Zenbox áttekintés 2020 – Olyan népszerű, de vajon jó?

A Zenbox lengyel web hosting társaságot 2012-ben alapították, mint új új vállalkozást az iparban. Ők az elsők az országban, amelyek felhő-tárhelyet kínálnak, és úgy vélik, hogy megoldásaik előfutói a tárhely új korszakának. Jelenleg webhelyük és szolgáltatásuk csak lengyel nyelven érhetők el.


Jellemzők és a könnyű használat

Ahelyett, hogy tipikus megosztott, felhőben vagy felügyelt tárhelyszolgáltatást kínálna, a Zenbox más megközelítést választott; egyesítették a hibrid felhő dizájn a legjobb szoftver és hardver segítségével, amelyet a piac kínál. Ez biztosítja a gyors és megbízható szolgáltatás továbbá rugalmas és biztonságos rendszerek.

A Zenbox kínálata nagyon egyértelmű: minden terv korlátlan tárhelyet, sávszélességet, adatbázisokat, domaineket és e-mail fiókokat tartalmaz. Az egyetlen a különbség abban rejlik, hogy mekkora lehet az egyedi látogatók száma, amelyeket havonta engedélyezhet. Mindegyik tervet az egyedi látogatói szám korlátozása alapján nevezték el: a Zenbox 5k esetében havonta 5000 egyedi látogató van; A Zenbox 25k havonta 25 000 egyedi látogatót tesz lehetővé; A Zenbox 50k havonta 50 000 egyedi látogatót tesz lehetővé; A Zenbox 100k havonta 100 000 egyedi látogatót tesz lehetővé. Ha kapsz több mint 100 000 egyedi látogató havonta, vegye fel velük a kapcsolatot a testreszabott tárhely-terv.

De ne aggódjon: Zenbox nem bünteti Önt csak azért, mert webhelye a vártnál népszerűbbé válik. Tehát ha véletlenül megvásárolja például a Zenbox 5k tervet, és akkor 6 000 látogatót szerez abban a hónapban, akkor nem fog felébredni egy nap, és hirtelen felfüggesztheti tárhely-fiókját. (Ha ez rendszeresen megtörténik, akkor előfordulhat, hogy kapcsolatba lép egy Zenbox képviselővel, hogy megkérdezze, szeretné-e frissíteni a tervét.)

Zenbox

A Zenbox elég sokat fektetett a tárhely-infrastruktúrába annak érdekében, hogy a felhasználók számára a leggyorsabb hardvert és szoftvert biztosítsa a lengyel piacon. A tipikus MySQL adatbázisok helyett ezt választották MySQL PerconaDB, amelyig felmegy háromszor gyorsabban, mint általában. az LiteSpeed ​​Enterprise szerver szintén felfut hatszor gyorsabb mint az Apache webszerverek. Ezenkívül a webhely összes adata tárolódik tiszta SSD-k és futtassa a 32 GB RAM és 16 vCPU. Ők is garantálják 99,99% üzemidő – a bevágás magasabb, mint az ipari átlag 99,9% -a.

A Zenbox egyik sajátossága, hogy nem csupán napi vagy heti biztonsági másolatot készítenek az Ön adataira – ezt megteszik minden hat órában. Minden példány legfeljebb hét napig tartható, így biztos lehet benne, hogy bármilyen baleset is bekövetkezik, legfeljebb hat óra munkát veszíthet.

Árazás és támogatás

A Zenbox árazási rendszerei ugyanolyan egyszerű, mint a fogadási tervük. Ha egy éves szerződési időtartamot választ, akkor egy havi átalánydíjat fizet két hónappal ingyen. Nincsenek megtévesztő promóciós árai, amelyeket a kezdeti idő után feltámasztanak: a csomagjaik, valamint az áraik teljesen átlátszó. Ezenkívül, mivel korlátlanul nagyjából mindent kínálnak a fogadási tervükkel, azt mondanám, hogy árai jóval a piac átlagán belül vannak, ha nem is alacsonyabbak..

Nem állnak rendelkezésre ingyenes tervük, de van egy 14 napos ingyenes próbaverzió amely webhely-migrációs szolgáltatást és alapvető támogatást tartalmaz a fiókkezeléshez. Ráadásul, ha egy másik hosting cégtől költözik át, és szerződést vásárolt a Zenbox-tól, akkor ők is megteszik örömmel hosszabbítják meg a Zenbox-szerződés érvényességi idejét mindazonáltal sok hónapig elhagyta a korábbi hosting cégét. Ez akár kilenc ingyenes hónapot is igénybe vehet Önnek – ez egy nagyon nagylelkű ajánlat.

A hostolási tervek közötti váltás elég egyszerű, de még mindig fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Mivel a fogadási terveik teljes egészében a kapott egyedi látogatók számán alapulnak, ám meglehetősen proaktív módon figyelik a fiókhasználatot, és kapcsolatba lépnek Önnel, ha szükség van egy másik tervre való frissítésre..

Ügyfélszolgálatuk 24 órán keresztül elérhető e-mailben és a kapcsolatfelvételi űrlapon a saját honlapjukon. Kicsit csalódást okozott, hogy még a támogatási jegyrendszer sem volt érvényben, ám örültem annak, hogy nagyon reagál az ügyfelek e-maileire kissé primitív csatornáik ellenére. Megfelelő tudásbázissal is rendelkeznek, bár ez teljes egészében lengyel nyelven működik.

Hogyan illeszkedik a Zenbox a versenyhez??

A Zenbox egy feljövő felhő-házigazda, amely szülőföldjükön, Lengyelországban egyre népszerűbb. A dobozon kívüli megoldásaik nagyszerű ajánlatot jelentenek a lengyel kkv-k számára, de a külföldi ügyfeleknek nagyobb gondjai lehetnek a kizárólag lengyel szolgáltatással.

Előnyök

 • Biztonsági mentések hat óránként
 • 14 napos ingyenes próbaverzió
 • Szerződés-meghosszabbítások, ha másik hostról vált
 • Rendkívül gyors kiszolgálók és operációs rendszerek

Hátrányok

 • Nincs élő csevegés vagy telefonos támogatás
 • A weboldal és a szolgáltatás csak lengyel nyelven érhető el
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map