OVH áttekintés 2020 – Lásd a statisztikákat!

Az OVH egy kis hosting cég, amely egyszerűen nem felel meg a nagy márkákhoz hasonlóaknak Hostinger. A nagyobb hosting cégek egyszerűen jobb árat kínálnak a hasonló konfigurációért.


Az OVH a prémiumot közvetlenül a honlapról sikítja, mivel a színpalettához gazdag királykék és mély lila választott. Nagy teljesítményű szerverei négy kontinensen vannak szétszórtan, lehetővé téve a társaság számára, hogy gyors felhő-tárhelyet biztosítson a világ minden tájáról. Szakterülete azon vállalkozásokkal való együttműködés, amelyeknek növekedniük kell a felhőtechnológiák intelligens felhasználásával.

OVH-áttekintés

Az OVH-nak van 1,3 millió ügyfél világszerte és 18 millió webes alkalmazást tárol 19 országban és több mint 25 adatközpontban, tehát valami helyesnek kell lennie. Van szép jó vélemények a harmadik felek minősítő oldalain, is.

Valójában első pillantásra nincs olyan figyelmeztető jel, amelyre szoktam figyelni, amikor összehasonlítom a web hosting szolgáltatókat.

De ez nem azt jelenti, hogy ott nincs semmi. Nincs olyan dolog, mint egy tökéletes webgazda (ha lennének, akkor mindenki ugyanazt a gépet használná), tehát mint mindig, kiderül, hogy ez a megfelelő gazdagép az Ön számára.

Az OVH elsősorban felhőiről és dedikált tárhelyéről ismert, bár alacsonyabb áron kínál személyes web hosting csomagokat is. Ráadásul, bár vannak ezek az olcsóbb csomagok, egyértelműen a nagyobb értékű ügyfelekre koncentrál, tehát ha költségcsökkentést és pénzt takarít meg, máshol kell keresnie.

Mégis azt mondják, hogy megkapja azt, amit fizet, és ebben minden bizonnyal ez a helyzet. Tekintettel erre, nézzük meg, mit kínál az OVH, és együtt kitaláljuk, hogy ez a megfelelő szolgáltató az Ön számára.

Mielőtt elkezdenénk, mint már valószínűleg kitaláltad, ez egy multinacionális vállalat. A webhelynek 24 verziója van, a tartózkodási helyétől és pénznemétől függően. Noha azt gondolnád, hogy az összes szolgáltatás és termék ugyanaz lenne, ők nem.

Európai és afrikai országokban az OVH megosztott tárhelyet értékesít, ázsiai, észak-amerikai és óceáni országokban dedikált és magánszerverek értékesítésére koncentrál. Eltérő említés hiányában ez a felülvizsgálat az Egyesült Királyság weboldalára és annak megosztott tárhely-terveire összpontosít.

Az OVH egy szolgáltatásban gazdag tárhely-szolgáltató, amely számos különféle szolgáltatást kínál. A személyes tárhely-fiókokhoz tartozó szolgáltatások nagyban különböznek a dedikált és a felhőalapú otthoni ügyfelek számára kínált szolgáltatásoktól, de néhány szolgáltatás alapkivitelben elérhető.

A tervek között szerepel például egy ingyenes domain név az első évre, ingyenes SSL tanúsítványok és anti-DDoS védelem. Ez egy teljesen menedzselt hostnak is nevezi magát, bár ha az áttekintéseknek valami megy, az ügyfelek különböznek.

Globális adatközpontok

Az OVH kibővítette az adatközpontok hálózatát, ami azt jelenti, hogy kiválaszthatja, hogy hol kívánja webhelyét üzemeltetni.. Jelenleg adatközpontokkal rendelkezik Kanadában, Szingapúrban, Ausztráliában, Lengyelországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, valamint az Egyesült Államok keleti és nyugati partján.., hamarosan Spanyolországgal, Olaszországgal és Hollandiával.

OVH-funkciók

Erős ökoszisztéma

Az OVH ökoszisztéma a közösségi fórumokból, csoportos laboratóriumokból és digitális indítópultból áll. A csoportlaboratóriumok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az általános kiadások előtt kipróbálhassák az új kiadásokat, miközben az indítópad egy dedikált gyorsító program, amelynek célja az innováció előmozdítása..

OVH-features1

AI és gépi tanulás feldolgozása

Az OVH felhőmegosztása szolgáltatásként történő tárolást is kínál, és feldolgozási teljesítményt nyújt, leginkább a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulási algoritmusok számára. Ez szilárd választást jelent a tudósok és a kutatócsoportok számára, valamint az üzleti tulajdonosok, a bloggerek és a hobbisták számára. Mindenkinek van egy kis dolga.

