A MAGIC ONLINE áttekintés 2020 – Biztos benne?

A Magic Online kivételesen hosszú tapasztalatokkal rendelkezik prémium szerver és web hosting megoldások biztosításában, amely több mint 25 éve nyúlik vissza a franciaországi Párizstól. Jelenleg több mint 10 000 szervert üzemeltetnek, ügyfeleiknek több mint 20 000 vállalkozása van, és összesen 60 000 ügyfélük van. Csúcskategóriás adatszerverei két épületben helyezkednek el Párizs nagyterületén, valamint egy másik létesítményben Lyonban. Ezek franciaországi hosting cég, amely elsősorban francia ügyfélkörrel rendelkezik.


image1

Jellemzők és könnyű használat

A Magic Online-nak van olyan tervek sorozata, amelyek megfelelnek a legkülönfélébb vásárlók számára, függetlenül attól, hogy egy egyszerű weboldal elindítását szeretné látni, vagy egy nagyvállalat nagy teljesítményű dedikált szerver megoldást keres. Nekik is van weboldal készítő, SEO coaching eszközök, sőt egy egységes munkaállomás is felhő biztonsági mentési szolgáltatás hogy a dolgokat mindenki számára rendkívül kényelmessé tegye.

A Magic Online kivételesen teljes tárhely-szolgáltatást kínál, amely tartalmazza az összes alapvető tudnivalót a webtárhely számára, még a csúcskategóriás szervereknél is:

 • Korlátlan SSL tanúsítványok
 • Egy kattintásos alkalmazástelepítő 150+ elérhető szkripttel
 • Ingyenes domain regisztráció hatalmas kiterjesztésekkel
 • Egy kattintással készíthet biztonsági másolatot és helyreállítási szolgáltatást

Számos egyedi és kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak, amelyek megfelelnek prémium hosting szolgáltató státusuknak:

 • Azonnali és automatizált szolgáltatás: Automatikusan új, dedikált, VPS vagy felhőkiszolgálót biztosít néhány perc alatt, anélkül, hogy meg kellene várnia a konzultációt vagy a jóváhagyást.
 • Professzionális szolgáltatások: A Magic Online a professzionális szolgáltatások teljes listáját kínálja, a WordPress tárhelyétől és menedzsmentjétől a megoldás-architektúráig és a fejlett hibaelhárításig terjedve, így az ügyfelek minél többet hozhatnak ki megoldásukból.
 • Webtárhely-változat: Számos webtárhely-típus közül választhat, mint például a szokásos megosztott tárhely, az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhely-tárhely vagy a weboldal-készítő tárolása kiegészítő SEO eszközökkel.

A Magic Online itt valóban különös gondot fordított arra, hogy ügyfelei számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsa: az összes webhelyet IV. Szintű adatközpontok teljesen redundáns és magas rendelkezésre állású infrastruktúrával. A fizetési folyamat során Ön további testreszabhatja a választott csomagokat is magán MySQL magok hozzáadásával a hozzáadott teljesítményért. Azok, akik VPS-en vagy több magántulajdonban vannak, valójában nem látnak különbséget, ám a megosztott szerverek ügyfelei ezt a funkciót nagyra értékelni fogják.

Furcsa módon, a Magic Online úgy tűnik, hogy a webhelyükön nem reklámozza könnyen rendelkezésre állási garanciát vagy bármilyen SLA-t. Tekintettel azonban a Tier IV adatközpontok állapotára (lényegében a rendelkezésre álló legfejlettebb típusú adatközpontokra), nem voltam túl aggódó ez a felügyelet.

Sajnos a Magic Online webhely és a regisztráció folyamata meglehetősen bonyolult lehet, szinte túl sok olyan lehetőséggel, konfigurációval és frissítéssel, amelyek megnehezíthetik a fejed körültekerését a dolgok körül.. Ugyanakkor nagyszerű szoftver platformokat használnak, amelyek megkönnyítik a tárhelytermék, valamint egy weboldal kezelését, ha úgy dönt, hogy otthont adnak. Ha van valami, amit nem tudsz csinálni, akkor valószínűleg megszerveznéd, hogy professzionális IT-szolgáltatásokon keresztül kézbesítsék.

Árképzés és támogatás

Az az árképzési rendszerek kissé összetettek lehetnek a Magic Online szolgáltatásban. Nemcsak széles tárhely-választékot kínálnak, amelyek mindegyike több tervet tartalmaz, hanem a legtöbb számára is rengeteg testreszabási és frissíthető lehetőséget kínál. Az áraik határozottan versenyképes az európai piacon, de lehet nehéz nyomon követni, hogy milyen időtartamra kerül kiszámlázásra és mennyit fog fizetni. Ezért a regisztráció előtt gondosan olvassa át az egyes tárhelytípusok feltételeit.

Nincsenek ingyenes verziók vagy kipróbálások, de van egy 30 napos elégedettségi garancia, amelynek során a teljes összeget visszatérítik, ha nem vagy teljesen meggyőződve arról, hogy ezek megfelelőek az Ön számára.

Mint az ő fő hangsúly a prémium szervermegoldásokra nagyvállalatok számára, ez nem meglepő A Magic Online 24 órás támogatást kínál minden tervével élő csevegés, francia telefonos vonal, jegyek és e-mail útján. A legtöbb műszaki támogatási csatorna csak az ügyfél területre történő bejelentkezés után érhető el. Rendelkezésre áll egy sor olyan professzionális informatikai szolgáltatás is, amelyek mindent lefednek a szerver menedzsmenttől a biztonságig. Támogatásuk éjjel-nappal áll rendelkezésre, kivéve, ha új ügyfél vagy, aki a kereskedelmi tárhely-terv megvásárlásával foglalkozik, és ebben az esetben a rendes munkaidőben kapcsolatba lépnek veled. Felhasználóik azonban hosszú várakozási időket szenvedhetnek, elsősorban a Magic Online hatalmas ügyfélköre miatt. Másrészt kiterjedt súgódokumentációt nyújtanak.

Hogyan felel meg a MAGIC ONLINE a versenynek??

Bárki megtalálhatja a Magic Online számára megfelelő hostolási megoldást, legyen szó az alapvető megosztott tárhelyről vagy a legfejlettebb virtualizált dedikált szerverekről, mindaddig, amíg hajlandó eltölteni egy kis időt annak keresésére. A nagyon sajátos igényekkel rendelkező üzleti ügyfelek szintén értékelni fogják az egyedi konfigurációs lehetőségeket.

Előnyök

 • Három európai adatközpont létesítmény
 • Számos professzionális hosting szolgáltatás
 • Redundáns, magas rendelkezésre állású Tier IV adatközpontok
 • 24/7 támogatás

Hátrányok

 • Nagyon zavaró árképzés
 • Legalább egyéves szerződés
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map