IDwebhost pregled 2020. – toliko popularan, ali je li uopće dobar?

IDwebhost-overview1IDwebhost pruža indonežansko hosting web mjesto od 2004. godine. Moderna web stranica dostupna je na indonezijskom jeziku. Jedan je od vodećih pružatelja usluga hostinga u Indoneziji, s više od 100.000 kupaca iz cijelog svijeta. Tvrdi se da je jeftin pružatelj usluga, pa će biti zanimljivo otkriti ispunjava li ova vrhunska tvrtka svoj ugled.


Značajke i jednostavnost upotrebe

Ova tvrtka nudi jednostavan i jednostavan izbor zajedničkih hosting planova koji imaju sljedeće osnovne značajke:

 • 99,9% produženja poslužitelja
 • Automatske sigurnosne kopije tjedno (planovi više razine)
 • Besplatna registracija domena s većinom planova
 • Do dvadeset dodatnih domena
 • Besplatni SSL certifikat s većinom planova
 • 90MB do 15GB prostora na disku
 • 1 GB ili neograničena propusnost mjesečno

IDwebhost u pogledu svoje infrastrukture ima više poslužitelja u centrima podataka koji se nalaze širom svijeta. Poslužitelji se pokreću Litespeed Web Server, CloudLinux i za WordPress korisnike Litespeed cache olakšati web mjesto do 50 puta brže. Postoji 99,9% jamstva za produženo vrijeme, međutim, ne podržava SLA.

Puno je mogućnosti na dodanoj vrijednosti za početnike. IDwebhost pruža besplatno (na šest mjeseci) alat za izgradnju web stranice s više od 300 predložaka, kao i instalacija Softaculous s više od 90 programa. Ako ste trgovina e-trgovine, na raspolaganju vam je besplatni WooCommerce dodatak za WordPress web stranice.

Za stručnjake, postoji podrška za PHP verzije 5 i 7, kao i CGI, FTP računi, MySQL i phpMyAdmin, međutim, nema SSH pristupa ili podrške za druge napredne jezike za kodiranje. Cron poslovi su omogućeni, tako da možete postaviti automatske skripte.

Postoji prilično nekoliko sigurnosnih značajki koje izlaze iz okvira kao što su CageFS, Anti Virus i Anti Malware Systems, ali ništa previše izvanredno, osim dodanih bonus Cloudflare CDN-a.

Cijene i podrška

Kako web stranica tvrdi, cijene su jeftine. Postoji pet paketa i kako cijene rastu, dobivate više dodanih vrijednosti i više resursa. Da biste imali koristi od alata za izgradnju web mjesta, morate nadograditi na jedan od cjenovnih viših nivoa paketa.

Ovdje se postaje komplicirano. SSL certifikati su besplatni u svim, osim najjeftinijeg plana, dobivate godinu dana besplatne domene u drugom najjeftinijem planu, a zauvijek besplatnu domenu u tri gornja paketa.

Planovi se mogu kupiti u koracima od jedne, dvije ili tri godine. Cijena se znatno smanjuje ako kupite dugoročno unaprijed. Postoji 30-dnevna garancija povrata novca, što na neki način znači suprotstavljanje dugoročnim obvezama.

Služba za korisnike, kao što biste očekivali od velikog domaćina, je 24/7 putem live chat-a. Postoje lokalni telefonski brojevi Yogyakarta, Jakarta i Semarang s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00.. Na web stranici se nalazi puno udžbenika, što je izvrsno za početnike i nove vlasnike web stranica.

Kontaktirao sam ih na live chatu u 22:00. lokalno vrijeme i operater je odmah pokupio. Bio je od pomoći i odgovarao je na moja pitanja u roku od nekoliko minuta. Osim što je bio pristojan, bio je rado razgovara sa mnom na engleskom.

IDwebhost-overview2

Koliko košta IDwebhost? IDwebhost nudi planove od 0 do 69 dolara. Cijena ovisi o vrsti koju hosting plan odaberete. Ažuriranu tablicu cijena (ažurirano tjedno) možete vidjeti dolje.
Koji IDwebhost plan trebam dobiti? Moja preporuka je da počnem s jeftinijim planom. Uvijek možete nadograditi kasnije. IDwebhost vam može pomoći pri prelasku na skuplji plan. Povećanje posjetitelja mnogo puta traje duže od očekivanog i ne biste trebali platiti puno novca dok se ne pojavi potreba. Naravno, vaše potrebe mogu varirati, a možete se savjetovati sa stručnjakom za hosting iz IDwebhosta ovdje.
Koliko je dobra IDwebhostova korisnička podrška? IDwebhost nije rangiran kao jedan od naših najboljih domaćina. Ali to može biti i rezultat činjenice da je IDwebhost mali, ispod radara, pružatelj usluga hostinga. Postoje prednosti male hosting tvrtke – što vam je više važan korisnik, vi ste im više važni. Također možete provjeriti našu usporedbu ovdje najpopularnije usluge web hostinga.

Kako se ID web domaćin podudara s konkurencijom?

IDwebhost ima urede u Yogyakarta, Jakarta, i Semarang i više od 122 000 aktivnih domena, a podržava ih više od 100 poslužitelja. Stručnjaci neće dobiti tonu podrške za napredne jezike za kodiranje, međutim početnici će imati koristi od alata za izradu web stranica, integracije e-trgovine i korisnih tutorijala. S obzirom na nisku cijenu i izvrsnu korisničku uslugu, vidim zašto je narasla za vodećeg pružatelja usluga.

prozodija

 • Planovi su dobra vrijednost za novac
 • 24/7 služba za korisnike putem live chat-a
 • Dokumenti pomoći savršeni za početnike
 • Alati za izradu web stranica s integracijama e-trgovine

kontra

 • Nedostatak stručnih prijateljskih značajki
 • Nema dogovora o razini usluge

Kupite hosting za početnike na IDwebhost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map