Exoscale Review 2020 – Megfelel-e hírneve?

exoscale-áttekintés


Exoscale van egy svájci székhelyű webhelytároló. Ennek az eladónak jelentős szerepe van az Egyesült Államokban, Németországban, Indiában és az Egyesült Királyságban, amelyet 2011-ben alapítottak, az Exoscale felhő rajongói által üzemeltetett valamint az informatikai műveletek terén sokéves tapasztalattal rendelkező egyének. ők az erőteljes felhőplatformok építésére összpontosított amelyet a felhasználók élvezetesnek és könnyen kezelhetőnek találnak. Az eladó figyelemre méltó módon értékesíti magát az európai vállalatok számára alternatíva az Amerikában található nagy felhőmegoldások szolgáltatóinak.

Jellemzők és könnyű használat

Exoscale

Az évek során az Exoscale rendelkezik megbízható tárhely-szolgáltatóként elismerte az egész Európát a kritikus munkaterhelés futtatásához a felhőben. Ennek a szállítónak a gazdag megoldásai gazdagok. Néhány standard funkció, amelyre számíthat, hogy megkapja:

 • Nagyteljesítményű KVM-alapú virtuális gépek
 • 100% -os helyi SSD tárolás
 • Virtuális gép pillanatfelvételek adat- és konfigurációs biztonsági mentésekhez
 • Egy egyszerű, intuitív felhasználói felület
 • Azonnali virtuális szerver telepítés
 • Klaszter-barát forgalom
 • Élő vándorlás

Az Exoscale közelebbi megfigyelése ezt jelzi ez az eladó elég komolyan fektetett a biztonságba és van elkötelezett a szigorú svájci adatvédelmi törvények betartása mellett az ügyfelek adatainak biztonságának garantálásának egyik módja.

Ezenkívül az Exoscale épített nagy adatközpontok számos helyszínen Európában, köztük Genfben, Zürichben, Bécsben és Frankfurtban. Ebből mind Az adatközpontok SSD-alapú szerverekkel futnak skálázható és nagy teljesítményű felhőmegoldások biztosítása az európai országokban működő vállalatok számára. Tervezésük szerint ezeket a megoldásokat könnyű futtatni és méretezni, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt átméretezzék klasztereiket.

Árképzés és támogatás

exoscale-könnyű használat

Más felhőalapú szolgáltatókkal összehasonlítva az Exoscale tervei a következők elfogadható árú. Megvan az, amit ők hívnaknincs meglepetés az árképzés,”, Ami alapvetően azt jelenti, hogy átláthatóak mindenben, amit előzetesen kap, miközben tisztában vannak azzal is, hogy milyen árakat fognak fizetni, ha a jövőben megtervezi a tervét..

Mint a legtöbb felhőtároló platformon, az Exoscale megoldásai is egyszerűen méretezhetők: kis fürtökkel kezdheti meg, és az adminisztrátori panel kényelme révén könnyen nagyméretű nagy adatcsomópontokká alakulhat. Exoscale rendelkezik óránkénti árazási rendszer ez percenként arányos, ami az ipar egyik vezető ár-teljesítmény arányát hozza létre. Ez biztosítja az Exoscale ügyfelek számára csak az általuk használt forrásokért fizetnek.

Az Exoscale támogatási csoportjával való kapcsolatfelvétel érdekében két fő lehetőség van a nem ügyfelek számára: e-mail és telefon. Ha Ön ügyfél, akkor a legjobb fogadás jelentkezzen be az ügyfélportálra, és küldjön egy támogatási jegyet. Nincs olyan élő csevegés vagy közösségi média platform, amelyen keresztül kapcsolatba lehet lépni a támogatással, de az Exoscale legtöbb ügyfele úgy tűnik, elégedett a rendelkezésre álló lehetőségekkel. Amikor telefonon felvettem a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal, csak két csengetés telt el, mire valaki felvette a hívást. Az a képviselő, akivel beszéltem, udvarias volt és úgy találkoztak, mint tapasztalt és tájékozott, ami összhangban áll az Exoscale állításával, miszerint „a támogatást beépítették a szolgáltatásukba és az interfészbe a get-go” -tól.

Mennyibe kerül az Exoscale? Az Exoscale 7 és 306 USD között kínál terveket. Az ár attól függ, hogy milyen típusú hostolási tervet választott. Az alábbiakban láthatja a frissített (hetente frissített) árazási táblázatot.
Milyen Exoscale tervet kell kapnom? Javaslatom az, hogy olcsóbb tervvel kezdjem. Később bármikor frissíthet. Az Exoscale segíthet a drágább tervre való áttérésben. A látogatók számának növekedése sokszor a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, és addig nem kellene sok pénzt fizetnie, amíg az nem merül fel. Természetesen az Ön igényei változhatnak, és konzultálhat az Exoscale otthoni szakértőjével itt.
Mennyire jó az Exoscale ügyfélszolgálata? Az Exoscale nem az egyik legjobb webtárhelyünk. De ennek az is lehet a következménye, hogy az Exoscale kicsi, a radar alatt üzemelteti a szolgáltatót. Van egy kis tárhelyszolgáltató társaságnak előnyei – ügyfélként fontosabb számukra. Megnézheti a a legnépszerűbb web hosting szolgáltatások itt.

Hogyan illeszkedik az Exoscale a versenyhez??

Noha az Exoscale nem működött olyan sokáig, mint sok versenytársa, ennek ellenére vált figyelemre méltó erő a felhőmegoldások piacán Európán keresztül. Ideális tárhelyszolgáltató az Európában bármely országban található vállalkozások számára.

Mielőtt döntést hoz, erősen javasoljuk, hogy nézzen meg néhányat alternatív tárhely szolgáltatók, amelyeket erősen ajánlunk.

Előnyök

 • Kifejezetten egész Európában működő vállalkozások számára
 • Rendkívül könnyen használható felhasználói felület
 • Udvarias, tapasztalt és hozzáértő támogató csapat
 • Egyszerű és átlátható árképzés

Hátrányok

 • Európán kívül nincs adatközpont
 • Nincs élő chat támogatás
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map