IWeb hosting hosting 2020 – toliko popularan, ali ima li uopće dobrog?

iWeb Hosting je u redu, ali fino nije dovoljno dobro. Iako je iWeb hosting hosting pristojan web domaćin, možete dobiti kvalitetniji hosting po povoljnijoj cijeni Hostinger, na primjer.


iWebHosting, ne treba brkati s kanadskim iWeb-om koji nudi internetska infrastrukturna rješenja na svojoj web stranici iWeb.com, pružatelj usluge hostinga sa značajnim tržišnim udjelom u Brazilu i Sjedinjenim Državama. Hosting tvrtka nudi vrhunska hosting rješenja uključujući dijeljeni hosting, VPS, preprodavači i namjenski poslužitelji iz njegova dva podatkovna centra smještena u SAD-u i Brazilu. Web stranica iWebHosting dostupna je na engleskom, portugalskom i francuskom jeziku.

iWeb-hosting-mina

Značajke i jednostavnost upotrebe

iWebHosting hosting rješenja uključuju sljedeće standardne značajke:

 • Besplatna domena
 • Neograničen promet
 • Besplatni SSL certifikat
 • Softakulan instalacijski program jednim klikom
 • cPanel ili Plesk kontrolne ploče
 • Neograničeno FTP
 • DDoS zaštita

iWebHosting ima dva mjesta poslužitelja: u Brazilu i Sjedinjenim Američkim Državama. Tvrtka stalno ažurira svoje prostore za podatkovne centre kako bi ponudila najbolje usluge hostinga jer se nova tehnologija neprestano razvija. to je data centri smještaju KMV servere pružanje sigurnog pristupa na razini bios i potpuna kontrola poslužitelja i mrežnih uređaja.

poslužitelji su kompatibilni s većinom softvera, i koristite Linux i Windows OS platforme. Štoviše, njegovo VPS rješenje uključuje WHMCS, Complete API i cPanel upravljačku ploču.

iWebHosting nudi široku paletu hosting rješenja koja vas mogu zbuniti. Svoje pakete klasificira na temelju korištenog OS-a (bilo Windows ili Linux) i na temelju korištene upravljačke ploče (bilo cPanel ili Plesk). Međutim, uključene značajke se jedva razlikuju od plana do plana.

Ipak, prodavač je također dizajnirao posebno rješenje za web stranice za igre. Njegovo rješenje Cloud Game Server osmislili su njegovi programeri koji razumiju kako dizajnirati savršen poslužitelj za igrače. Najosnovniji plan igranja ovog dobavljača uključuje Intel (R) Xeon (R) CPU E5606, zagarantovani CPU (GHZ) 1x 3,70, 20 GB prostora na disku, 1 GB zajamčene memorije, jednu namjensku IPv4 IP adresu i Cisco 5520 zaštitu, između ostalih značajki.

iWebHosting pruža automatska ažuriranja svih njegovih sustava. Također nudi automatske dnevne sigurnosne kopije svim svojim klijentima hostinga. To čuva do 30 sigurnosnih kopija vaše web stranice i sa samo nekoliko klikova mišem možete u potpunosti vratiti podatke svoje web stranice u slučaju da ih izgubite nakon katastrofe.

iWebHosting nudi produženje rada od oko 99,9%. Informacije o najnovijim statistikama dostupnosti dostupne su na njegovom web mjestu.

Cijene i podrška

Ako uzmete u obzir vrijeme testiranja ovog dobavljača i niz značajki koje on uključuje u svoje planove za hosting, bilo bi pošteno reći da su njegovi planovi hostinga sljedeći relativno jeftin. Štoviše, za razliku od drugih dobavljača koji imaju atraktivne cijene prve prodaje, ali i mnoge druge skrivene troškove, iWebHosting ima izravne cijene bez skrivenih troškova.

Prodavač nudi samo mjesečni ciklusi naplate. Njegova hosting cijene su navedene na njegovoj web stranici u brazilskom realnom. Kupcima koji prvi put nisu zadovoljni njegovim uslugama, dobavljač svojim uslugama omogućuje besplatno i jednostavno otkazivanje 30-dnevna garancija povrata novca.

iWeb-hosting-pomoć

Možete se obratiti službi za korisnike putem telefona, e-pošte, live chat i sustav ulaznica. učinkovita podrška služba je dostupna 24/7/365.

Rečeno je da je dobavljač podrška za razgovor uživo ne čini se vrlo učinkovitom u pribavljanju pomoći koja im je potrebna. Pokušao sam započeti razgovor putem live chat-a, ali nisam dobio odgovor. Prodavač je poslao e-poruku za praćenje gotovo 24 sata kasnije tražeći više informacija, ali ne sasvim odgovori na bilo koje od mojih pitanja.

Iako iWebHosting na svojoj web stranici ima bazu znanja, ima manje od 10 članaka / tutorijala.

Kako se iWeb hosting podudara s konkurencijom?

Više od 15 godina otkako je iWebHosting započeo s poslovanjem, hosting tvrtka nastavlja rasti svoju klijentelu ne samo u Brazilu, već iu Sjedinjenim Državama i mnogim drugim zemljama svijeta. Tvrtka i dalje ulaže u najsuvremeniju infrastrukturu hostinga kako bi pružila izvrsna rješenja za hosting tvrtkama svih veličina. Posebno rješenje poslužitelja za igrače čini privlačnom opcijom za vlasnike web stranica za igre na sreću.

Još uvijek niste sigurni je li ovo pravi web domaćin za vas? Pogledajte našu top preporučeni web domaćini naučiti više.

prozodija

 • 99,9% jamstvo produženog vremena za mrežu
 • Rješenje za posebne igračke servere
 • Automatske usluge dnevnog kopiranja
 • 30-dnevna garancija povrata novca

kontra

 • Mnoge mogućnosti hostinga koje mogu biti zbunjujuće
 • Tim za podršku treba neko vrijeme da odgovori čak i na chatu uživo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map