számára)
 • Akár 100 GB tárhely
 • 20 GB-tól egészen a korlátlan havi sávszélességig

Az „egyszerű, de robusztus” valószínűleg a legjobb módszer az 5GBFree tárhelyének leírására. Az cPanel központ lehetővé teszi az összes olyan alapvető tárhely-szolgáltatás elérését, mint például a SSL tanúsítványok, több domain kezelése, mentések, és szoftver telepítése a Softaculous segítségével.

Bár ez a szolgáltató kínál csak két tárhely-terv, köztük ezek elegendő forrást biztosítanak a legtöbb felhasználó erőforrásigényének kielégítéséhez. És az Ön által fizetett alsó árak mellett a Nethosting partnervállalatnak köszönhetően nagy teljesítményt és elérhetőséget érhet el Tier 2 és Tier 4 adatközpontok.

Árképzés és támogatás

Amint a neve is sugallja, az 5GBFree kínál az egyik leglelkényesebb ingyenes tárhely-terv, amelyet láttam. Nagyon hihetetlen, hogy akár 5 GB tárhelyet és 20 GB sávszélességet is igénybe vevő webhelyet tárolhat ingyen, ameddig csak akarja. Ennek elegendőnek kell lennie sok személyes vagy kisvállalkozási webhelynél.

Az egyetlen korlátozás hogy csak egy FTP-fiókot kap, három SQL-adatbázist, addon-tartomány nélkül és nincs ingyenes SSL tanúsítvány vagy egy-egy támogatás. Magától értetődik, hogy ezek az árak (azaz ingyenes) Ön nem is kap ingyenes domaint.

Az az alternatív fizetett terv kiváló ár-érték arány mivel 100 GB tárolással, korlátlan sávszélességgel, e-mail tárolással, SSL tanúsítvánnyal és támogatással jár. A fizetett terv, amelyet a Nethosting testvérvállalat nyújt, és csak éves feltételekkel, de megkapod 30 napos pénzvisszafizetési garancia ez ad némi időt a gondolkodás megváltoztatásához.

Bár az 5GB ingyenes ajánlatok 24 órás telefonos támogatás a fizető ügyfelek számára (élő csevegés és e-mail útján), az ingyenes tárhelyű ügyfelek csak támogatási fórumon kérhetnek segítséget (ahol a támogató szerek szintén aktívak). Sajnos a fórum támogató munkatársai gyakran csak azt ígérik, hogy „megvizsgálják” a kérdéseket, így valószínűleg jobb szolgáltatást fognak kapni a közösség többi tagjától:

5GBFree

Mennyibe kerül az 5GBFree? Az 5GBFree 0 és 2,95 dollár között kínál terveket. Az ár attól függ, hogy milyen típusú hostolási tervet választott. Az alábbiakban láthatja a frissített (hetente frissített) árazási táblázatot.
Melyik 5 GB-os ingyenes csomagot kapjak? Javaslatom az, hogy olcsóbb tervvel kezdjem. Később bármikor frissíthet. Az 5GBFree segíthet a drágább tervre való áttérésben. A látogatók számának növekedése sokszor a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, és addig nem kellene sok pénzt fizetnie, amíg az nem merül fel. Természetesen az Ön igényei változhatnak, és konzultálhat az 5GBFree vendéglátó szakértőjével itt.
Mennyire jó az 5GBFree ügyfélszolgálata? Az 5GBFree nem minősül az egyik legnépszerűbb webhelyünknek. Ennek oka lehet az is, hogy az 5GBFree kicsi, a radar alatt üzemelteti a szolgáltatót. Van egy kis tárhelyszolgáltató társaságnak előnyei – ügyfélként fontosabb számukra. Megnézheti a a legnépszerűbb web hosting szolgáltatások itt.

Hogyan illeszkedik az 5GBFree a versenyhez??

Az 5GBFree a legjobb hirdetés-mentes ingyenes tárhely-üzlet a városban, és a fizetett tárhely-tervei (a Nethostingon keresztül) szintén nagyon jó értéket képviselnek..

Mielőtt döntést hoz, erősen javasoljuk, hogy nézzen meg néhányat alternatív tárhely szolgáltatók, amelyeket erősen ajánlunk.

Előnyök

 • Teljesen ingyenes tárhely csomag
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia (fizetett tárhelyért)
 • Az SLA által támogatott 100% -os rendelkezésre állás (fizetett tárhelyért)
 • Tier 2 és Tier 4 adatközpontok

Hátrányok

 • Nincs havi csomag
 • Az ingyenes tárhelyet igénybe vevő ügyfelek csak a fórum támogatást és GYIK-t kapnak
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map