Penumos pregled 2020. – zašto biste ga trebali pokušati

Ako ste u žurbi, a želite samo zaključak: za istu cijenu kao Penum, možete dobiti puno bolje poslužitelje s 24/7 podrškom sa Hostinger, pa zašto uopće gnjaviti?!


Osnovan 2006. godine, Penum Limited je web hosting tvrtka s uredima u Nairobiju, Kenija. Misija dobavljača je pružiti izvrsne internetske usluge kupcima u Keniji i šire. Dobavljač nudi dijeljenje web hostinga, hostinga distributera, VPS-a i namjenskih poslužitelja po povoljnim cijenama. Uz hosting rješenja, Penum Limited nudi registraciju imena domene, web dizajn i razvoj, SSL certifikate i usluge SiteLock.

penumos

Značajke i jednostavnost upotrebe

Penum Limited web hosting rješenja, VPS i namjenski poslužiteljska rješenja uključuju sljedeće standardne značajke:

 • cPanel upravljačka ploča
 • R1soft sigurnosne kopije
 • Besplatni račun preprodavača domena
 • Softakulan instalacijski program jednim klikom
 • Besplatan prijenos web stranica
 • PHP 5,4 do 7,2
 • MySQL 5
 • Neograničeni računi e-pošte
 • Microsoft .NET

Penum Limited ima dva data centra iz kojih nudi svoja rješenja za hosting web stranica: jedan u Sjedinjenim Državama i drugi u Europi. svoj poslužitelji koriste najnovije četverojezgrene Intelove procesore i dolaze s minimalnim RAM-om od 8 GB. Što je više, poslužitelji također uključuju 100 Mbit / s mogućnost povezivanja i četiri RAID 10 pogona. Konfiguracija RAID 10 kombinira zrcaljenje diska i trake diska za zaštitu podataka.

Penum Limited zajednički hosting paket dolazi s četiri glavna plana. Na ulaznoj razini je STANDARD plan prikladan za postavljanje bloga ili male web stranice. Ovaj plan dolazi s diskovnim prostorom od 2,5 GB i 25 GB mjesečne propusnosti.

Penumov najnapredniji plan za zajednički hosting je ECOMMERCE, idealan za srednja poduzeća. Uključuje neograničen prostor na disku i neograničenu propusnost. Također od ovog dobavljača dobivate neograničene račune e-pošte u svim zajedničkim hosting paketima.

Penum Limited nudi usluge sigurnosne kopije i obnove. dobavljač svakodnevno izrađuje sigurnosne kopije podataka vaše web stranice i vraća ih besplatno na zahtjev. No, pružatelj usluga hostinga tvrdi da nije odgovoran u slučaju da ove sigurnosne kopije ne obnove u potpunosti podatke vaše web stranice ili ako postupak obnove uzrokuje probleme.

Osim pružanja rješenja za hosting web mjesta, ovaj dobavljač nudi profesionalne usluge web dizajna i razvoja. Za kupce kojima su potrebni napredni sigurnosni paketi, hosting tvrtka ima SSL certifikate i SiteLock pakete. Ova dodatna sigurnosna rješenja dolaze s nizom funkcija za zaštitu vaše web lokacije od hakera, zlonamjernog softvera i virusa.

Cijene i podrška

Dok je Penum hosting planovi su prilično jeftini, idealni su samo za tvrtke koje nemaju ništa protiv značajnih ograničenja značajki. Prodavač navodi cijene tih planova u Kenijski šiling i američki dolari.

Dolaze i planovi za hosting fleksibilni ciklusi naplate a klijenti mogu vršiti mjesečna i godišnja plaćanja. Penum nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za zajednički hosting rješenja ali nema politiku povrata za namjenske i VPS poslužitelje. Međutim, hosting tvrtka drži jamstvo produženog roka od 99,9% s planom kompenzacije ako vaš poslužitelj doživi stanke.

penumos

Možete kontaktirati Penumov tim za tehničku podršku putem telefona, e-pošte, razgovora uživo ili putem sustava prodaja ulaznica. Tim za korisničku podršku je lako dostupni 24/7 i prilično brzo odgovara na upite: poslao sam im e-poštu i dobio odgovor za manje od dva sata.

penumos

Pored toga, dobavljač ima a prilično detaljna baza znanja.

Kako Penum odgovara konkurenciji?

Penum Limited hosting tvrtka je idealan dobavljač hostinga za mala i velika poduzeća. Svejedno, hosting planovi dolaze s značajnim ograničenjima što ih čini neprikladnim za tvrtke koje zahtijevaju neograničena hosting rješenja. S podatkovnim centrima u SAD-u i Europi, Penum Limited može ugostiti tvrtke iz gotovo bilo koje regije svijeta.

Prije nego što donesete odluku, toplo vam preporučamo da proverite neke alternativne hosting tvrtke, koje toplo preporučujemo.

prozodija

 • Svakodnevne sigurnosne kopije s besplatnom obnavljanjem
 • 99% jamstvo produženog vremena s planom kompenzacije
 • Jeftini hosting planovi s fleksibilnim ciklusima naplate
 • Korisnička podrška 24 sata dnevno

kontra

 • Nema povrata za namjenske i VPS poslužitelje
 • Planovi imaju značajna ograničenja značajki
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map