CoffeeCup pregled 2020. – Zašto postoji toliko mnogo miješanih recenzija

CoffeeCup-pregled


Zabavni i elegantni oblici s besplatnom verzijom

CoffeeCup Form Builder jednostavan je program s minimalnim potrebnim učenjem. Sve dok vaš web domaćin podržava PHP, možete stvoriti složene web obrasce uz pomoć ovog jednostavnog sučelja povuci i ispusti. Unesite potvrdne okvire, radio gumbe, tekstna polja, padajuće popise ili čak polja za detalje plaćanja: svoj obrazac možete prilagoditi po želji i kontrolirati kako to izgleda vašim korisnicima. Besplatna verzija Lite dovoljna je za većinu korisnika iako su dodatne mogućnosti dostupne uz planove s višim slojem.

Za razliku od određenih graditelja oblika, CoffeeCup dobro služi širokom krugu korisnika. Početnici dobivaju jednostavno sučelje lako za korištenje koje im omogućuje stvaranje i objavljivanje obrazaca bez ikakvog znanja o programiranju. Međutim, napredniji korisnici također imaju mogućnost daljnjeg prilagođavanja obrazaca: softver omogućava pregled podijeljenog zaslona i do 11 unakrsnih preglednika neobrađenog koda, tako da korisnici mogu testirati i uređivati ​​obrasce u više formata.

Zašto odabrati CoffeeCup?

 • Izgradite moćne web obrasce u nekoliko minuta bez kodiranja
 • Obrasci u obliku HTML5 i CSS3S
 • Jednostavno integrirajte svoj obrazac s popularnim pružateljima usluga plaćanja
 • Obrasci domaćina na S-disku ili vašem vlastitom poslužitelju

Želite znati je li CoffeeCup pravi za vas?
Provjerimo!

CoffeeCup-predlošci

Dizajn od predložaka u trenu

Jednostavno možete stvoriti obrazac iz predloška odabirom Datoteka>Novo sa predloška.

Izbor predloška: Postoji oko 2 desetaka predložaka, u rasponu od najosnovnijih / najvažnijih oblika, do oblika e-trgovine. Sve su predloške vrlo čisto dizajnirane i jednostavne za upotrebu.

Prilagodba: Možete prilagoditi pojedinačne predloške sadržaju vašeg srca. Lite verzija sadrži desetak duhovitih tema koje će vam pomoći da primijetite / popunite obrazac. Više ih je dostupno za kupnju ili su uključene u verziju s plaćenim.
CoffeeCup-obilježja

Kava uz kuhanje sa značajkama

CoffeeCup dolazi s dobrim brojem funkcija, čak i na razini Lite, kako bi vam pomogao da brzo izgradite nevjerojatne oblike.

Kada dođete do stvaranja obrasca, možete pristupiti svim alatima i značajkama s desne strane zaslona, ​​koje su sve raščlanjene u dobro osmišljene kategorije. Što je viši sloj plana, to će postajati dostupno više značajki, ali većina će besplatnih verzija pronaći dovoljno dobru.
CoffeeCup-jednostavnost korištenja

San za korištenje s neposrednim objavljivanjem

Ako ste početnik, prvo što želite vidjeti je jednostavno sučelje koje se koristi, bez nereda i s minimalnim alatima i značajkama koje će vam pomoći da napravite obrazac. Srećom, CoffeeCup stvarno dobro postupa s ovim područjem, pa stvaranje i objavljivanje oblikuje komad torte.

Preuzimanje i instaliranje aplikacije prilično je jednostavno, ali potreban je poseban korak da biste konfigurirali / stvorili svoj S-Drive. Sama web stranica S-Drive jednostavna je za upotrebu i upravljanje.

Najbolji dio je intuitivno sučelje što ga čini savršenim izborom za početnike. A ako ste netko s više vještina kodiranja ispod pojasa – tada imate puno mogućnosti da svoje obrasce podignete na novu razinu! S više načina pregledavanja vašeg rada, uključujući podijeljeni zaslon i do 11 preglednika unakrsnog preglednika – do objave web mjesta zaista ćete biti spremni za bilo koji format.

CoffeeCup-pomoć

Besplatna podrška za sve!

CoffeeCup je jedan od rijetkih pružatelja usluga koji nudi besplatnu podršku svim svojim korisnicima. Povrh svega, oni ohrabruju korisnike da dobiju prioritetnu podršku iz svoje sobe za podršku u kojoj obećavaju da će odgovoriti u roku od 24 sata.

Opsežna baza znanja sadrži različite članke kao i savjete i trikove.
CoffeeCup ima blog sa svim najnovijim vijestima, a tu je i forum na kojem potiču prijedloge za značajke i proizvode. Uz preuzimanje / kupnju uključen je korisnički vodič za graditelje na 63 stranice.

 • Podrška putem e-pošte
 • Forum – plus poseban program veleposlanika za entuzijaste
 • Centar za podršku
 • Telefonska podrška
 • Blog
 • Video vodiči
 • Live Chat

Dvije vrste određivanja cijena: Softver i S-Drive

Cijene za CoffeeCup su višestruke. S jedne strane imate Builder web obrasca koji je skupocjen nakon dvotjednog probnog razdoblja, koji uključuje alat za izradu obrasca, uz razne druge alate za korisnike računala, i Lite verziju koja je besplatna. Zatim imate S-Pogon, što je od ključnog značaja ako ne želite sve ručno prenijeti na svoju web stranicu. Iako je softver dobar, povezivanje s S-Drive naknadama može vam pružiti stvarnu prednost u odnosu na konkurente. Postoji jamstvo povrata novca od 30 dana i besplatno probno razdoblje od dva tjedna, tako da zaista nema što izgubiti.

Kako se CoffeeCup podudara s konkurencijom?

CoffeeCup je mučna vrsta softvera i usluga, s nekoliko upozorenja u pogledu cijena. Graditelju je to skupo, osim ako se ne snađete u Lite verziji. Međutim, sa planom Free nemate nikakve upotrebe / pohrane oblika. Korisnici električne energije sa svojim vlastitim poslužiteljima možda će najbolje iskoristiti Lite plan, ali nadogradnjom na bilo koju od premijskih verzija dat ćete potpuno predstavljene obrasce, pružajući dobru vrijednost za vaš novac..

Pro

 • Jednostavan graditelj osnovnih oblika
 • Instant integracija sa S-Driveom
 • Regularni izrazi dodaju snažne značajke

CON’S

 • Softver pune verzije skup
 • Odvojeni trošak za S-Drive

Kliknite ovdje kako biste isprobali CoffeeCup.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map