BlueAngelHost áttekintés 2020 – Mit mondanak a felhasználók?

blueangelhost fő


A BlueAngelHost az eladásra szakosodott DDoS-védett tárhely azon ügyfelek számára, akik offshore webhely-tárhely-szolgáltatást igényelnek. Adatközpontjaik Bulgáriában, Hollandiában és Oroszországban találhatók, ami lehetővé teszi számukra az ajánlatokat A DMCA figyelmen kívül hagyott tárhelyét az amerikai webhelytulajdonosoknak, akik meg akarják kerülni a DMCA-törvényeket, és kerüljék a felfüggesztést a DMCA-panaszok miatt.

Jellemzők és könnyű használat

blueangelhost 1

A BlueAngelHost hostfiókjai gazdag funkciókkal rendelkeznek, többek között:

 • 99,99% üzemidő garancia
 • Domain regisztráció és átadás, elérhető Whois védelemmel
 • Korlátlan kiegészítő domain
 • Prémium SSL tanúsítványok egy- és több domainhez
 • Korlátozott tárhely, de korlátlan sávszélesség

Az Ön domainjének a BlueAngelHostban való tárolásának egyik előnye a domainhez kapcsolódó funkciók. Választhat Whois védelem az adatvédelem érdekében, és használhatja Domain Lock annak biztosítása érdekében, hogy senki sem szabad eltéríteni a domainjét, és átviheti egy másik gazdagépre. Sőt, a Az egyszerűen kezelhető adminisztrációs panel lehetővé teszi a domainek egyszerű és hatékony kezelését, ami nagyon praktikus, mivel korlátlan domain domaineket kínálnak.

Annak érdekében, hogy folyamatos sikereket nyújtson az online világban, a BlueAngelHost nem áll le azzal, hogy hosting fiókot nyújt Önnek. Van nekik egy kiváló minőségű kapcsolatépítő megoldás amely figyelembe veszi a legújabb linket a bevált gyakorlatok kiépítésében, és lehetővé teszi javítsa webhelye keresőmotorjainak rangsorolását. Ez a szolgáltatás olyan funkciókat tartalmaz, mint például a különféle könyvtárakban való felsorolás, a .gov és .edu webhelyek hivatkozásai, a tartalom létrehozása és a tartalom hatékony terjesztése, hogy webhelye a lehető legnagyobb expozícióval rendelkezzen. Hasonlóképpen külön is kínálnak webdesign szolgáltatás amely témákat és beépülő modulokat, teljesen reagáló terveket, SEO optimalizálást és sebesség optimalizálást tartalmaz.

Mielőtt elkötelezi magát a megosztott tárhely használatával, vannak néhány dolog, amelyet tudnia kell a fiók felfüggesztésének elkerülése érdekében:

 • Te vagy tilos a tömeges képek tárolása vagy a hangok vagy videók feltöltése a webhelyére.
 • te tizenöt másodpercnél hosszabb ideig nem tud futtatni a MySQL lekérdezést.
 • A Cron feladatok több mint tizenöt perc intervallumot igényelnek közöttük.

Érdemes átnézni a szerződési feltételeket, hogy megnézze, vannak-e olyan korlátozások, amelyek akadályozzák az online jelenlét fenntartását.

Árképzés és támogatás

blueangelhost 2

A BlueAngelHost ajánlatok három kedvező árú csomag amelyek tükrözik azt az átlagot, amellyel számíthat a kínált szolgáltatásokért. Megfizethetőek Indító A plan egyetlen webhely-tárhelyet kínál 10 GB-os SSD tárolással és korlátlan sávszélességgel. az Üzleti és Prémium A több weboldal tulajdonosának tervei korlátlan sávszélességet kínálnak, 30 GB-os, illetve 50 GB-os SSD tárhellyel. Az 500 Gbps DDoS védelem az összes csomaghoz elérhető.

Választhat éves vagy havi fizetési ciklusok, és a kedvezmény egy éves fizetési tervre mindig elérhető.

A BlueAngelHost ajánlatok Vevőszolgálat telefonon, e-mailben, Skype-on és élő csevegéssel, de ezek az élő csevegés nem érhető el a nap 24 órájában. Van nekik egy elég átfogó tudásbázis oktatóanyagokat tartalmaz azok számos szolgáltatásának, például a Softaculous telepítő, biztonsági mentések, WordPress és a központ. Arra is felveheti a kapcsolatot a támogatási csoporttal, hogy támogatási jegyet hoz létre a jegyrendszer a saját honlapjukon.

Mennyibe kerül a BlueAngelHost? A BlueAngelHost 2 és 8 USD között kínál terveket. Az ár attól függ, hogy milyen típusú hostolási tervet választott. Az alábbiakban láthatja a frissített (hetente frissített) árazási táblázatot.
Melyik BlueAngelHost tervet kell kapnom? Javaslatom az, hogy olcsóbb tervvel kezdjem. Később bármikor frissíthet. A BlueAngelHost segíthet a drágább tervre való áttérésben. A látogatók számának növekedése sokszor a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, és addig nem kellene sok pénzt fizetnie, amíg az nem merül fel. Természetesen az Ön igényei változhatnak, és konzultálhat a BlueAngelHost vendéglátó szakértőjével itt.
Mennyire jó a BlueAngelHost ügyfélszolgálata? A BlueAngelHost nem az egyik legjobb webtárhelyünk. De ennek az is lehet a következménye, hogy a BlueAngelHost kicsi, a radar alatt üzemelteti a szolgáltatót. Van egy kis tárhelyszolgáltató társaságnak előnyei – ügyfélként fontosabb számukra. Megnézheti a a legnépszerűbb web hosting szolgáltatások itt.

Hogyan illeszkedik a BlueAngelHost a versenyhez??

A BlueAngelHost jó, mindenre kiterjedő tárhely-szolgáltató, amely szinte mindent megad, amelyre szükség van az online sikerek eléréséhez. A megosztott tárhelycsomagjaikban vannak bizonyos sajátos korlátozások, de ha ezek nem érintik Önt, akkor érdemes megy a BlueAngelHost oldalán..

A BlueAngelHost jó szolgáltatást kínál elfogadható áron, de megfelel-e a top web hosting cégek? Nehéz megmondani „igen”.

Előnyök

 • 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Korlátlan domain, sávszélesség és adatbázis
 • Egy kattintással a szoftver telepítője
 • Prémium SSL tanúsítványok

Hátrányok

 • Szigorúan tilos az audio / video tárolása vagy feltöltése
 • Nincs ingyenes domain a regisztrációnál
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map