CRAZY domena pregled 2020. – ne odgovara do prijevara

crazzydomains main


Crazy Domains je australska hosting tvrtka koja ima svjetsku prisutnost. Osnovani su 2000. godine uredi u Australiji, Europi, Aziji, Indiji, Novom Zelandu, Bliskom Istoku, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama. Oni imaju različite verzije svoje web stranice, ovisno o vašoj lokaciji, kao što su Australija, Hong Kong, Indija, Indonezija, Malezija, Filipini, Singapur, UAE i Novi Zeland. Međutim web stranica je uvijek na engleskom.

Značajke i jednostavnost upotrebe

crazydomains (1)

Lude Domene, prilično iznenađujuće, prije svega su matični domeni. Međutim, oni također prodaju niz hosting usluga. Kao standard, njihov planovi zajedničkog hostinga imaju sljedeće značajke:

 • 99,9% produženog jamstva
 • Automatske sigurnosne kopije zadržane su 30 dana
 • Registracija domena dostupna je uz nadoplatu
 • Jedna domena u osnovnom paketu, neograničene domene u višim slojevima
 • SSL certifikat dostupan uz doplatu
 • 150GB HDD, 500GB SSD ili neograničen prostor na disku
 • Neograničen prijenos podataka

Svi planovi dolaze s cPanel (Linux) ili Plesk (Windows), a program za instalaciju jednim klikom za preko 200 programa, i detaljnu statistiku posjetitelja. Postoji i obilje mogućnosti posebno za napredne korisnike kao što su FTP, FTPS i SSH pristup, podrška za PHP sve verzije (uključujući 7) i napredni kodni jezici kao što su Python, Ruby, Ruby on Rails i mnogi drugi. Windows planira podržati ASP i ASP.NET okvire. Dostupni su i Cron poslovi i dnevnici pogrešaka kako bi se osiguralo optimalno funkcioniranje vaše web stranice.

Dvije značajke koje su se posebno istaknule kod ovog pružatelja usluga jesu one s planovima više razine, baze podataka ugoštene su na SSD-poslužitelju i to Ublažavanje anti-DDoS napada uključeno je u sve dijeljene planove hostinga. Prvo je rijetkost kod većine pružatelja usluga, obično će se samo datoteke nalaziti na SSD poslužiteljima. Potonje je također neuobičajeno, osim s više premijum planova, što pokazuje da su Crazy Domains pokušali uložiti u čvrstu infrastrukturu.

Lude domene posjeduje podatkovne centre u Australiji i Velikoj Britaniji, kao i poslužene servere u SAD-u, Belgiji, Indiji, Hong Kongu i Singapuru. Koriste robusnu Dell tehnologiju umreženu s Cisco usmjerivačima, u kombinaciji s N + 1 UPS reducirima snage i opterećenja. Njihova je mreža potpuno suvišna i toliko su sigurni u svoju tehnologiju koju nude 99,9% produženog jamstva. Nadalje, imaju 24/7 certificiranih inženjera.

Cijene i podrška

crazydomeins (2)

Na prvi pogled, cijene izgledaju vrlo jeftino. Međutim, kad uđete u blagajnu postaje očigledno da trebate neto ostvariti najniže stope kupite nevjerojatnih 120 mjeseci unaprijed.

Drugo, imaju puno upsells tijekom procesa odjave kao što su sigurnosne kopije web stranica, SSL certifikati i analitika posjetitelja. Oni se često uključuju besplatno kod drugih davatelja usluga, ali uz Lude domene sve su to dodatni troškovi. Ono naopako je da korisnicima daju visoke razine resursa i mogućnosti u svojim planovima. Međutim, ako vam stvarno ne trebaju tona za pohranu i adrese e-pošte, naći ćete Lude domene prilično precijenjene u vaše svrhe.

Planove možete kupiti u tri, 12, 24, 36 i 120 mjeseci. Nisam sigurna da bih se ja, ili većina novih vlasnika web stranica, obvezao na mandat od deset godina, ali cijenim značajni popust. Lude Domene trude se suprotstaviti ovim dugim uvjetima nudeći velikodušno 60-dnevna garancija povrata novca.

Oni imaju 24/7 prodaja i tehnička podrška. Izuzetno pružaju lokalni telefonski brojevi za otprilike 20 zemalja svijeta, kao i e-pošta, faks i uobičajena poštanska pošta. Malo me nervirao njihov protokol podrške: oni imaju prozor za razgovor uživo koji stalno govori da su sada na mreži, ali nakon što pošaljete poruku, jasno je da je to samo obrazac za generiranje potencijalnih klijenata koji će klijentima poslati e-poštu , što smatram malo pogrešnim. Na pozitivnoj strani, dobio sam prijateljski i koristan odgovor na moje pitanje u roku od nekoliko minuta.

Ako također želite samostalno rješavati probleme, oni imaju velika baza znanja i izuzetno popularna Facebook stranica.

Kako se CRAZY domene podudaraju s konkurencijom?

Crazy Domains je velika međunarodna tvrtka s impresivnom ocjenom zadovoljstva kupaca od 93%. Međutim, najbolje ih preporučuju za organizacije sa većim zahtjevima za pohranu, jer su njihovi planovi pomalo precijenjeni za one kojima je potrebna samo jednostavna, osnovna web lokacija..

Lude domene mogu ponuditi dobru uslugu po razumnoj cijeni, ali podudaraju li ih s top web hosting tvrtki? Teško nam je reći „da“.

prozodija

 • Planovi s bogatim značajkama s dobrim kvotama resursa
 • Dobro jamstvo za produženje rada
 • Međunarodna prisutnost na svjetskim poslužiteljima
 • Dugogodišnji rezultati s puno zadovoljnih kupaca

kontra

 • Neke uobičajene inkluzije su dodatni troškovi
 • Diskontne stope vrijede samo za vrlo dugotrajne uvjete

Hosting vrhunske kvalitete dostupan je sada na atCrazy domenama

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map