Pregledavanje Kelna 2020. – vrijedi li to?

kolonjsko gostovanje


kolonjski hosting je njemački davatelj internetskih usluga. Tvrtka je specijalizirana za pružanje različitih web hosting rješenja kao što su usluge poslužitelja, web hosting, SSL certifikati, usluge e-pošte i registracije domena. Poslužitelji ovog dobavljača djeluju isključivo u Njemačkoj prema strogim njemačkim zakonima o zaštiti. U svom očuvanju podataka primjenjuje politiku klimatskog neutralnog hostinga na očuvanju okoliša. Web mjesto za kolonjske hostove dostupno je samo na njemačkom jeziku.

Značajke i jednostavnost upotrebe

Ovo su neke od značajki dostupnih u kölnskim paketima za hosting:

 • SSD diskovi
 • FTP računi
 • MySQL baze podataka
 • Besplatno postavljanje
 • Cron poslovi
 • Domene, poddomene
 • Neželjena pošta, filter za viruse
 • SSL certifikat
 • CMS, WordPress, Joomla
 • Besplatna migracija web mjesta

kölnski hosting operira sve svoje servere iz Njemačke. To pridržava se stroge njemačke politike o zaštiti podataka osigurati i pohraniti podatke klijenata. Ovo pravilo pruža klijentima potpunu kontrolu nad njihovim podacima kada su podaci u potpunosti uklonjeni sa svih poslužitelja i svih sigurnosnih kopija u roku od tri do sedam dana nakon što ih klijent izbriše..

Tvrtka nudi rješenja za web hosting kako za privatne subjekte, tako i za organizacije. Sadrži tri zajednička web hosting paketa. Najosnovniji plan idealan je za početnike webmastere i dolazi s njim jedan domena, 5000 MB MBD-a, prostora za poštu 2.500 MB, pet FTP računa, pet baza podataka MySQL i propusnost 100.000 MB.

Dolazi njegov napredni plan koji je pogodan za pojedince koji se bave tehnologijom i sofisticirane web stranice pet domene, 50.000 MB SSD-a, 20.000MB prostora za poštu, 500 FTP računa, 500 MySQL baza podataka, 500 radnih mjesta, 500 MB RAM-a i fiksna propusnost.

Ovaj pružatelj usluga hosting nudi besplatni Šifriraj SSL certifikat. Klijenti koji preferiraju naprednije certifikate mogu se odlučiti za opcije kupnje SSL certifikata koje uključuju alfa SSL i organizacija SSL.

Klijenti hostinga putem e-pošte imaju pristup usluge dnevnog kopiranja u trajanju do sedam dana. Web mjesto za kolonjske hostove je privlačan, dobro detaljan i organiziran. Svi se detalji nalaze na jednoj stranici, što navigaciju čini vrlo jednostavnom, čak i za neiskusne korisnike.

Cijene i podrška

Kelsonova rješenja za hosting su prilično skupo, iako nudi fleksibilna politika naplate; klijenti mogu vršiti mjesečna plaćanja. Cijene su sve navedene u eura i uključuju 19% njemačkog PDV-a.

Dobavljač nudi standard u industriji 99,9% produženog jamstva, zajedno s a 30-dnevna garancija povrata novca i a 100% SLA svojim klijentima. Možete se odlučiti i za ponudu M i XL Hosted Exchange koja domaćin vam je besplatno prvih 90 dana. Štoviše, tvrtka nudi besplatno postavljanje i besplatna migracija web stranica za svaki plan hostinga.

kolonjsko gostovanje se ne obvezuje na 24/7 tehničku podršku ali obećava da će odgovoriti na upite klijenata u najkraćem mogućem roku. Dobavljač ima različite načine na koje možete stupiti u kontakt sa njegovim timom za podršku: telefon, e-pošta, chat uživo i društveni mediji. Nažalost, ima nema sustava za prodaju ulaznica.

kolonjsko gostovanje

Tim tehničke podrške dobavljača je korisna i profesionalna, a predstavnici poznaju put oko rješenja za hosting. Poslao sam im e-poštu podrške i dobio odgovor za manje od sat vremena.

kolonjsko gostovanje

Sve isto, hosting tvrtka ima ipak u potpunosti postaviti svoj portal za podršku klijentima. Ono ima prilično detaljan odjeljak s FAQ-om, ali to je baza znanja je oskudna. Što je više, nema blogova ili video tutorijala kako bi dodatno nadopunio svoj tim tehničke podrške.

Kako se kolonjski hosting podudara s konkurencijom?

Čini se da je gostovanje u Kölnu nadmašilo sebe nudeći najsuvremenija rješenja za hosting svojim kupcima u Njemačkoj i širom Europe. Njegove nevjerojatne politike povrata, uključujući garanciju povrata novca sa 100% SLA, besplatno probno razdoblje i mrežno jamstvo za produžni rad, jasan su dokaz njegova povjerenja u kvalitetu i pouzdanost njegovih usluga. Stoga nije čudo da se čak i uz njegove skupe cijene, webmasteri još uvijek odlučuju za to.

Još uvijek niste sigurni je li ovo pravi web domaćin za vas? Pogledajte našu top preporučeni web domaćini naučiti više.

prozodija

 • Svakodnevne sigurnosne kopije do sedam dana za hosting e-pošte
 • 99,9% jamstvo produženog vremena za mrežu
 • 30-dnevna garancija povrata novca i 100% SLA
 • Data centar s klimatskim neutralnim hostingom

kontra

 • Skupi planovi hostinga
 • Nema sustava ulaznica
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map