Funio Review 2020 – Rejtett drágakő

Ha siet, és csak a lényegre vágyik: ugyanolyan áron, mint a Funio, sokkal jobb szervereket szerezhet a 24/7 támogatással a Hostinger, miért is zavarja?!


1999 óta a Funio erős, kezdőbarát és gyors web hosting megoldásokat szállít az egész világon. Az évek során az eladó jó hírnevet szerzett magának mint megosztott tárhely és VPS szolgáltatások minőségi tárhely szolgáltatója. A világ minden tájáról származó 141 országból származó több mint 21 000 ügyféllel a Funio valóban megtalálta a módját, hogy figyelemre méltó szereplő legyen ebben a térben. A Funio weboldala angol, spanyol és francia nyelven érhető el.

Funio

Jellemzők és könnyű használat

A Funio lépést tart a legújabb trendekkel annak biztosítása érdekében, hogy az általuk kínált szolgáltatások tükrözzék azt az irányt, amelyet a webtárhely ipar halad. Erőteljes, legkorszerűbb adatközpontok és infrastruktúra egész évben kiváló web hosting szolgáltatásokat kínálnak. Hostolási megoldásaik a következők:

 • Webtárhely – A Funio leegyszerűsíti a webtárhelyet annak biztosítása érdekében, hogy a kezdők és a szakértők maximálisan kihasználják platformját. A Funio ügyfelek négy megosztott tárhelycsomag közül választhatnak: Gazdaságos, Korlátlan, Indító és SMB. A gazdasági terv a legalapvetőbb, és egy weboldalt, tíz adatbázist, 20 GB tárhelyet, 100 e-mailt és 250 GB sávszélességet tartalmaz. A Korlátlan terv magában foglalja az ingyenes domain regisztrációt egy évre.
 • WordPress tárhely – Az összes Funio WordPress tárhely-terv magában foglalja az ingyenes biztonsági mentéseket, a WordPress előzetes telepítését a fiók betöltésekor, az automatikus WordPress központi frissítéseket és a napi 24 órás támogatást. A tervek neve Starter, Pro, Expert és VPS. A kezdő terv a legalapvetőbb. Tartalmaz egyetlen hostolt webhelyet és 20 GB tárolóhelyet. Ha ingyenes domain regisztrációt szeretne, inkább a Pro tervét keresse.
 • E-kereskedelem tárolása – A Funio e-kereskedelmi tárhelyének célja, hogy biztonságos és gyors online áruház-megoldásokat kínáljon a Magento, az OpenCart, a Prestashop és az osCommerce használatával. A tárhelyszolgáltató testreszabja a szerverkonfigurációkat ügyfeleik számára, hogy gondtalan hosting megoldásokat kínáljon.
 • Menedzselt VPS tárhely – A Funio által kezelt VPS-tárhely az erő, a megbízhatóság és a rugalmasság kombinációja. Ezek a tervek lehetővé teszik az erőforrások könnyű méretezését közvetlenül a felhasználói adminisztrációs panelen, és a teljesen kezelt környezet lehetővé teszi, hogy a webhelyre összpontosítson anélkül, hogy aggódnia kellene a háttérrendszer miatt.

A fenti terveken és szolgáltatásokon kívül a Funio’s nulla állásidő architektúra 100% energiát és hálózati rendelkezésre állást biztosít ügyfeleinek. Ez a magas rendelkezésre állás különösen fontos az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalak számára, amelyek alsó sorában a szüntelen leállás miatt súlyos sújtani kell..

Lehet beszerzni ingyenes SSL tanúsítványok bármilyen vásárolt tárhely-tervvel a Funio-tól. Az összes hosting megoldásuk A kezdők számára tervezték. A platform használata egyszerű, még azok számára is, akik webhelyet hoznak létre első ízben.

Árképzés és támogatás

A Funio elhagyta az utat a létrehozáshoz megfizethető, könnyen használható web hosting megoldások kezdőknek és szakembereknek egyaránt. A cég ingyenes automatikus frissítéseket kínál az összes tárhely-csomaghoz. Ők is biztosítják ingyenes biztonsági mentések és töltse fel nagyon alacsony árak a tárhely első hónapjában – ezt követően árai a piaci átlaghoz növekednek. Úgy tűnik, hogy ezek megfelelő intézkedések annak ellensúlyozására, hogy nem állnak rendelkezésre tárhely-tervek ingyenes verziója és egy próbaidőszak. A Funio 30 napos, kérdés nélküli pénz-visszatérítési garanciát is kínál. Ez a garancia az ügyfelek teljes visszatérítését biztosítja, ha bármilyen okból nem elégedettek a Funio által nyújtott web hosting szolgáltatásokkal.

Figyelemre méltó a Funio műszaki támogatása. Amellett, hogy van egész évben elérhető, Funio támogatása az háromnyelvű: elérhető a következő nyelven: angol, spanyol, és Francia. Mi több, megteheted vegye fel a kapcsolatot a támogatási csoporttal több telefonszámon keresztül, beleértve az ingyenes telefonszámot is. Ha régi iskolát érzel, akár faxot is küldhet az aggodalmainak és kérje meg őket gyorsan. Ezenkívül a Funio más támogatási platformokat is elérhetővé tett, beleértve a email és a jegyrendszer. Tapasztalataim szerint azonban, az e-mail a leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk a Funio támogatási csoportjával.

Hogyan illeszkedik a Funio a versenyhez??

A folyamatos növekedés, amelyet a Funio továbbra is élvez, tanúsítja a web hosting szolgáltató által nyújtott szolgáltatás minőségét. A megfizethetőség, a könnyű használat és a figyelemre méltó támogatás kombinációjával nem meglepő, hogy Kanadában, az Egyesült Államokban és a világ többi részén sokan szeretnék részt venni a Funio tárhelyszolgáltatásában..

Mielőtt döntést hoz, erősen javasoljuk, hogy nézzen meg néhányat alternatív tárhely szolgáltatók, amelyeket erősen ajánlunk.

Előnyök

 • Ideális kezdőknek és szakembereknek is
 • 100% energia és hálózati rendelkezésre állás
 • 30 napos, egyetlen kérdésben sem kérdezett pénz-visszatérítési garanciát
 • Figyelemre méltó 24/7 műszaki támogatás

Hátrányok

 • Nincs ingyenes tárhely vagy próbaverzió
 • Nincs élő chat támogatás
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map