TheGigabit Review 2020 – toliko popularan, ali ima li uopće dobrog?

thegigabit mainAko ste u žurbi, a želite samo zaključak: za istu cijenu kao i TheGigabit, možete dobiti puno bolje poslužitelje s 24/7 podrškom sa Hostinger, pa zašto uopće gnjaviti?!


Osnovan 2003. godine, TheGigabit je sveobuhvatna trgovina za web hosting, namjenske servere, VPS, domene, SSL te sigurnosna i sigurnosna rješenja u Maleziji. Tvrtka je Platinum Dell Partner i upravlja tisućama poslužitelja koji pokreću 1,2 milijuna web lokacija izvan svjetske klase u Singapuru, Maleziji i Hong Kongu..

Značajke i jednostavnost upotrebe

TheGigabit

Uz Linux / Windows zajednički hosting ili namjenske poslužitelje, kupci dobivaju dovoljno i sigurnog prostora za hosting i pogodno okruženje za izgradnju i upravljanje blogovima, web stranicama i poslovnim aplikacijama. Neke od njegovih ključnih značajki uključuju:

 • cPanel / Plesk / WHMCS
 • 1 besplatna .com domena godišnje
 • Neograničeno poddomena & Parkirane domene
 • Neograničeni FTP računi
 • Neograničene adrese e-pošte
 • Besplatno Šifriraj SSL
 • 1TB + prijenos podataka

TheGigabit ima višestruki podatkovni centri visoke gustoće s visokokvalitetnim SSD poslužiteljima, koji su dizajnirani i djeluju u klasternom okruženju. Brzina i performanse ugrađeni su u njegovu platformu za hosting i zato tvrtka nudi 99,982% jamstvo produženog vremena za mrežu. Čak i uz hosting pakete ulazne razine, kupci TheGigabit uživaju u bržim vremenima odziva na web stranici i velikoj dostupnosti.

Znam da se mnogi jako brinu oko DDoS napada, ucjenjivanja i ransomwarea čiji se opseg i intenzitet povećavaju posljednjih godina. Tvrtka koristi svoj GIGADEFENCE anti-DDoS i WAF alat za suzbijanje sigurnosnih prijetnji pružanjem poboljšanja mrežne sigurnosti na zahtjev tvrtkama kao što su mala i srednja poduzeća, banke, velika poduzeća i vladine agencije koje upravljaju velikim web stranicama s osjetljivim osobnim podacima.

Jedna od zanimljivosti je Kina premium širina pojasa što omogućuje poduzetnicima i vlasnicima tvrtki da prošire svoju prisutnost na ogromnom tržištu Jugoistočne Azije i Kine. Pomoću njega dobivate namjenski poslužitelj s brzim povezivanjem i neograničenim prostorom za smještaj više web lokacija.

Kada je riječ o upravljanju vašim web prostorom i mrežnim resursima, imate mogućnost korištenja računa s hostingom na Plesku ili cPanel računima. Oba su prilagođena korisnicima i učitavaju se značajke koje olakšavaju stvaranje, konfiguriranje i upravljanje web lokacijama, bazama podataka i računima e-pošte na daljinu. Za razumnu godišnju naknadu, možete naručiti i vatrozid web aplikacije, namjensku IP adresu i vrhunski SSL.

Cijene i podrška

TheGigabit

Sa više od desetljeća iskustva u industriji hostinga, čini se da TheGigabit razumije bolne točke svojih kupaca i zato pruža jeftina, ali visokokvalitetna rješenja za hosting. Uvođenje je trenutno i nema naknada za postavljanje. Njeni planovi za hosting su prepuni značajki, a opet su jednostavni za upotrebu. Možete otkazati i zatražiti povrat sredstava za planove zajedničkog hostinga u roku od sedam dana.

S višejezičnim timom za podršku koji je na raspolaganju 24 sata dnevno, TheGigabit ima sposobnost da u bilo kojem trenutku riješi vaše probleme s hostingom. Zanimalo me je da li nudi demonstraciju za zajedničko SSD hosting pa sam poslao e-poštu i dobio odgovor u roku od sat vremena.

Ako započinjete, potaknuo bih vas da provjerite bazu znanja jer sadrži niz udžbenika i vodiča kao i stranicu zajednice za odgovore na jednostavna pitanja o hostingu prije nego što se obratite svom timu za tehničku podršku..

Koliko košta TheGigabit? TheGigabit nudi planove od 4 do 22 dolara. Cijena ovisi o vrsti koju hosting plan odaberete. Ažuriranu tablicu cijena (ažurirano tjedno) možete vidjeti dolje.
Koji bi TheGigabit plan trebao dobiti? Moja preporuka je da počnem s jeftinijim planom. Uvijek možete nadograditi kasnije. TheGigabit vam može pomoći pri prelasku na skuplji plan. Povećanje posjetitelja mnogo puta traje duže od očekivanog i ne biste trebali platiti puno novca dok se ne pojavi potreba. Naravno, vaše potrebe mogu se razlikovati i možete se posavjetovati s hosting stručnjakom iz TheGigabita ovdje.
Koliko je dobra TheGigabit korisnička podrška? TheGigabit nije rangiran kao jedan od naših najboljih domaćina. Ali to može biti i rezultat toga što je TheGigabit bio mali, ispod radara, pružatelj usluga hostinga. Postoje prednosti male hosting tvrtke – što vam je više važan korisnik, vi ste im više važni. Također možete provjeriti našu usporedbu ovdje najpopularnije usluge web hostinga.

Kako se TheGigabit podudara s konkurencijom?

Sa poslužiteljima na više lokacija, TheGigabit nailazi na hosting tvrtku koja svojim klijentima nudi povoljna, profesionalna i visoko učinkovita rješenja za hosting..

Prije nego što donesete odluku, toplo vam preporučamo da proverite neke alternativne hosting tvrtke, koje toplo preporučujemo.

prozodija

 • Zajedničko gostovanje na bazi oblaka i SSD-a
 • Korisnička podrška na više jezika
 • Visoke performanse i pouzdan hosting
 • Brza implementacija poslužitelja

kontra

 • Nema podrške za chat uživo
 • Nema povrata za VPS i namjenske poslužitelje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map