Az Internet Hosting Központ áttekintése 2020 – megéri?

Az Internet Hosting Központ egy orosz web hosting cég. A szállítót 2009-ben alapították, és jelentős jelenléttel rendelkezik Ukrajnában, Bulgáriában, Fehéroroszországban és az Egyesült Államokban. A piaci részesedés szerint az oroszországi első tíz legnagyobb hosting szolgáltató között vannak. Webhelyük és szolgáltatásuk csak orosz nyelven érhető el.


Internetes tárhely

Jellemzők és Könnyű használatának

Az Internet Hosting Központ csomagcsomagot kínál mind a kezdő webmestereknek, mind a nagy forgalmú webhelyek tulajdonosai számára. Kezdve az könnyű megosztott tárhelycsomagok, olyan szolgáltatásokat kaphat, mint a:

 • NVMe SSD tároló
 • Ingyenes, automatikus Let’s Encrypt SSL tanúsítványok
 • Ingyenes .ru domain alaptervvel vagy annál jobb
 • Egy kattintásos alkalmazástelepítő a WordPress, a Drupal, a Joomla, a phpBB és így tovább
 • DDS elleni támadásvédelem
 • A Google AdWords jóváírások
 • Opcionális dedikált IP-cím
 • cPanel

Ráadásul a A LiteSpeed ​​webszerver és az LSCache egy CloudLinux operációs rendszeren üzemeltetett CageFS beállítással növeli a webtárhely-fiókok sebességét, biztonságát és stabilitását. Több kód-hozzáértésű felhasználó is örömmel veszi tudomásul, hogy ez a házigazda támogatja a PHP több változatát, az 5.2-től 7.2-ig, a CGI és a Perl 5 mellett, bár ők úgy tűnik, hogy nem támogatják a fejlettebb forgatókönyveket, például a Ruby, a Ruby on Rails vagy a Python. Plusz, előadnak automatikus napi mentések minden tervükre, ami minden bizonnyal érdemes, különösen, ha nyílt forrású CMS-t, például WordPress-t futtat.

Ennek ellenére az Internet Hosting Központ egyik legfontosabb hátránya a napi automatikus biztonsági mentések ütemezése és időtartama. Időnként előadják automatikus biztonsági mentés csúcsidőben, ami lelassíthatja webhelyét. Egy másik hátránya, amit észrevettem, hogy a Az admin felület nem teszi lehetővé a szerepkörök hozzárendelését a különféle hozzáférési szintekhez, például adminisztrátor, könyvelő, műszaki szakember és így tovább. Bárki, aki hozzáférést biztosít számlájához, ugyanolyan szintű hozzáféréssel fog rendelkezni, mint Ön, ami problémát jelenthet azoknak a társaságoknak a számára, amelyeknél több ember járul hozzá a webhelyhez.

Árképzés és Támogatás

Az Internet Hosting Központ rendelkezik rendkívül kedvező árú és rugalmas tervek, különösen, ha figyelembe vesszük az általuk nyújtott hozzáadott értékkel bíró szolgáltatások számát. Egy dolog, ami tetszett nekem ebben a házigazdában, az az még a belépő szintű megosztott tárhelytervük is korlátlan MySQL adatbázisokat és e-maileket tartalmaz: a többi szolgáltatótól származó alapterveket sok esetben általában a minimumra esik, hogy az árak alacsonyak maradjanak, és a felhasználókat arra vonzzák, hogy drágább terveket folytassanak. Hogy az említett, bár az olcsó, az alapterv csak 1 GB tárhelyet biztosít Önnek, bár ennek elegendőnek kell lennie egy egyszerű és nagyrészt statikus webhelyhez.

Az árak orosz rubelben vannak megadva. Azok a felhasználók, akik előfizetnek egy éves tervre, két hónapos ingyenes tárhelyet kapnak (ami lényegében azt jelenti, hogy csak a tíz hónapos tárhelyet fizetnek), valamint egy egyéves ingyenes domainkel az első vásárlók számára. Ezen felül kapsz egy próbaidőszak kipróbálni szolgáltatásaikat: hét nap a szokásos megosztott tárhelyterveikkel és tíz nap a prémium megosztott tárhelytervével.

Az internetes tárhely központ támogatási csoportjával veheti fel a kapcsolatot e-mail, telefon és élő csevegés. Mint a webhely többi része, az élő csevegés is csak oroszul érhető el. A tárhely szolgáltatónak van egy Tudásbázis amely tartalmaz egy részt, ahol letöltheti felhasználói útmutatókat és szoftvereket.

Az Internet Hosting Központ legtöbb ügyfele nagyon kevés kapcsolatba került a gyártó támogatási csoportjával, amely a az általuk nyújtott szolgáltatások minőségének igazolása. Hogy az említett, azon a ritka alkalommal, amikor szüksége lehet a műszaki csapat segítségére, gyorsan frusztrált lehet: az eladó nagyon kínál korlátozott telefonos támogatás. Az átfogóbb támogatás érdekében a felhasználók csak e-mailben tudnak levelezni, ami lehet unalmas és lassú vészhelyzetek esetén. Ráadásul a telefonos támogatási képviselőik gyakran rendelkeznek dühös és haszontalan hozzáállás.

Hogyan felel meg az Internet Hosting Központ a versenynek??

Az Internet Hosting Központ kiváló tárhelyszolgáltató orosz vállalkozások számára. Amíg a a cég támogatási szolgáltatásai sok vágyat hagynak, sok felhasználónknak ritkán kell technikai segítségre szorulnia, mivel a hosting megoldások az idő nagy részében zökkenőmentesen működnek.

Előnyök

 • Rendkívül megfizethető tárhely-tervek
 • Egyszerű és intuitív felhasználói felület
 • A leállás ritkán fordul elő
 • Ingyenes próbaverzió elérhető

Hátrányok

 • A telefonos személyzet durva és haszontalan
 • A nem tervezett, véletlenszerű biztonsági mentések zavaróak lehetnek
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map