Speciális szerverek

Míg a cég rengeteg olcsóbb tárhely lehetőséget kínál, valódi ereje a fejlett szerverek hatalmában rejlik. Mindenféle jótékony hatással vannak, beleértve a nagyobb erőforrásokat, a gyorsabb betöltési időt és 500 GB tárhelyet tisztán a biztonsági másolatok készítéséhez. Ideális e-kereskedelmi webhelyek tárolására és egyéb körülményekre, amikor a webhely létfontosságú az alaptevékenységéhez.
Az OVH megkönnyíti a legtöbb dolog elvégzését, akár új fiókra iratkozzon fel, akár rutinszerver-adminisztrációs feladatokat végezzen. A legtöbb interfész meglehetősen magától értetődő, és az egyetlen valódi kérdésem az volt, amikor a tudásbázison keresztül megpróbáltam választ találni a konkrétabb technikai kérdésekre..

Hozzon létre egy fiókot

Arra gondoltam, hogy a legjobb módja annak, hogy megszerezzék az OVH-t, egy fiók létrehozása, és el kell ismernem, hogy a A hétlépcsős folyamat eleinte ijesztőnek tűnt. Nem túl sokáig tartott a folyamat átnézése, bár észrevehetően hosszabb volt, mint általában. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a regisztrációs folyamatról.

Tartomány összekapcsolása és a WordPress telepítése

Összekapcsoltam egy domaint és telepítettem a WordPress-t, de csak addig, amíg átváltottam az irányítópultot franciaról angolra. A fiók létrehozásának kemény folyamata után, szép meglepetés volt, hogy a WordPress már telepítve van.

Még mindig össze kellett kapcsolnom a domain nevet, és szerencsém volt, hogy volt korábbi tapasztalataim. Ha újszülött lennél, akkor könnyen eláraszthatná a zsargont, és a társaság kevés támogatást kínál, vagy egyáltalán nem nyújt támogatást. A tapasztalataimról itt olvashat bővebben.

Könnyű testreszabás

Az OVH-val való együttműködés egyik fő előnye, hogy infrastruktúrája elég nagy ahhoz, hogy gyakorlatilag bármit igényelhessen, amire szüksége lehet (a megosztott tárhelytől és a dedikált szerverektől a domain nevekig és az SSL-tanúsítványokig), ezáltal valami egyablakos ügyintézés.

Plusz, amikor beállítja a csomagot, ez majdnem olyan, mint a la carte menüből történő megrendelés – hozzáadhat DNS Anycast, DNS védelmet, hozzáadhat 17 PoP GeoCache Accelerator programot és még sok más, ezáltal egy nagyon rugalmas terv.

Teljes skálázhatóság

Az átfogó kínálat egyik előnye az könnyedén fel-le méretezheti a tárhelyi tervét. Ez azt jelenti, hogy folytathatja a továbbfejlesztést, amikor vállalata növekszik, és extra forrásokat hozhat be, ha nagy marketing kampányok vagy szezonális növekedések során küzdi a kereslet kielégítését..

Telepítési lehetőségek

Az OVH egyik hátránya, hogy csak korlátozott számú előre telepített CMS-modullal rendelkezik, csak a WordPress, a PrestaShop, a Drupal és a Joomla! Szerencsére ez nem számíthat túl sokat, mert elég könnyű feltölteni a saját telepítőjét, és a szerver segítségével futtatni azt a szoftvert, amelyet a helyzet igényel.

OVH-könnyű használat
Az OVH szerverei a legtöbb fióknál elég gyorsak, bár ez egyáltalán nem a legjobb a piacon. A tisztességes sebesség valószínűleg a globális adatközpontoknak köszönhető. Ezért sok felhasználó fordul az OVH-hoz felhő- vagy dedikált tárhelyért, a megosztott vagy a VPS-tervekkel szemben.

A legtöbb értékelő elégedett a weboldal sebességével, de amikor az embereknek problémák vannak, a támogatási csapat lassú és gyakran segédképtelen, leállásokhoz vezet, ha nem talál megoldást.

Mint mindig, úgy döntöttem, hogy leteszek néhány saját tesztet, hogy megnézem, milyen volt az előadás, és Megállapítottam, hogy a szerverek egész Európában elég gyorsak voltak, és Amerikában nem túl kopott, bár kissé lassabban töltődött be az LA területéről. Mindent egybevetve, nem sem a legjobb, sem a legrosszabb, amit láttam, de egyszerűen ott van a felső harmadban.

