Pregled RapidSwitch 2020 – ispunjava li naše standarde?

rapidswitch-pregledS više od 20.000 poslužitelja do sada uvedenima, RapidSwitch je gotovo dva desetljeća ključni igrač na tržištu premium hostinga u Velikoj Britaniji. Upravljaju sa 7 N + 1 podatkovnih centara s pouzdanom infrastrukturom koja im omogućuje isporuku premium hosting hostinga, pohrane u oblaku i usluga kolokacije po cijenama koje se većina njihovih konkurenata ne može podudarati. Neki od značajnih kupaca uključuju Last.fm, Hoseasons, Joomla Wired i Livestation.


Značajke i jednostavnost upotrebe

Počevši od svojih namjenskih poslužitelja koji imaju niz moćnih strojeva 10Gbps povezivost i 100% mrežno jamstvo. Ovi se poslužitelji aktivno prate i upravljaju 24/7 tijekom cijele godine. Možete birati između unaprijed napravljeni planovi koji svi pružaju prostor za prilagodbu.

 • E3 ulazni domet – Pokreće ih Intel Xeon E3-1270 v5 s četiri jezgre CPU-a, ovi poslužitelji dolaze sa zadanom postavkom od 64 GB RAM-a, četiri SSD pogona za 250 GB i brzinama mrežnog porta od 1 Gbps..
 • E5 Enterprise Range – Radeći na dualnim procesorima Intel Xeon E5-2630 v4 Series, ovi poslužitelji imaju zadanu postavku od 128 GB RAM-a, dva SSD pogona od 250 GB i brzine mrežnog porta od 1 Gbps..
 • E7 Enterprise Range – Dizajnirani za maksimalne performanse, ovi poslužitelji izgrađeni su s Quad Xeon E7-4830 v4 s 56 jezgara, 512 GB RAM-a, 12 500 GB SSD pogona za pohranu i zagarantovanim mrežnim brzinama brzine od 1 Gbps..
 • Xeon Special – Na temelju svog Gosport data centra, ovi poslužitelji rade na Intel Xeon Quad-Core X3450 procesorima sa 16 GB RAM-a, minimalno dva 2 TB SATA tvrda diska i brzinom mrežnih priključaka od 1 Gbps uz zajamčene 200Mbps..
 • E3 Posebna – Na temelju njihovog Maidenhead centra podataka, ovaj paket dolazi s Intel Xeon Quad-Core E3-1240 CPU-ovima, jednim 500 GB SATA hard diskom, 32 GB RAM-a i 1Gbps mrežnim brzinama, uz zajamčene 200Mbps..
 • Dual E5 Special – Pokreće ga Dual Xeon E5-2430 sa 12 jezgara, ovi poslužitelji dolaze sa 64 GB RAM-a, četiri 600 GB 15K SAS pogona i brzinom mrežnih priključaka od 1 Gbps uz zajamčene 300Mbps..

Pod oblakom hosting imate dvije mogućnosti: privatnu ili javnu. Ovi dolaze sa 100% produženi radni odnos SLA. Jednostavan za izgradnju i upravljanje, njihov privatni oblak je dobar za vas ako želite virtualne strojeve s velikom dostupnošću. Možete izgraditi koliko god strojeva želite i koristiti ih skladište poduzeća ili namjenski SAN. Njihov javni oblak može vam dobro poslužiti u slučaju da želite mali broj otpornih, visokih performansi poslužitelja.  Temeljeno u potpunosti na VMware tehnologiji, ova oblaka RapidSwitch oblaka osiguravaju da nigdje na njihovoj platformi ne postoji nijedan neuspjeh..

Iako nemaju zajedničke planove za hosting, RapidSwitch znači poslovanje kada je riječ o namjenskim poslužiteljima i hostingu u oblaku. Spremni na zahtjev i sa 100% produženim radom, njihovi strojevi izrađeni su za brzinu i maksimalne performanse. Sviđa mi se činjenica da možete kontrolirati svoje okruženje u oblaku, objedinjavati resurse i troškove kosih padova. Također možete naručiti usluge s dodanom vrijednošću kao što su sigurnosne kopije u oblaku, balansi za učitavanje sloja 7 na gigabitnim vezama, mrežna rješenja P2P i arhiviranje u oblaku odvojeno.

Cijene i podrška

Nekoliko hostinga u Velikoj Britaniji može se mjeriti s RapidSwitch-om u pogledu cijena. Oni su u mogućnosti pružiti jeftine cijene premium hosting paketa jer u potpunosti posjeduju i upravljaju svom fizičkom infrastrukturom. U kombinaciji s američkom politikom podudaranja cijena s konkurentima, RapidSwitch osigurava da će uvijek biti na vrhu ljestvice po pristupačnoj cijeni..

RapidSwitch u svakom trenutku ima i niz fiksnih spec. Ove su zalihe ograničene i cijene su im smanjene na najniže moguće stope.

Za razliku od određenih hosting tvrtki koje nude kritične funkcije poput podrške, RapidSwitch to drži lokalnim. Možete započeti live chat, poslati e-poštu ili nazvati i razgovarati sa stvarnim tehničarima za podršku u SAD-u i inženjerima mrežne mreže u bilo kojem od njihovih podatkovnih centara. Dostupno 24 sata dnevno, mogu vam pomoći u rješavanju problema s poslužiteljem ili rješavanju problema s hostingom na vašem računu.

Kako se RapidSwitch podudara s konkurencijom?

S virtualiziranim platformama bogatog VMware-om i povezivanjem vlakana na kanalu, VPS i namjenski poslužitelji RapidSwitch pogodni su za kupce koji traže strojeve visoke dostupnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu..

prozodija

 • Podrška na licu mjesta
 • Potpuno skalabilno
 • Brza implementacija
 • 100% produženi radni odnos SLA

kontra

 • Naknade za postavljanje
 • Nema zajedničkog hostinga
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map