ICD Soft Review 2020 – toliko popularan, ali ima li dobro?

Ako ste u žurbi i želite samo zaključak: za istu cijenu kao ICDSoft, možete dobiti puno bolje poslužitelje s 24/7 podrškom sa Hostinger.


Sa sjedištem u Sofiji u Bugarskoj, ICDSoft počeo je nuditi svoje usluge web hostinga prije gotovo dva desetljeća. Također nudi WordPress hosting, Node.js hosting, upravljani VPS (virtualni privatni poslužitelj) hosting i reseller program. IDCSoft ima kupci u više od 140 zemalja i domaćin je preko 50 000 aktivnih web stranica. Sa modernim podatkovnim centrima, visokokvalitetnim hardverom i posvećenim timom za korisničku podršku, ICDSoft obećava pouzdano i sigurno okruženje za hosting za sve vlasnike web stranica.

Web-lokacija s informacijskim paketima je polirana i jednostavna za kretanje. Dostupan je na engleskom jeziku, a sve cijene izražene su u američkim dolarima.

Značajke i jednostavnost upotrebe

ICDSoft nudi brojne značajke s dodanom vrijednošću. Za početak je razvio vlastiti interni upravljački panel – nejasno podsjeća na vodeći u industriji cPanel – koji vam omogućuje lako upravljanje svim aspektima vašeg hosting računa. Ovaj upravljačka ploča također podržava dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA), koji se prema vašem nahođenju mogu omogućiti ili onemogućiti.

Ono što najviše volim kod ICDSoft je besplatne dnevne sigurnosne kopije sa svakim dijeljenim računom hostinga. Toliko domaćina omogućuje da plaćate ovu bitnu sigurnosnu značajku, pa je lijepo vidjeti dnevne sigurnosne kopije. Također nudi besplatnu migraciju web mjesta za prvih 100 dana vaše pretplate na hosting, kao i praktičan alat cPanel Importer, koji vam omogućuje da lako premjestiti postojeću web stranicu od svog prethodnog pružatelja usluga hostinga.

Paket Gospodarstvo njegov je zajednički plan hostinga na ulaznoj razini, Idealno za blogere, male tvrtke ili web stranice portfelja. Plan uključuje:

 • SSD za pohranu od 10 GB
 • 500 GB mjesečne propusnosti
 • Neograničeni računi e-pošte
 • Besplatni SSL certifikat
 • 1 web mjesto s hostom

ICDSoft

Iako se paket Economy čini malo restriktivnim, čini se da se drugi dijeljeni planovi hostinga (Business, WebApps i Business Plus) prebacuju u drugu krajnost. Ovi planovi dolaze s 30 GB do 100 GB SSD prostora i 1000 GB do 10 000 GB mjesečne propusnosti.

Ako prerastete ove planove, možete se odlučiti za bilo koji od ICDSoft-ovih upravljanih VPS hosting planova. Također možete odabrati gdje želite da se vaš poslužitelj nalazi – SAD, Europa ili Hong Kong – ali imajte na umu da se dodjela resursa i cijene mogu malo razlikovati..

Cijene i podrška

ICDSoft je nedavno poboljšao raspodjelu resursa i dodao još planova cijena kako bi zadovoljio različite potrebe i proračune korisnika. Sada postoje četiri zajednička hosting paketa (tri za Hong Kong) i pet upravljanih VPS planova za jednu i više web stranica.

Iako tvrtka ne uključuje besplatnu registraciju domene sa svojim zajedničkim hosting i upravljanim VPS paketima, besplatno ime domene pruža se s pretplatničkim pretplatama na jednom web mjestu. Dobivate i sniženu stopu i spektakularnu 100-dnevna garancija povrata novca i popusti za obnavljanje.

Korisnička podrška u ICDSoft vrijedi spomenuti ovdje. Odmah sam se pozdravio sa predstavnikom razgovora uživo kad sam posjetio web stranicu. Iako je web stranica vrlo informativna, agentu sam postavila gomilu općih pitanja i naučila sve što trebam znati.

ICDSoft

Osim live chat-a, posjeduje i najmoderniji sustav ulaznica za podršku 24/7. Obećava da će odgovoriti ulaznice za podršku u roku od 15 minuta i e-poruke u roku od sat vremena. Dostupni su i video tutorijali, opsežna baza znanja i odjeljak s FAQ-om. Tijekom godina, njegov tim za podršku odgovorio je na više od pola milijuna klijenata s prosječnim vremenom odziva od sedam minuta, što je impresivno. Na njegovoj web stranici nalazi se i opsežna dokumentacija za pomoć.

Koliko košta ICDSoft? Cijena ovisi o vrsti koju hosting plan odaberete. Cijene dijeljenog hostinga su jednake mnogim drugim domaćinima i prepune sjajnih mogućnosti. VPS planovi počinju vrlo jeftino, no stope obnove 10 puta više od uvodnih. Tablicu s cijenama (koja se ažurira tjedno) možete vidjeti dolje.
Koji bih ICDSoft plan trebao dobiti? Moja preporuka je da počnem s jeftinijim planom. Uvijek možete nadograditi kasnije. ICDSoft vam može pomoći pri prelasku na skuplji plan. Povećanje posjetitelja može trajati duže nego što se očekivalo, a ne biste trebali platiti puno novca dok se ne ukaže potreba. Naravno, vaše potrebe mogu se razlikovati, a vi to možete posavjetujte se sa stručnjakom za hosting iz ICDSoft.
Koliko je dobra ICDSoft korisnička podrška? ICDSoft nije rangiran kao jedan od naših najboljih domaćina, ali to bi mogao biti rezultat da je ICDSoft mali, nedovoljni pružatelj usluga radara. Postoje prednosti male hosting tvrtke – kao kupcu vam je važniji ICDSoft i on pruža pouzdanu i responzivnu podršku. Također možete provjeriti našu usporedbu ovdje najpopularnije usluge web hostinga.

Kako se ICDSoft podudara s konkurencijom?

ICDSoft je pouzdan pružatelj usluga hostinga najbolji za tvrtke i vlasnike prodavaonica e-trgovine. Svaki je plan prepun značajki i više nego dovoljan za vaše poslovne potrebe. Također sam bio zadovoljan razinom podrške koju sam dobio od njegovog tima za chat uživo.

Prije nego što donesete odluku, pogledajte neke alternativne hosting tvrtke, koje toplo preporučujemo.

prozodija

 • Usluga kupca s visokim odazivom
 • 100-dnevna garancija povrata novca
 • Lokacije poslužitelja u SAD-u, Europi i Aziji
 • Besplatno graditelj web stranica

kontra

 • Ne nudi Windows hosting
 • Nema CDN (mreža za isporuku sadržaja)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map