Pregled web hostinga u Meksiku 2020 – ne odražava se na Hype

Web-hosting-Meksiko-minaWeb hosting hosting Mexico je zajednički pružatelj usluga hostinga i oblaka koji je osnovan 2015. godine. Ovaj dobavljač relativno je mala hosting tvrtka koja se želi razlikovati postajući sve na jednom mjestu za poduzetnike koji žele proširiti svoje internet marketinške napore. Web stranica Meksičkog web hostinga dostupna je samo na španjolskom.


Značajke i jednostavnost upotrebe

Web hosting hosting Mexico nudi samo zajednička i cloud hosting rješenja. Neke od njihovih značajki uključuju:

 • SSD za pohranu
 • Neograničena propusnost s zajedničkim planovima hostinga
 • cPanel
 • Instalacijski program jednim klikom s 300+ unaprijed instaliranih aplikacija
 • Podrška za sloj sigurnih utičnica (SSL)
 • Dnevne sigurnosne kopije podataka
 • Filteri protiv neželjene pošte
 • Podrška za PHP 4.4 – 7.1, Perl, Python, CGI, Ruby, MySQL

Web hosting Meksiko

Web hosting hosting rješenja u Meksiku uključuju: 256-bitna SSL enkripcija za poboljšanu sigurnost podataka. Štoviše, prodavatelje pruža dnevne sigurnosne kopije do 30 dana za lak oporavak datoteka u slučaju gubitka podataka. Međutim, imajte na umu da Web hosting hosting Meksiko ne daje jamstvo da njihove usluge hostinga neće biti prekinute zbog mrežnih problema ili kvarova na poslužitelju te ne nude nikakvo jamstvo za produženje rada.

S druge strane, web stranice klijenata koje domaćin ovaj dobavljač imaju pristup SEO alati. Ovi alati pomažu u poboljšanju prisutnosti vaše robne marke na tražilicama, povećavaju vaš promet i stvaraju vaš sitemap među ostalim prednostima. Web hosting i Meksiko također koristi SSD pohranu kako bi se osiguralo da njihove web stranice klijenata bilježe izvrsne performanse i velike brzine učitavanja.

Web hosting Meksiko dodjeljuje 1TB mjesečne propusnosti na svaki njihov oblačni poslužitelj, s opcijom da po potrebi poveća taj limit. Njihova usluga e-pošte ima osnovne značajke što biste očekivali, poput filtera protiv neželjene pošte, prosljeđivanja e-pošte i web-pošte. Nažalost, paketi za web hosting u Meksiku ograničite e-poštu koju možete dobiti po satu na 100; korisnici koji trebaju naprednije značajke poput neograničenih računa e-pošte i namjenskog prostora za pohranu e-pošte morali bi potražiti drugdje.

Sve u svemu, Meksiko za web hosting je prilično osnovna hosting rješenja i bio bi pogodan samo za mala poduzeća. Tvrtka ne objavljuje informacije u vezi s njihovim podatkovnim centrima, što podrazumijeva da nemaju vlasničke centre podataka koje koriste.

Cijene i podrška

Pronašao sam Meksiko web hostinga cijene u skladu s ostalim dobavljačima hostinga naplaćuju se za slične značajke. Upozorenje je da je ovaj dobavljač ne daje korisnicima mogućnost plaćanja web hostinga na mjesečnoj osnovi; najkraći ugovor koji možete sklopiti s ovim dobavljačem je jedna godina. Sve cijene izražene su u meksičkim pezosima.

Nadalje, Meksiko web hostinga SSL certifikati nisu dostupni besplatno. Korisnici ih moraju kupiti uz dodatni trošak. To se odnosi i na registraciju njihove domene, jer usluga nije uključena u njihove pakete. U skladu s tim, prodavač ne naplaćuje korisnike za početno postavljanje i oni ponuditi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Korisnici mogu izravno kontaktirati tim za podršku web hostinga u Meksiku telefon i e-pošta. Pored toga, dobavljač ima a dostupan je sustav karata i live chat na njihovom web mjestu, iako potonja nije dostupna svakodnevno. Kad sam ih kontaktirao putem njihovog sustava ulaznica, odgovorili su u roku od nekoliko sati. Oni također imaju malu bazu znanja koja uključuje niz video tutorijala.

Po mom iskustvu, njihova podrška je prosječna. Ako su problemi koje trebate riješiti generičke su naravi, tada možete biti lako znajući da će ih tim za podršku na odgovarajući način riješiti. Međutim, Za složenija pitanja budite spremni čekati dugo vremena prije nego što se ovaj tim riješi. Mislim da je ovo kašnjenje zbog očitog nedostatka visoko obučenih tehničara hostinga da se bave složenijim problemima s kojima se kupci susreću.

Kako se web hosting Meksika podudara s konkurencijom?

Iako početnici webmasteri i vlasnici malih poduzeća mogu smatrati da su njihova rješenja za hosting odgovarajuća, Web Hosting Meksiko nema resurse ni stručnost za pružanje usluga hostinga za veće tvrtke sa složenijim web lokacijama.

prozodija

 • Izdvojena SSD pohrana
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Besplatno postavljanje za nove kupce

kontra

 • Cijene su dostupne samo u meksičkim pezosima
 • Nema VPS hostinga ili namjenskih poslužitelja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map