PlusServer pregled 2020. – Da li ispunjava svoju reputaciju?

PlusServer je mala hosting tvrtka koja se jednostavno ne uklapa u velike svjetske marke Hostinger. Veće hosting tvrtke jednostavno nude bolju cijenu za sličnu konfiguraciju.


PlusServer je dobavljač usluga oblaka sa sjedištem u Njemačkoj. Oni djeluju iz deset podatkovnih centara širom svijeta, od kojih se sedam nalazi u Njemačkoj. Njihova korisnička baza od preko 4.000 korporativnih klijenata raspoređena je u 52 zemlje, uključujući Sjedinjene Države, Poljsku, Bosnu i Austriju. Unatoč relativno maloj korisničkoj bazi, oni posjećuju oko 2.000.000 web stranica, što svjedoči o njihovoj kvaliteti usluge. Osnovani 1999. godine, certificiranje ISO-27001 postigli su u rujnu 2009. Njihova web stranica trenutno je dostupna samo na njemačkom jeziku.

PlusServer1

Značajke i jednostavnost upotrebe

PlusServer svojim klijentima pruža visokokvalitetni hosting u oblaku, koristeći ove korporativne klijente nekoliko hosting planova prepunih sjajnih značajki i sposobnih za upravljanje čak i najsofisticiranijim web stranicama. Specijalizirani su za pružanje rješenja za srednja i velika poslovna poduzeća i postigli su zapažen uspjeh u ovom prostoru.

Neke od značajki uključenih u PlusServerove hosting planove uključuju:

 • Infrastruktura, upravljanje i upravljanje uslugama
 • Ovjerena sigurnost podataka i DDoS zaštita
 • Sustav zaštite i gašenja plina
 • Dodatne mogućnosti vatrozida, sigurnosnih kopija i tako dalje
 • Suvišni klima uređaj i neprekidno napajanje
 • Prekomjerna, širokopojasna internetska veza
 • 250Gbps brzine mreže za povezivanje
 • 99,99% zajamčena dostupnost (SLA)

Ime bilo koja vrsta infrastrukture i velike su šanse da PlusServer može prilagoditi paket za vas. Od nove infrastrukture do podatkovnih centara i Microsoft Azure ili Amazon AWS, tvrtka nudi hibridna hosting rješenja koja poslovnim poduzećima pružaju pravo okruženje za svako radno opterećenje. To zauzvrat omogućuje poduzećima da postignu najveće performanse na najisplativiji mogući način.

Rješenja za hosting tvrtke PlusServer dizajnirana su tako da nude izvrsne usluge bilo kojem srednjem ili velikom poslovnom poduzeću na gotovo bilo kojem proračunu. Danas, dobavljač ima široku lepezu oblačnih rješenja za svoju europsku bazu kupaca stručnost i iskustvo potrebno za ispunjavanje regulatornih potreba i usklađenosti gotovo svakog poslovanja.

Štoviše, ovaj dobavljač uključuje ostale mjere sigurnosti, učinkovitosti i stabilnosti Balansi opterećenja, globalni CDN, vatrozidi, ublažavanje DDoS-a, i tako dalje. Za tvrtke kojima je to potrebno, PlusServer također pruža privatnu vezu s njihovom namjenskom infrastrukturom.

Cijene i podrška

Sve opcije hostinga kod ovog dobavljača su izuzetno fleksibilan i skalabilan. Međutim, PlusServer na svojoj web stranici ne uključuje troškove svakog dostupnog hosting plana; svi pozivi na akciju generični su bez gumba za kupnju. Do neke mjere web stranica izgleda kao informativna web stranica koja nema namjeru prodati nijedno od svojih hosting rješenja; to je jasno morat ćete ih izravno kontaktirati kako biste dobili ponudu za svoje prilagođeno hosting rješenje. Osim toga, PlusServer preferira rukovanje velikim poduzećima, tako da svako malo poduzeće koje ih kontaktira predaje Nimbluu, njihovom manjem podružnici usluga hostinga.

Ovaj dobavljač uvjerava sve svoje kupce u izravne i osobne interakcije sa svojim timom za podršku, uključujući ulaske u urede u različitim podružnicama u većim gradovima Njemačke. Poslovni rukovoditelji mogu kontaktirajte ovog dobavljača putem e-pošte, sustava prodaje karata, telefona i društvenih medija. Njihova web stranica ne podržava live chat. Tim za podršku može vas savjetovati u vezi s njihovim softverom i hardverom. Također provode 24-satno nadgledanje njihove hosting infrastrukture. Predstavnik za podršku s kojim sam razgovarao bio je pristojan i vrlo snalažljiv. Zadovoljno je riješio sva pitanja na koja sam tražio odgovore.

Kako PlusServer odgovara konkurenciji?

PlusServer nudi rješenja za hosting u oblaku velikim poduzećima u Njemačkoj i preko 50 drugih zemalja širom svijeta. Dobavljač ima nevjerojatno moćnu infrastrukturu za hosting, uključujući deset najsuvremenijih podatkovnih centara, što omogućava isporuku korporativnih web stranica visokih performansi za sve njihove kupce.

PlusServer može ponuditi dobru uslugu po razumnoj cijeni, ali podudara li s top web hosting tvrtki? Teško nam je reći „da“.

prozodija

 • Protokoli redundantnosti potpomognuti snažnom arhitekturom poslužitelja
 • Hibridni hosting za ekonomične i visoko učinkovite web stranice
 • Neprekidno nadgledanje infrastrukture hosting hostinga PlusServer
 • Uljudan, uslužan i stručan tim za podršku

kontra

 • Nema rješenja za hosting za male tvrtke
 • Na web stranici nisu prikazane cijene
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map