Az Írország 2020-as áttekintése – ez az, aminek látszik?

tárhely-Írország-overview1Ha siet, és csak a lényegre vágyik: ugyanolyan áron, mint amilyen az Írország tárolása, sokkal jobb szervereket szerezhet a 24/7 támogatással a Hostinger, miért is zavarja?!


Az Írország hostingja ezer ír vállalkozás számára nyújt szolgáltatásokat. A társaságnak aktív Facebook-oldala van, több ezer követővel, valamint számos pozitív, az ügyfelekkel kapcsolatos véleményével. A weboldal és a támogatás angol nyelven érhető el.

Jellemzők és könnyű használat

A Hosting Ireland átfogó tárhely-szolgáltatást kínál a megosztott tárhelytől a dedikált szerverekig. A megosztott tárhely-tervek néhány alapvető jellemzője a következő:

 • 9% vagy 99,99% hálózati rendelkezésre állás garancia
 • Kézi biztonsági mentések érhetők el
 • Domain regisztráció nem kötelező
 • Tíztől ötven weboldalig
 • Elérhető SSL tanúsítványok
 • 200 GB, 400 GB vagy korlátlan sávszélesség
 • 10 GB, 25 GB vagy 30 GB lemezterület

Az Írország tárhelyszolgáltatói kiszolgálóikat egy dublini, írországi adatközpontban helyezik el, több IP-hordozón keresztül elérhető IP-csatlakozással. A kiszolgálókat 24 órán keresztül és 7 órán keresztül figyeljük, és tűzfal védelemmel vannak ellátva. A tárhelyi tervekhez tartozik a cPanel, egy könnyen használható és népszerű kezelőpanel, és választhat a Windows, Linux, WordPress vagy Java tárhelyi tervek közül..

A tervek a következőkkel járnak: prémium egy kattintásos telepítő, több mint 445 programmal a népszerű CMS programokhoz (WordPress, Joomla!, Drupal) és e-kereskedelmi szoftverek (például Magento és Zen Cart). Ez többletköltség, de kaphat egy webhely-készítő eszköz, amely több száz reagáló sablonnal és több ezer képpel is elérhető. Az eszköz kódolási ismeretek nélkül is használható, vagy haladóbb felhasználók szükség szerint hozzáadhatnak HTML-t, JavaScriptet és CSS-t.

Van a PHP 5.4–7.2 verzióinak támogatása (nagyszerű hír) és a git verzióvezérlés. Ha frissít az üzleti tervekre, akkor a biztonsági másolatot is kapja (legyen óvatos, ez nem szerepel néhány alacsonyabb csomagban, bár manuálisan is elkészíthető).

Árképzés és támogatás

A tervek összhangban vannak a hasonló vállalatokkal, ha kissé olcsóbbak. Azt mondanám, hogy tekintettel az erőforrások szintjére és a hozzáadott érték tulajdonságaira, az árak vannak megéri az árát. Vegye figyelembe, hogy az SSL tanúsítványok és a domain regisztráció költségeket jelentenek.

A tervek havi vagy éves megvásárolhatók, hosszabb ideig kínált kedvezményekkel. Amellett, hogy a harminc napos pénz-visszafizetési garancia, Bizonyos esetekben hitelkártyával a ingyenes próbaverzió.

Nagyon lenyűgözött a weboldal tudásbázisának mérete. Nagyon sok kérdésem volt, és szinte mindegyiküket az ügyfélszolgálat keresésével oldottuk meg, ami nagyon ritka. Ha nem találja meg a szükséges információkat, és továbbra is kapcsolatba kell lépnie, hívhat, e-mailen küldhet vagy létrehozhat egy támogatási jegyet.

tárhely-Írország-overview2

Az ügyfélszolgálati ígéretek a következőket tartalmazzák: minden ügyfélkommunikáció elismerése 24 órán belül, a kérdések megoldása 48 órán belül, és a panaszok megválaszolása hét munkanapon belül.

Mennyibe kerül az Írország tárolása? Írország tárolása 5 és 18 dollár közötti összeget kínál. Az ár attól függ, hogy milyen típusú hostolási tervet választott. Az alábbiakban láthatja a frissített (hetente frissített) árazási táblázatot.
Melyik fogadó Írország tervet kell kapnom? Javaslatom az, hogy olcsóbb tervvel kezdjem. Később bármikor frissíthet. Az Írország fogadása segíthet a drágább tervre való áttérésben. A látogatók számának növekedése sokszor a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, és addig nem kellene sok pénzt fizetnie, amíg az nem merül fel. Természetesen az Ön igényei változhatnak, és konzultálhat a host ír szakértőjével itt.
Mennyire jó az Írország ügyfélszolgálata? Az Írország tárhelyét nem sorolják be a legnépszerűbb internetes házigazdák közé. Ennek oka lehet az is, hogy az Írország a kis radar alatt üzemelteti a hostot. Van egy kis tárhelyszolgáltató társaságnak előnyei – ügyfélként fontosabb számukra. Megnézheti a a legnépszerűbb web hosting szolgáltatások itt.

Hogyan illeszkedik a Ireland Írország a versenyhez??

A Hosting Ireland egy egyszerű és könnyen használható weboldalt kínál, egyértelmű tervekkel, versenyképes áron. Noha van egy rendelkezésre álló SLA, amelyet hirdetnek, nem találtam a dokumentumot, amelyről biztonsági másolatot készít, bár egyesek számára ez nem üzletmegszakító.

Mielőtt döntést hoz, erősen javasoljuk, hogy nézzen meg néhányat alternatív tárhely szolgáltatók, amelyeket erősen ajánlunk.

Előnyök

 • Megéri az árát
 • Támogatás a PHP 7.2-es verziójához
 • Weboldal-készítő eszköz és prémium egy kattintással használható eszköz
 • Kiváló tudásbázis a weboldalon

Hátrányok

 • Nincs weboldalon rendelkezésre álló szolgáltatási szintű dokumentum
 • Korlátozott módon lehet kapcsolatba lépni
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map