ResellerClub Review 2020 – Ne plaćajte dok ovo ne pročitate

resellerclub-pregled


Dio nečega puno većeg

Kao što sugerira njegov imenjak, ResellerClub je prodavač drugih tvrtki koje pružaju usluge. Sjedište je na indijskom, s više od 200.000 kupaca u 150 zemalja.

Ali ako se pitate je li ResellerClub renomirana tvrtka, s radošću ćete znati da je u vlasništvu Endurance International Group (EIG). Usput, posjeduje i masivne hosting kompanije poput Bluehost, HostGator i SiteBuilder. 

Ponuda je podjednako velika. Možete kupiti zajedničke planove za Windows i Linux, planove hosting hostinga, pakete sustava za upravljanje sadržajem (CMS), VPS i najam namjenskog poslužitelja, uz preprodane Bluehost i HostGator pakete.

Njegova web stranica dostupna je na više jezika, uključujući engleski, španjolski, turski i indonezijski, a ima urede i u Indiji i u Sjedinjenim Državama.

Mislim da smo sigurni pretpostaviti da ResellerClub zna malo o hostingu. Ali prava pitanja su:

 • Da li nudi pravi paket za vaše potrebe?
 • Zašto odabrati preprodavača više od izvornog izvora?
 • Je li služba za korisnike tu za vas kada vam treba?
 • Jesu li cijene dobra vrijednost za vaš novac?
 • Hoće li se vaša web stranica učitati dovoljno brzo?

Na kraju ovog pregleda imat ćete svoje odgovore i znati je li ovo pravi domaćin za vas.

Uzmite kavu i krenimo.

Dakle, toliko mogućnosti

ResellerClub je sveobuhvatna tvrtka. Tu se prodaje sve što bi vam ikada moglo zatrebati za vaše web mjesto, od SSL certifikata i imena domena do sigurnosnih značajki SiteLock i integrirane mreže za predmemoriranje i isporuku sadržaja (CDN).

ResellerClub ne nudi samo besplatne migracije, već na njegovoj web stranici tvrde da će vam platiti za njegovo premještanje. Ali kada sam kontaktirao korisničku službu, agent to nije mogao potvrditi.

resellerclub-obilježja

Mogao bih nastaviti dalje s osnovama značajki ResellerCluba – ponuda je ogromna. No, istražimo one najzanimljivije.

Raznolikost planova

Prvo što me se dojmio u vezi s ResellerClubom je broj planova koje nudi. Zaista ima nešto za svakoga, bilo da ste obični vlasnik web lokacije ili prodavač. Odaberite između sustava Windows, Linux, Magento, WordPress, Joomla ili čak planova Bluehost i HostGator. 

Ali, ovdje je velika upozorenje. Planovi HostGator i Bluehost zapravo su jeftiniji, a garancija povrata novca je duža, ako krenete izravno na izvor. Znajući to, nisam siguran zašto ste odlučili kupiti ta dva plana putem resellerCluba.

Planovi preprodavača

Nisam mogao pregledati ovu tvrtku bez spominjanja ovih planova. S obzirom na svog imenjaka, to je očigledno veliki dio njegove ponude. Postoje paketi za hosting i Linux i Linux koji dolaze s potpuno markiranom upravljačkom pločom, a ResellerClub vam je na raspolaganju da vam pomogne oko bilo kakvih tehničkih problema (iako ćete i dalje biti glavna kontaktna točka za vaše kupce).

Značajke prilagođene programerima

ResellerClub nudi SSH pristup čak i u dijeljenim planovima hostinga, dok vas većina drugih tvrtki nadograđuje na VPS plan. Također nudi podrška za PHP do verzije 7.1, Python (samo starija inačica 2.6.6), Ruby on Rails i Perl.

Graditelji web stranica

ResellerClub prodaje dva alata za izradu web stranica: jedan od Weeblya i jedan brendirani u ResellerClub. Teško je reći je li prodavana marka prodana od druge tvrtke – pokušao sam potvrditi s podrškom, ali ni agent nije bio siguran. Paket za izgradnju web mjesta dolazi s prilagodljivim predlošcima, alatom za povlačenje i spuštanje, značajkama e-trgovine i hostingom web mjesta uključenih u cijenu paketa..

resellerclub mogućnosti-2-

Početnim i razvojnim programima

Često se tvrtke koje prodaju tako široku paletu proizvoda nađu kao neodoljive i teške za upotrebu. Ipak, ResellerClub nudi dobru kombinaciju funkcija, a pritom i korisnika imajući u vidu svojom jednostavnošću.

