Aldeahost Review 2020 – ispunjava li naše standarde?

Osnovana 2009. Godine, meksička web hosting tvrtka AldeaHost obuhvaća: mali tim od desetak osoblja koji se ponose svojom „herojskom tehničkom podrškom“, brzim brzinama poslužitelja i inovativnošću. Njihov raspon usluga uključuje razne zajedničke hosting pakete i virtualne poslužitelje, kao i usluge s dodanom vrijednošću kao što su web dizajn i stvaranje sadržaja. Iako nemaju svoje centre podataka, u partnerstvu su s četiri dobro uspostavljena podatkovna centra u Sjedinjenim Američkim Državama i Nizozemskoj kako bi opsluživali 2000+ jaku korisničku bazu..


Aldeahost

Značajke i jednostavnost upotrebe

AldeaHost nudi stabilne hosting pakete sa 99,5% hardvera i mrežnog produžetka. S pet planova pod zajedničkim hostingom, AldeaHost vam daje mogućnosti koje mogu odgovarati vašem proračunu. Pogledajmo ukratko njihove popularne zajedničke pakete.

 • Pametan Samo hosting – Uz prostor na disku od 350 MB i 3,5 GB mjesečne propusnosti pogodan za hostiranje jedne web stranice, ovaj plan je dobar za sve koji grade osobni blog ili malu trgovinu za e-trgovinu..
 • Solo hosting mini – Pogodno za mala poduzeća, ovaj plan dolazi s 1 GB prostora na disku, 7 GB mjesečne propusnosti i neograničenim brojem e-poruka.
 • Samo osnovni hosting – Ovaj je paket idealan za dizajnere i može ugostiti do dvije web stranice. Dolazi s 10 GB prostora na disku, neograničenim e-mailovima i 100 GB mjesečne propusnosti.
 • Samo hosting hostinga – Uz prostor na disku od 100 GB, ovaj plan može ugostiti neograničen broj web lokacija koje vode baze podataka s do 500 GB mjesečnog prometa.

AldeaHost također ima još dva zajednička plana hostinga u ovom rasponu, što bi odgovaralo nekome koji održava četiri web stranice ili šest web stranica.

Kad se prijavite za neki od njihovih planova, dobit ćete program za instalaciju jednog klika s preko 200 aplikacija, graditelj web stranice i besplatni auto SSL. Nažalost, niti jedan njihov plan ne uključuje besplatnu registraciju domena. AldeaHost obećava produljenje 99,5% mjesečno; ako vaša web stranica ne radi samo jedan sat u određenom mjesecu, nagradit će vas dva tjedna besplatnog hostinga za svaki sat koji je vašoj web lokaciji bio nedostupan.

Krećući se prema gore, također možete naručiti VPS s visokim performansama i HDD, koji će biti domaćin u američkom podatkovnom centru. Ovo su potpuno upravljani VPS planovi koje je lako nadograditi i dolaze s višestrukim konfiguracijama. Možete prilagoditi svoj VPS kako bi odgovarao vašim potrebama resursa i instalirati sve aplikacije bez ograničenja. Njihov operativni sustav po izboru je CentOS, a u paket su besplatno uključili cPanel i WHM.

Komercijalni hosting je također dostupna kupcima koji žele postaviti web stranice za e-trgovinu s integriranim košaricama. Ako planirate koristiti WordPress za svoju web lokaciju, oni imaju i posebno optimizirane poslužitelje za tu svrhu. Možete birati između tri plana – WordPress Smart, WordPress Mini i Basic WordPress – sve to uključuje SSD pohranu, dobru RAM i moćne procesore koji mogu povećati brzinu vaše web stranice.

cijena i podrška

AldeaHost vam daje niz dobro cijene unaprijed pripremljeni hosting paketi kao i prilagodljivi virtualni poslužitelji. Našao sam njihove dijeljenje hosting paketa po cijenama vrlo fer, ali njihova VPS paketi su bili na strani cijena; štoviše, njihovi se načini naplate razlikuju od plana do plana (zajednički hosting se naplaćuje godišnje ili mjesečno, dok VPS hosting naplaćuje se kvartalno).

Prilikom odjavljivanja imate brojne mogućnosti plaćanja poput PayPal, bankovni prijenos i MercadoPago karticu. Vaš račun za hosting bit će aktivan čim odobrite plaćanje. Od tamo dolaze korisnici zajedničkog hostinga 30 dana za procjenu usluge – ako iz bilo kojeg razloga budu nezadovoljni, mogu zatražiti povrat novca pod pretpostavkom AldeaHost-a povrat novca zagarantovan.

Iza njihovih super brzih i besprijekornih usluga hostinga stoji prijateljski tim za tehničku podršku koji se brine za matice i vijke poslužitelja na licu mjesta, tako da vaše web stranice i aplikacije mogu nesmetano raditi 24 sata dnevno. Nažalost, iznad toga, njihovu korisničku podršku nisam smatrao herojskom kao što tvrde: njihova chat uživo dostupan je samo tijekom meksičkog radnog vremena, kao i njihovi telefonski operateri i sustav za podršku karata. Nadalje, korisnička podrška trenutno je dostupna samo na španjolskom, tako da strani kupci uslugu mogu smatrati nedostupnom. Također možete provjeriti njihove često postavljana pitanja (FAQ) i bazu znanja, ali također su u cijelosti na španjolskom.

Kako se Aldeahost podudara s konkurencijom?

Meksički AldeaHost sa sjedištem u Meksiku definitivno ima svoju dostupnost i brzinu poslužitelja na njihovoj strani. Međutim, vrlo je vjerojatno da će za širenje mnogo više od ovoga trebati povećati korisničku podršku i povećati pristupačnost svojih planova većeg broja poduzeća..

prozodija

 • 99,5% produženog jamstva
 • Brzi poslužitelji
 • Prijateljska podrška španskog jezika
 • Hosting planovi s konkurentnim cijenama

kontra

 • Nije dostupna 24-satna podrška
 • Web stranica je samo na španjolskom
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map