OVH-teljesitmény
Az OVH elkülöníti támogatási kínálatát attól függően, hogy ki vagy, és mire van szüksége segítségre.

Például az új ügyfelek használhatják a telefont, vagy e-mailt küldhetnek a csapatnak, míg a technikai kérdéseket fel lehet is tenni a közösségi fórumon, irányítani a technikai tanácsadóknak a Twitteren, vagy elküldeni támogatási jegyekkel az irányítópulton.. VIP támogatás szintén elérhető havi díj ellenében.

Az OVH tudásbázisa az egyik legátfogóbb, amit láttam, bár a navigálás kissé nehézkes lehet, különösen, ha nagyon konkrét kérdése van. És ha valami nem tartozik a dokumentációba, az OVH a közelmúltban is közösségi fórumot indított. Ez majdnem pótolja az al-par ügyfélszolgálatot.

Jó, hogy a súgódokumentáció annyira lényeges, mert bosszantóan nehéz az ügyfélszolgálattól választ kapni. Készítettem egy támogatási jegyet hétfő reggel 9: 30-kor.

OVH-támogatás

Két munkanapon keresztül türelmesen vártam, hogy megkapjam a választ. A válasz azonban csak azt állította, hogy továbbítottam a műszaki támogatási osztályhoz.

OVH-support1

A technikai támogatás kissé gyorsabban válaszolt, és egy nappal később válaszolt. Ennek ellenére óriási három munkanapon kellett válaszolni, hogy meglegyen egy alapvető kérdés.

OVH-support2
Az OVH széles skáláját kínálja az árazási terveknek, kezdve rendkívül olcsó személyes tárhely az egyedi dedikált szerverek és a szolgáltatásban gazdag felhőtárhely számára. Aztán vannak olyan kiegészítők, mint a VIP támogatás és egyéb fejlesztések, amelyeket fontolóra kell venni, tehát az OVH árainak kérdése olyan, mintha megkérdezi, mennyi darab húr van.

Általános szabályként, egy kicsit a prémium vége felé, de olcsó hostolást is kaphat, ha erre számít.

törlések & A visszatérítések

Ha a Website Planet rajongója vagy, akkor elolvasta az OVH-val kapcsolatos, a szüneteltetésről szóló korábbi blogbejegyzésünket, célszerűen „OVH, miért nem engedtél, hogy töröljelek?” Lehet, hogy kitalálhatja, hogy ment a lemondási folyamatom.

Ha elolvassa a lépésről lépésre szóló útmutatót, akkor nem csak megtudja, hogyan lehet lemondni. Azt is látni fogja, hogy bár ez még nem tökéletes, a folyamat javult (kissé).

Mennyibe kerül az OVH? Az OVH 2 és 8 dollár között kínál terveket. Az ár attól függ, hogy milyen típusú hostolási tervet választott. Az alábbiakban láthatja a frissített (hetente frissített) árazási táblázatot.
Melyik OVH tervet kell kapnom? Javaslatom az, hogy olcsóbb tervvel kezdjem. Később bármikor frissíthet. Az OVH segíthet a drágább tervre való áttérésben. A látogatók számának növekedése sokszor a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, és addig nem kellene sok pénzt fizetnie, amíg az nem merül fel. Természetesen az Ön igényei változhatnak, és konzultálhat az OVH otthoni szakértőjével itt.
Mennyire jó az OVH ügyfélszolgálata? Az OVH nem az egyik legnépszerűbb webtárhelyünk. Ennek oka lehet az is, hogy az OVH kicsi, a radar alatt üzemeltető szolgáltató. Van egy kis tárhelyszolgáltató társaságnak előnyei – ügyfélként fontosabb számukra. Megnézheti a a legnépszerűbb web hosting szolgáltatások itt.

Hogyan illeszkedik az OVH a versenyhez??

Az OVH nem mindenki számára elérhető, de megvan a maga módja. Ha rendelkezik know-how-val a támogatási kérdések többségének megoldására önmagában, akkor lehet, hogy nem számít, hogy a támogatás nem nagy. Emiatt ez a házigazda általában jobban megfelel a szabadúszó fejlesztőknek vagy ügynökségeknek, mint a tipikus vásárlóinak.

Kivétel ez alól, ha személyes felhasználó vagy, és olcsó tárhelyre van szüksége, amely végül az OVH vendéglátását a szélsőségekre hagyja.

Ez szokatlan beállítás, de úgy tűnik, működik az OVH számára. Az igazi kérdés az, hogy sikerül-e rávenni.

Lehet, hogy az OVH jó szolgáltatást kínál elfogadható áron, de megfelel-e az OVH-nak top web hosting cégek? Nehéz megmondani „igen”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map