Stvorite račun

Kupio sam najjeftiniji WordPress plan. Sadrži samo jednu domenu, ali s 5GB prostora za pohranu, dovoljno je za većinu malih WordPress web stranica. Računalo je lako, ali morat ćete pripaziti na dodatke koji su prema zadanom označeni u vašoj košarici.

Ukupno mi je trebalo manje od pet minuta da odaberem plan, platim i stvorim račun. Međutim, trebalo mi je pričekati oko tri radna dana da se račun potvrdi. Od mene se tražilo da potvrdim način plaćanja, a zatim čekam da tim za zlostavljanja odobri aplikaciju. Ipak ne znam treba li svi proći kroz ovaj postupak.

Spajanje domene i instaliranje WordPress-a

ResellerClub radi sjajan posao pojednostavljenja postava WordPress-a. Postoje korisne upute na zaslonu, a korisne informacije poput poslužitelja imena lako su pronaći. Tim možete kontaktirati putem chata uživo 24/7, iako nije očito kako to učiniti. Ovdje pročitajte moj vodič za postavljanje WordPress-a, i vi biste također mogli biti postavljeni u roku od 10 minuta.

Sigurnosne kopije

ResellerClub ima detaljnu politiku sigurnosnih kopija koja je osvježavajuća. Uključeno u standardne hosting planove, tvrtka će izraditi sigurnosnu kopiju vaših podataka i možete zatražiti vraćanje u roku do sedam dana. No, kao što je to uvijek slučaj s domaćinima, obavezno pročitajte mali tisak koji kaže da su sigurnosne kopije “periodične”. U slučaju da standardna rezerva sigurnosne kopije nije dovoljno opsežna za vas, možete kupiti dodatni plan sigurnosnih kopija kao dodatnu opciju.

resellerclub-backup-politika

Raste s tobom

Kada ste spremni povećati svoju prisutnost na mreži, ResellerClub nudi i VPS pakete, namjenske poslužitelje i upravljane posudbe poslužitelja.. Dobivate potpuni pristup korijenu, trenutnu postavku i prilagođenu internu upravljačku ploču ili cPanel. No, ako vam je brzina važna, neki se planovi (poput namjenskih poslužitelja) izvode na HDD-u umjesto na SSD-u, što je deset puta brže.

Trgovina temama

ResellerClub sebe predstavlja kao „sve na jednom mjestu“ za sve stvari povezane s hostingom na web stranicama. Kao i hosting i imena domena, također ima tematsku trgovinu za više od 150 premium predložaka web stranica. Čini se da postoji mala naknada za markiranje na svakom predlošku, ali vi to plaćate zbog praktičnosti.

resellerclub performanse

Može biti i bolje

Što se tiče produženog vremena, bilo kakvo jamstvo nije pretjerano jasno na web mjestu. Neki proizvodi (npr. HostGator Web Hosting) pružaju 99,9% jamstva za produženo vrijeme, dok drugi ne. Razgovarao sam s agentom iz live chat-a koji je potvrdio da svi paketi dolaze s tom garancijom, ali s ničim u uvjetima i odredbama web mjesta, nastavio bih oprezno.

Što se tiče performansi i brzine web stranice, neki prošli kupci loše su ocijenili ResellerClub u mrežnim pregledima, usredotočivši se na poslužitelje koji danju padaju i druge slične probleme.

Ipak sam želio testirati brzinu za sebe testom Sucuri stranice. Rezultati nisu sjajni, s ukupnom ocjenom C. Najbolje brzine veze su u SAD-u, Kanadi i Njemačkoj, a lokacije poput Singapura i Indije prilično slabo napreduju.. 
Korisnička podrška nudi se 24 sata dnevno putem chat-a i ulaznica. Da biste dobili podršku kao postojeći kupac, morate se prijaviti na nadzornu ploču i odabrati temu o kojoj želite razgovarati. Tada ćete biti usmjereni ili na chat uživo ili na podršku za ulaznice. Prema mom iskustvu, tehnička pitanja postavljaju se preko prvog i naplaćuju potonju.

