GoGvo pregled 2020 – Možete li mu zaista vjerovati?

GoGvo je u redu, ali fino nije dovoljno dobro. Iako je GoGvo pristojni web domaćin, možete dobiti bolju kvalitetu hostinga po povoljnijoj cijeni Hostinger, na primjer.


GoGvo je 1999. osnovao Joel Therien, a započeo je kao usluga upravljanja e-poštom i usluga automatskog odgovora, ali od tada se razvio u punopravni pružatelj usluga web hostinga i marketinških alata. Njihove usluge hostinga uključuju zajednički hosting, hosting u oblaku, hosting prodavača i posvećeno posluživanje poslužitelja.

Značajke i jednostavnost upotrebe

Svi dijeljeni planovi hostinga uključuju neograničen prostor na disku, propusnost, poddomene, računi e-pošte, baze podataka MySQL i FTP računi – velikodušna ponuda po industrijskim standardima. Međutim, jasno su usmjereni prema usmjeravanju kupaca na njihove pakete za hosting prodavača. Čak i sa svojim zajedničkim usporedbama plana hostinga, oni ukazuju na to da su određene značajke dostupne samo domaćinima preprodavača.

svi njihovi planovi hosting hostinga uključuju neograničena imena domena, instalacije Web Host Managera (WHM), prostor na disku i propusnost. Sva ograničenja postavljaju se prvenstveno na njihove značajke alata za marketing. Na primjer, njihov Gold Hosting plan prodavača dolazi s najviše 500 pretplatnika automatskog odziva i 10 softverskih mjesta za konferencijske programe, dok njihov Diamond Reseller Hosting plan ima najviše 30.000 pretplatnika i 300 konferencijskih softverskih mjesta.

Ne iznenađujuće i u skladu s stručnošću izvršnog direktora Joel Therien kao internetski marketer, jedna od najboljih značajki koje GoGvo nudi kao pružatelj web hostinga je njihov integrirani marketinški alat. Ovo uključuje Softver za marketing e-pošte i predloške e-pošte, softver za web konferencije i profesionalne usluge streaminga i stvaranja video sadržaja.

GoGvo

GoGvo također uključuje u sve svoje hosting pakete instalacijski program koji sadrži preko 50 instalacija jednim klikom, kao i cPanel jednostavan za korištenje kako korisnici mogu upravljati svojim računima za hosting. Zajamčeno produženje rada je u industriji norma od 99,9%.

Cijene i podrška

Jedna od najboljih stvari o GoGvo-u je da oni besplatno uključite njihov integrirani marketinški alat sa svim svojim hosting paketima. To znači da njihovi hosting planovi, iako malo na skupoj strani, ako samo plan web hostinga, itekako vrijede troškova – vi nabavite web hosting plus marketinške alate za djelić onoga što obično platite.

GoGvo nema besplatni plan, ali zaštitite vas 30-dnevna garancija povrata novca ako obavijestite njihov tim za korisničku podršku u probnom roku. Od vas traže da navedete razlog svog otkaza kako bi poboljšali svoje usluge, ali ne zahtijevaju. Alternativno, ako u bilo kojem trenutku želite nadograditi ili nadograditi svoj plan hostinga, možete obavijestiti njihov tim za korisničku podršku putem live chat-a, e-pošte, telefona ili njihovog sustava ulaznica za podršku.

Nedostatak GoGvo-a je da on ima tendenciju često rasprodati – što može biti iritantno nakon nekog vremena. Također, njihovi poslužitelji i korisnička podrška tijekom godina nisu bili najpouzdaniji: u prošlosti su imali poprilične posljedice za prekomjerne zastoje i neaktivnu korisničku podršku..

Po tome je Joel Therien dobro poznat po svom mantra „uvijek se poboljšava“ i nedavna izvješća ukazuju na poboljšanje brzine njihove korisničke podrške i rješavanja problema. Zapravo, nekoliko pitanja koja sam postavio sa svojim Help Deskom riješena je za nekoliko sati.

Koliko košta GoGvo? GoGvo nudi planove od 1 do 45 dolara. Cijena ovisi o vrsti koju hosting plan odaberete. Ažuriranu tablicu cijena (ažurirano tjedno) možete vidjeti dolje.
Koji bi GoGvo plan trebao dobiti? Moja preporuka je da počnem s jeftinijim planom. Uvijek možete nadograditi kasnije. GoGvo vam može pomoći pri prelasku na skuplji plan. Povećanje posjetitelja mnogo puta traje duže od očekivanog i ne biste trebali platiti puno novca dok se ne pojavi potreba. Naravno, vaše potrebe mogu se razlikovati i možete se posavjetovati s GoGvo stručnjakom za hosting ovdje.
Koliko je dobra korisnička podrška GoGvo? GoGvo nije rangiran kao jedan od naših najboljih domaćina. Ali to može biti i rezultat toga što je GoGvo mali, ispod radara, pružatelj usluga hostinga. Postoje prednosti male hosting tvrtke – što vam je više važan korisnik, vi ste im više važni. Također možete provjeriti našu usporedbu ovdje najpopularnije usluge web hostinga.

Kako se GoGvo podudara s konkurencijom?

GoGvo se čini obećavajući za poduzetnike koji se nadaju dodatnom prihodu putem internetske platforme. Oni imaju dobro razvijenu shemu preporuka i hosting program za prodavače. No, s obzirom na njihove neprimjerene zapise o performansama i podršci poslužitelja, kupcima koji traže izuzetno pouzdan web hosting usluga preporučuje se pažljivo razmisliti prije nego što odaberu GoGvo.

Još uvijek niste sigurni je li ovo pravi web domaćin za vas? Pogledajte našu top preporučeni web domaćini naučiti više.

prozodija

 • Rad i korisnička podrška se stalno poboljšavaju
 • Integrirani sustav marketinga e-pošte jedinstvena značajka
 • Affiliate marketinške mogućnosti putem preprodavačkog programa
 • Značajke e-pošte s dodanom vrijednosti u hosting paketima

kontra

 • Stalno unaprjeđenje može postati neugodno
 • Performanse poslužitelja i korisnička podrška nisu u skladu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map