IHost BY 2020-as áttekintés – megéri-e ez a webgazda pénzét?

iHost-BY-overview1Az iHost BY egy kis hosting cég, amely egyszerűen nem felel meg a nagy márkákhoz hasonlóaknak Hostinger. A nagyobb hosting cégek egyszerűen jobb árat kínálnak a hasonló konfigurációért.


Az iHost BY egy 2009-ben alapított, egy kicsi webhely-szolgáltató Fehéroroszországban. Orosz nyelvű weboldala nemcsak hirdet tárhely-tervek de nyújt néhányat is praktikus közműszolgáltatások (ha tudja, hogy mit keresnek), ideértve a ping szolgáltatást, a Whois szolgáltatást, a GeoIP IP címének keresését, a spam adatbázis ellenőrzését és a chmod számológépet (a fájlhozzáférési engedély beállításához).

Jellemzők és könnyű használat

Az iHost BY nem kínál VPS-tárhelyet és dedikált szervereket. a megosztott tárhely megoldások tartalmazzák a következő funkciókat:

 • Korlátlan sávszélesség
 • MySQL adatbázisok
 • Apache szerverek
 • Korlátlan e-mail
 • PHP támogatás
 • cPanel központ a Fantastico telepítővel
 • Linux operációs rendszerek
 • Korlátlan postaládák
 • Korlátlan aldomainek
 • Korlátlan FTP számlák
 • phpMyAdmin
 • 1 Gbps port
 • Cloudflare CDN

Vannak három megosztott tárhely megoldás: Rajt, optimális, és Szakmai. Az alap Rajt A csomaghoz 1 GB lemezterület és 1 domain tartozik. A haladó Szakmai A csomag 20 GB lemezterületet, ingyenes domain regisztrációt, 20 domaint, korlátlan MySQL adatbázisokat és korlátlan postaládákat tartalmaz.

Az összes megosztott tárhely-terv szintén megvan korlátlan sávszélesség és ingyenes webhely-transzfer, és különösen alkalmasak PHP és CMS webhelyek tárolására.

Bár ez a host szolgáltató támogatási szolgáltatásokat hirdet, ezeket a továbbiakban nem támasztják alá az eladó weboldalán. Azt is észrevettem, hogy a a webhely biztonsági tanúsítványát érvénytelennek nyilvánítják a legtöbb böngésző, amikor rákattint a „Rendelés most” gombok egyikére. Ez nem jó a potenciális webgazda számára, és sok potenciális ügyfelet elriaszthat.

Az iHost BY használja Fehéroroszországban található nagy teljesítményű szerverek. Linux virtuális szerverei akár 1 Gbps sebességű hálózathoz csatlakoznak.

Árképzés és támogatás

Az iHost BY hosting megoldásai elfogadható árú a vonzó tulajdonságokért korlátlan sávszélesség és ingyenes webhely-transzfer. A havi árakat Fehéroroszország rubelben adják meg.

Ez az eladó a következőket is kínálja: szociális tarifa nem kereskedelmi szervezeteknek, például vallási csoportoknak és nonprofit szervezeteknek. Ez a szociális tarifa nem korlátozza a domaineket és az adatbázisokat.

A 30 napos próbaidőszak lehetővé teszi a kipróbálást vásárlás előtt, és különféle kedvezményeket, promóciókat és bónuszokat kínál a leendő ügyfelek számára. Az a hálózati rendelkezésre állás garanciája 99,68%.

Az önellátás érdekében van egy korlátozott GYIK oldal de nincs tudásbázis. Telefonon, e-mailen és élő csevegéssel kapcsolatba léphet az iHost BY műszaki támogatási csoportjával (nem 24/7), de nincs jegyrendszer. Nem kapott választ a feltáró e-mailre:

iHost-BY-overview2

Mennyibe kerül az iHost BY? Az iHost BY többféle csomagot kínál, a legmagasabb és a legalacsonyabb áron. Az ár attól függ, hogy milyen típusú hostolási tervet választott. Az alábbiakban láthatja a frissített (hetente frissített) árazási táblázatot.
Melyik iHost BY tervet kell kapnom? Javaslatom az, hogy olcsóbb tervvel kezdjem. Később bármikor frissíthet. Az iHost BY segíthet a drágább tervre való áttérésben. A látogatók számának növekedése sokszor a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, és addig nem kellene sok pénzt fizetnie, amíg az nem merül fel. Természetesen az Ön igényei változhatnak, és konzultálhat az iHost BY hosting szakértőjével itt.
Mennyire jó az iHost BY ügyfélszolgálata? Az iHost BY-t nem az egyik legnépszerűbb webtárhelyünknek tekintjük. Ennek oka lehet az is, hogy az iHost BY kicsi, a radar alatt üzemelteti a szolgáltatót. Van egy kis tárhelyszolgáltató társaságnak előnyei – ügyfélként fontosabb számukra. Megnézheti a a legnépszerűbb web hosting szolgáltatások itt.

Hogyan illeszkedik az iHost BY a versenyhez??

Az iHost BY ideális házigazda a belorusz kis- és középvállalkozások számára. Személy szerint a szállító saját érvénytelen SSL tanúsítványa és a hiányos értékesítés előtti támogatási válasz engem.

Az iHost BY jó szolgáltatást kínál elfogadható áron, de megfelel-e a top web hosting cégek? Nehéz megmondani „igen”.

Előnyök

 • Biztonsági mentési szolgáltatások és ingyenes webhelyek áttérése
 • 99,68% hálózati rendelkezésre állás garancia
 • Megfizethető tárhely-tervek
 • 30 napos ingyenes próbaidőszak

Hátrányok

 • Nincs VPS tárhely vagy dedikált szerver
 • Nem válaszol a támogató csapat
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map