Host.AG pregled 2020. – Je li podcijenjeno?

Ako ste u žurbi, a želite samo zaključak: za istu cijenu kao Host.ag možete dobiti puno bolje poslužitelje s podrškom 24/7 s Hostinger, pa zašto uopće gnjaviti?!


Sa sjedištem u Bugarskoj, Host.ag isporučuje jedno od najboljih namjenskih hosting rješenja u Europi. Tvrtka upravlja podatkovnim centrima Tier III koji opslužuju više od 23.000 kupaca širom svijeta.

Značajke i jednostavnost upotrebe

Host.ag je prepun značajki koje će obogatiti vaše gostovanje. Evo što ćete dobiti kada se prijavite za njihove namjenske hosting planove.

 • cPanel pristup
 • 24/7 Tehnička podrška
 • 99,9% mrežnog prijenosa
 • IPv6 omogućen hosting
 • Besplatna usluga migracije
 • 3 dana garancija povrata novca
 • Besplatna DDoS zaštita
 • Konkurentne cijene

Kad tražite namjenska rješenja za hosting, uvijek želite dobiti najbolje od pružatelja usluga. Prodajni predstavnici na Host.ag procijenit će vaše potrebe i preporučiti hosting rješenje koje zadovoljava vaše performanse i sigurnosne zahtjeve. Nakon što se prijavite, tehnički tim besplatno će postaviti rješenje za vaše poslovanje. Trebat će vam najviše 24 sata za isporuku vaše narudžbe.

Host.AG

Nemam problema s kvalitetom hardvera. Koriste Dell koji mi je najdraži brend i jedan od najboljih na tržištu. Temeljni hardver je više Tier I mreža Seabone, Telefonica, NTT i Cogent među ostalim pružateljima usluga. mrežna infrastruktura je suvišna zahvaljujući optičkim vezama s raznim fizičkim putovima. S malom stopom kvara i bez zastoja, njihovi poslužitelji mogu se pobrinuti za sve kritične projekte. O tome svjedoče kupci.

Jeste li zabrinuti performanse poslužitelja? Host.ag vas neće iznevjeriti. Kupci uživaju u 24/7 nadzoru poslužitelja i oporavku sustava. Imaju hardverski senzor za praćenje zdravlja i provale koji otkrivaju i rješavaju tehničke probleme koji mogu poremetiti rad vaših namjenskih strojeva. Evo glazura na torti. Dobit ćete besplatna DDoS zaštita koji ublažava DDOS prijetnje koje ciljaju vašu web stranicu ili internetsku uslugu tako da na vaš poslužitelj može teći samo zakoniti promet.

Ako vas zanima prebacivanje ili prelazeći na Host.ag, rado ćete znati da tvrtka nudi besplatne i brze migracije web hostinga za rješenja na Plesku, DirectAdminu i cPanelu. Njihovi stručnjaci za hosting pomoći će vam prenijeti hosting račune, baze podataka i datoteke s vašeg starog domaćina na vaš novi račun koji pokreću Dell serveri s procesorima Intel Xeon s 1.9-3.5 GHz.

Cijene i podrška

Host.ag nudi svojim kupcima četiri prilagodljiva plana koja počinju s inkrementalnim značajkama. Mini plan, koji je početni paket, dolazi s 8 GB RAM-a, 2 diskovna pogona i 1Gbs neizmjerenom propusnom opcijom, osim Hardware RAID i iDRAC konzole..

Plus V6 plan pruža 8–6 GB RAM-a s 3,70 GH, 8 niti i 4x diskovima uz ostale značajke osnovnog plana. Kupci koji odaberu Dodatni plan nabavite 8-192GB RAM-a s diskovima 1.90GHz i 8x i 24 niti. Vrhunski paket, Super plan, daje vam 16-128 GB RAM-a 32 niti i 4x diskove. Također dobivate nepromjerenu propusnost.

Svi njihovi poslužitelji rade na Dellu, a pokreću ih Intel Xeon procesori koji dolaze s besplatnom zaštitom DDos od 500Gbps. Ako želite više prostora za pohranu ili procesora, možete naručiti nosač poslužitelja s OS-om po vašem izboru i licencirani softver kao što je cPanel. S vremena na vrijeme, Host.ag nudi ograničene vremenske ponude za svoje namjenske hosting planove. Dakle, budite na vidiku.

Kada je riječ o hostingu, ne postoji zamjena za posvećenu podršku. Host.ag ima 24/7 tim za korisničku podršku s impresivnim podacima o pružanju usluga. Sa širokim tehničkim iskustvom u CentO-ima, Linux Mint, Ubuntu, VMware-u i Windows Serveru, ovaj tim pruža pravovremenu podršku na licu mjesta putem live chat-a, telefona i sustava podrške za ulaznice. Uvjeren sam da će vas kontaktirati kada vam bude potrebna njihova pomoć. Dostava može varirati od tri do 24 sata.

Host.ag stvari čini jednostavnima. Na početnoj stranici nalazi se lijepa tablica usporedbe cjenovnih planova. Tako ćete vidjeti mogućnosti namjenskih poslužitelja ispod svakog plana. Kada se prijavite, imat ćete pristup cPanel – najbolja svjetska ploča za web administraciju – koja vam omogućuje upravljanje različitim aspektima računa s središnjeg mjesta. Sustav podrške za ulaznice jednostavan je za upotrebu i dostupan je svakodnevno.

Koliko košta Host.AG? Host.AG nudi više planova s ​​cijenama od najviše do najniže. Cijena ovisi o vrsti koju hosting plan odaberete. Ažuriranu tablicu cijena (ažurirano tjedno) možete vidjeti dolje.
Koji Host.AG plan trebam dobiti? Moja preporuka je da počnem s jeftinijim planom. Uvijek možete nadograditi kasnije. Host.AG može vam pomoći kod prelaska na skuplji plan. Povećanje posjetitelja mnogo puta traje duže od očekivanog i ne biste trebali platiti puno novca dok se ne pojavi potreba. Naravno, vaše potrebe mogu se razlikovati i možete se savjetovati s hosting stručnjakom iz Host.AG-a ovdje.
Koliko je dobra korisnička podrška Host.AG? Host.AG nije rangiran kao jedan od naših najboljih domaćina. Ali to može biti i rezultat toga što je Host.AG mali, ispod radara, pružatelj usluga hostinga. Postoje prednosti male hosting tvrtke – što vam je više važan korisnik, vi ste im više važni. Također možete provjeriti našu usporedbu ovdje najpopularnije usluge web hostinga.

Kako se Host.AG podudara s konkurencijom?

Host.ag nudi rješenja posvećena hostingu svjetske klase s puno besplatnih značajki i mogućnost prilagođavanja vaših poslužitelja, a sve njima upravlja tim podrške 24/7.

Prije nego što donesete odluku, toplo vam preporučamo da proverite neke alternativne hosting tvrtke, koje toplo preporučujemo.

prozodija

 • Konkurentne cijene
 • Besplatna DDoS zaštita
 • 3 dana garancija povrata novca
 • 99,9% mrežnog prijenosa

kontra

 • Nema namjenskih IP adresa
 • Nema besplatnog suđenja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map