Postoji i pristojna baza znanja i možete nazvati tvrtku na američkom ili američkom lokalnom broju ako želite dobiti podršku putem telefona.

Kontaktirao sam tim preko live chat-a u više navrata tijekom svog vremena s ResellerClubom. Agent se uvijek pokupio brzo, ali naišao sam na slučajeve kada nisu bili u stanju razumjeti ili odgovoriti na moje pitanje, npr. Kada sam pitao od koga je osigurao web lokaciju i postoji li garancija za produženje rada.

resellerclub-pomoć

Često je to značilo da moram pričekati desetak minuta na chatu kako bih dobio odgovor koji nije u potpunosti odgovorio na moje pitanje. S druge strane, uvijek su bili ljubazni i pristojni, izlazili su s puta pokušavajući mi pomoći. 

Također sam stvorio upit o prodaji putem kontakt obrasca na glavnoj web stranici pitajući tko je pružio web stranicu za izradu web stranica (pomislio sam da bi to mogao biti SiteBuilder, budući da je to dio EIG-a). Nažalost, uopće nisam dobio odgovor putem ove metode.

ResellerClub nudi toliko opcija plana, svima je cijena. U pogledu mjesta na kojem se tvrtka nalazi na ostatku tržišta, to je na donjem kraju cjenovnog spektra – ali s nekoliko upozorenja.

Prvo, ako se odlučite za Bluehost ili HostGator plan, bolje je da idete izravno do izvora. Oni su jeftiniji i imaju bolja jamstva povrata novca. Drugo, pazite na cijenu obnove. Uvodne cijene su izvrsne, ali ćete primijetiti povećanje cijena kad se ugovor obnovi.

Plaćanje možete izvršiti PayPalom, kreditnom karticom ili WebMoney prijenosom, a na većini planova postoji 30-dnevna garancija povrata novca..

Otkazivanje & povrati

Da biste otkazali svoj račun, sve što trebate učiniti je prijaviti se na nadzornu ploču i pomaknuti se do proizvoda koji želite otkazati. Ispod proizvoda nalazi se mali gumb Izbriši za otkazivanje usluge. Odaberite ovo, a zatim na sljedećoj stranici potvrdite otkaz.

resellerclub-otkazivanja-povrati

Nisam imao pravo na povrat novca jer sam kupio WordPress plan; međutim, većina drugih zajednički i cloud hosting planovi dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca—Uvjerite se prije kupovine.

Koliko košta ResellerClub? ResellerClub nudi planove od 2 do 4 USD. Cijena ovisi o vrsti koju hosting plan odaberete. Ažuriranu tablicu cijena (ažurirano tjedno) možete vidjeti dolje.
Koji plan ResellerClub bih trebao dobiti? Moja preporuka je da počnem s jeftinijim planom. Uvijek možete nadograditi kasnije. ResellerClub može vam pomoći kod prelaska na skuplji plan. Povećanje posjetitelja mnogo puta traje duže od očekivanog i ne biste trebali platiti puno novca dok se ne pojavi potreba. Naravno, vaše potrebe mogu se razlikovati i možete se posavjetovati s stručnjakom za hosting iz ResellerCluba ovdje.
Koliko je dobra korisnička podrška kompanije ResellerClub? ResellerClub nije rangiran kao jedan od naših najboljih domaćina. Ali to može biti i rezultat toga što je ResellerClub mali, ispod radara, pružatelj usluga hostinga. Postoje prednosti male hosting tvrtke – što vam je više važan korisnik, vi ste im više važni. Također možete provjeriti našu usporedbu ovdje najpopularnije usluge web hostinga.

Kako se ResellerClub podudara s konkurencijom?

ResellerClub je sve na jednom mjestu, a nudi sve što vam je potrebno za hosting web stranica. Međutim, odabire količinu u odnosu na kvalitetu, i vjerojatno ćete naći starije verzije softvera ili nepostojeće ugovore o razini usluga (SLA). Korisnička usluga je pristojna, a upravljačka ploča jednostavna za korištenje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map